trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Bouwbedrijf Verwerft Roger

FOD Erkende Aannemer
Smallandlaan 29, Antwerpen
16 jaar actief
8,5score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (2)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Bouwbedrijf Verwerft Roger
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Bouwbedrijf Verwerft Roger:

Bouwbedrijf Verwerft is een gerenommeerd aannemersbedrijf met meer dan een kwart eeuw ervaring in de bouwsector. Onze expertise strekt zich uit over diverse domeinen, waaronder nieuwbouw, renovatie van woningen en appartementen, retail en openbare werken. We onderscheiden ons door onze afdelingen Ruwbouw en Binnenafwerking, die samenwerken om elk project van begin tot eind te coördineren.

Onze ruwbouwwerken worden uitgevoerd door onze eigen vakbekwame teamleden, terwijl de afwerking wordt verzorgd door betrouwbare onderaannemers met wie we door de jaren heen sterke relaties hebben opgebouwd. Of het nu gaat om grote of kleine renovaties, we nemen uw totaalproject in handen zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Bouwbedrijf Verwerft is niet alleen gespecialiseerd in de bouw van woningen en appartementen, maar ook in de renovatie van winkels, retailgebouwen en kantoren. We zijn trots op onze uitstekende referenties in de retailsector, die getuigen van onze professionaliteit en snelheid.

Bij Bouwbedrijf Verwerft kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak, waarbij we respect hebben voor uw wensen en stijl. Onze vakmensen zijn nauw betrokken bij elk project, van aankoop tot calculatie en dienst na verkoop, en werken uw totaalproject tot in de puntjes af.

Of u nu denkt aan de interieurinrichting van uw appartement, huis, winkel of kantoor, Bouwbedrijf Verwerft heeft de kennis en ervaring om uw interieur te vernieuwen. We garanderen een uitstekende kwaliteit en stijlvolle afwerking met hoogwaardige materialen.

Bent u klaar om uw bouw- of renovatieproject te starten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Bouwbedrijf Verwerft staat klaar om uw visie tot leven te brengen.
Lees meer...

Expertise

Uitbouw
Aanbouw
Bouwadvies
Keukenrenovatie
Verbouwing
Herbouwen
Verbouwen
Herstelwerkzaamheden
Renovatie
Nieuwbouw
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

16 jaar actief
2 reviews
5 medewerkers

Lid van

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers
FOD Erkende Aannemer
Confederatie Bouw

Reviews over Bouwbedrijf Verwerft Roger

info_outline
Uitstekend 5,0
starstarstarstarstar
2 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Bouwbedrijf Verwerft Roger
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt