Vind een top 10 Schoonmaakbedrijf in België
Algemene schoonmaak

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
schoonmaakbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen
Algemene schoonmaak

Schoonmaakbedrijven in België

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste poetshulpen in België. Het meest complete overzicht. Een grondige schoonmaak met de beste poetshulpen in uw regio.

In België kunt u een poetshulp inhuren voor de schoonmaak van uw bedrijf, woning, kantoor, school of ander pand. De specifieke werkzaamheden worden vaak in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Daarbij geeft u aan wat er schoongemaakt moet worden en welke punten extra aandacht nodig hebben. Er zijn een aantal schoonmaakdiensten die vaak voorkomen.

• Algemene schoonmaak: bij een algemene schoonmaak worden werkzaamheden gedaan die vaak voorkomen, zoals het legen van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen, stofzuigen en dweilen.
• Vloeronderhoud en reiniging: vloeronderhoud is een specialisme. De verschillende vloeren vragen om een verschillende reiniging of onderhoudsmethode. Regelmatig vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloer of tapijt.
• Glazenwasser: een glazenwasser zal uw ramen wassen en vaak ook uw kozijnen schoonmaken. Regelmatig glazenwassen zorgt voor glanzende en streeploos schone ramen die de uitstraling van uw bedrijf of woning ten goede komt.

In België hebben wij 10 goede poetshulpen gevonden. De poetshulpen in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een 9.3. Welke poetshulp u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de schoonmaak van uw bedrijf of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende poetshulpen. Zo kunt u eenvoudig de schoonmakers vergelijken en het schoonmaakbedrijf kiezen die bij u past.
Lees meer...
Alle diensten (388)
Algemene schoonmaak (380)
Vloer- & tapijtonderhoud (122)
Glasbewassing / Glazenwassen (238)
Gevelreiniging (107)
Bouw- & opleveringsschoonmaak (82)
Industriële reiniging (109)
Dieptereiniging / Ontsmetting (199)
Overige schoonmaak (363)
Tip! Prijzen van 4 schoonmaakbedrijven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste schoonmaakbedrijven aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Clean2Invest.jpg5
10. Clean2Invest
9,4 (45)

Gespecialiseerde schoonmaak van jouw pand:

Voor reinigingsbedrijf Clean2Invest is niets te vuil. Door alleen kortlopende opdrachten aan te nemen, gaat het Oost-Vlaamse bedrijf veel verder dan een ander schoonmaakbedrijf. De zaakvoerders werken persoonlijk mee aan elke opdracht, waardoor de prijs ervan betaalbaar is en geen enkel detail onopgemerkt blijft.

Speciale reiniging van woningen:

Jouw woning is sterk vervuild of onbewoonbaar, maar moet op korte termijn als nieuw zijn voor de immomarkt? Clean2Invest zorgt voor een totale reiniging van jouw pand: van de vloer tot het plafond, van de inboedel tot de meest verborgen hoeken.

Na een professionele dieptereiniging kunnen zwaar vervuilde badkamers of keukens aan hun tweede leven beginnen. Daarnaast moeten aanslepende problemen, zoals vochtplekken of schimmelvorming, steeds een gespecialiseerde schoonmaak ondergaan. In woningen die jarenlang verwaarloosd werden, kunnen er bovendien problemen met ongedierte optreden, die een grondige reiniging vragen.

Forensische schoonmaak:

In ingrijpende situaties, zoals een lang onopgemerkt overlijden of na zelfdoding, kan Clean2Invest veel voor jou betekenen. Als een overleden persoon pas enkele dagen later gevonden wordt, dan is een gespecialiseerde schoonmaak aan de orde. Het team gaat altijd uiterst discreet te werk, met respect voor de overledene en de nabestaanden. Daarnaast staat Clean2Invest ook stand-by voor het opruimen van een crime scene, zodat cruciale sporen niet verloren gaan.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Koning Leopold III laan 18, Zomergem
45 beoordelingen
8 jaar actief
Tip! Prijzen van 4 schoonmaakbedrijven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste schoonmaakbedrijven aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Schoonmaakbedrijf voor
Aanvrager
Afstand
Trustlocal score
Keurmerken

Uitgevoerde opdrachten van schoonmaakbedrijven uit uw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste schoonmaakbedrijven

Recente reviews over schoonmaakbedrijven in België
starstarstarstarstar

Voor onze kantoren doen we beroep op Kuis Nu. Ze maken alles iedere week weer proper en wat een genot om binnen te komen en de frisse geur te ruiken van schoonmaakproducten!
Lees meer...

vincent
02/07/2022
starstarstarstarstar

Alle afspraken netjes nagekomen en zeer verzorgd werk afgeleverd. Aliane Cleaning is een echte aanrader voor al uw schoonmaakwensen ! Bedankt en veel succes verder!
Lees meer...

Vereecken Kris
16/06/2022
review_img
Aliane Cleaning
starstarstarstarstar

Uitstekende en Vriendelijke service !
Ik raad dit schoonmaakbedrijf ten zeerste aan!
Lees meer...

Pascal Van der Biest
14/06/2022
review_img
De Schoonmaakberen
starstarstarstarstar

Duidelijk afspraken en goed opgeleid personeel met geregeld opvolging van de uitgevoerde werken.
Lees meer...

VICO
01/06/2022
review_img
Schoonmaakbedrijf Poetsteam Maria (Poetsteam Maria)

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal hebben we alle informatie al voor u op een rijtje gezet. Vraag gratis en vrijblijvend voorstellen van bedrijven in uw regio.

Bekijk de beste bedrijven in uw buurt

Bekijk de beste bedrijven in uw buurt

Wij verzamelen de informatie van alle bedrijven die actief zijn in uw regio. Op basis van de objectieve score laten we de 20% beste bedrijven zien. Filter op de juiste specialisatie en kies zelf welk bedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Met enkele klikken geeft u aan wat u precies zoekt. En uw opdracht kan u als u wilt in één keer naar meerdere partijen sturen (maximaal 4).
U verstuurt deze opdracht veilig, direct en gratis naar de gekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Op basis van de reacties kunt u kiezen of er een voorstel bij zit waar u verder in gesprek wilt gaan.
Door te vergelijken krijgt u niet alleen de beste bedrijven, maar ook de beste prijs (Trustoo vraagt géén commissie).

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

De lokale specialist van uw keuze gaat voor u aan de slag.
Tevreden? We vragen u graag om een review zodat we ook zoekers die na u komen weer het beste advies kunnen geven.

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf kost per uur tussen de 9,- en30,- Een schoonmaakbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schoonmaakbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

9
9
30
40
Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare poetshulp?

Vind een betrouwbaar en betaalbare poetshulp op basis van:

• Specialisme – zoals Algemene schoonmaak in België of Vloer- & tapijtonderhoud.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen professioneel schoonmaken.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per poetshulp verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare schoonmaakbedrijven in België.
VERGELIJK HIER SCHOONMAAKBEDRIJVEN UIT België!
Lees meer...

Wat kost een poetshulp?

Als u een kantoor, winkel, bedrijfspand, hotel of grootkeuken heeft, dan maakt u waarschijnlijk incidenteel of regelmatig gebruik van een professionele poetshulp. Datzelfde geldt voor luchthavens, overheidsgebouwen en andere ondernemingen en instanties. De vraag die vaak gesteld wordt is: wat kost een kuisbedrijf u eigenlijk? Dit ligt er onder andere aan of u incidenteel een poetshulp wilt inschakelen of met regelmaat. Zo liggen de gemiddelde kosten voor het eenmalig schoonmaken van uw locatieruimtes tussen de € 16,- en € 30,- per uur.

DIENSTENCHEQUES VOOR PARTICULIEREN
Bent u een particulier? Dan kunt u beroep doen op een poetshulp met dienstencheques. Hiermee kunt u een poetshulp inschakelen aan een voordelig tarief. De kostprijs van een dienstencheque bedraagt bij aankoop € 9, maar door de fiscale tegemoetkoming (per persoon kun je jaarlijks 167 dienstencheques fiscaal inbrengen), ligt de werkelijke kostprijs op € 7,20. De werkelijke uurkost voor een poetsvrouw per gepresteerd uur is dus slechts € 7,20 na belastingvermindering.

SCHOONMAAKKOSTEN BIJ REGELMATIGE SERVICE
Wilt u als bedrijf regelmatig gebruik maken van schoonmaakdiensten, dan verschilt het gemiddelde uurloon. Kiest u bijvoorbeeld eenmaal per week voor een schoonmaakdienst, dan moet u rekening houden met een tarief tussen de € 25,- en € 30,- per uur. Bij tweemaal in de week ligt dit tarief gemiddeld tussen de € 20,- en 25,- per uur en bij driemaal in de week tussen € 18,- en € 20,- per uur. Wilt u dagelijks uw locatieruimtes laten schoonmaken dan bent u waarschijnlijk het voordeligste uit. De kosten voor viermaal per week schoonmaken liggen gemiddeld tussen de € 16,- en € 18,-.

FACTOREN DIE OP DE KOSTEN VAN INVLOED ZIJN
Behalve de regelmaat waarmee u een poetshulp inhuurt, is er ook een aantal andere factoren van invloed op de kosten. Zo is de soort ruimte bijvoorbeeld van invloed en datzelfde geldt voor de omvang van de werkzaamheden. Vaak gaat u voor aanvang van de schoonmaakdiensten samen met de poetshulp door de locatieruimtes. U geeft daarbij aan wat u schoongemaakt wilt hebben en welke punten extra aandacht behoeven. Dit kan van invloed zijn op de kosten. Vraag daarom altijd eerst 4 offertes op voordat u met een poetshulp in zee gaat.
Lees meer...

De beste poetshulp?

Het vinden van de juiste poetshulp is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over poetshulpen voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste poetshulp is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in België zo’n 1.000 poetshulpen met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Algemene schoonmaak? Ruiten wassen? Vloeronderhoud?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle poetshulpen in België. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE POETSHULPEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste poetshulpen per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de poetshulpen selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de poetshulp gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 poetshulpen te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een poetsbedrijf?

Bedrijven, kantoren, winkels, hotels, scholen en luchthavens hebben in ieder geval één ding gemeen: er moet regelmatig gepoetst worden. Datzelfde geldt voor grootkeukens, industriereiniging, glas- en gevelreiniging en ga zo maar door. Hiervoor wordt doorgaans een professionele schoonmaakfirma ingehuurd. Maar wat doet een schoonmaakfirma precies? Dit is onder meer afhankelijk van de locatie waarvoor u een poetsbedrijf wilt inschakelen en uiteraard van uw specifieke schoonmaakwensen. Zo heeft u logischerwijs andere diensten nodig voor een grootkeuken dan voor een fabrieksruimte.

VEELVOORKOMENDE SCHOONMAAKDIENSTEN
Hoewel de specifieke werkzaamheden (sterk) kunnen verschillen, zijn er verschillende schoonmaakdiensten die veel voorkomen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het legen en poetsen van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen en dweilen en het ontvetten en reinigen van ramen. Daarnaast behoort ook het poetsen van het sanitair tot de veelvoorkomende services van poetsfirma's, evenals stofzuigen. Daarbij schat het poetsbedrijf in kwestie vaak zelf in welke hulpmiddelen gebruikt moeten worden. Zij dragen daarbij zelf zorg voor het onderhoud aan de schoonmaakapparatuur.

SPECIFIEKE SCHOONMAAKDIENSTEN
Naast algemene en veelvoorkomende diensten zijn er ook specifieke schoonmaakservices. Stel bijvoorbeeld dat u een fabrieksruimte heeft en uw machinepark professioneel wilt laten reinigen. Ook daarvoor kunt u een kuisbedrijf inschakelen. Datzelfde geldt voor apparatuur in onder andere grootkeukens. Veel poetshulpen vervullen daarbij ook een signaleringsfunctie als zij erachter komen dat reparaties nodig zijn. Zij melden dit dan bij de betreffende leidinggevende.

Om uzelf te verzekeren van de beste poetshulp voor uw onderneming of instantie vraagt u het beste 4 prijsopgaven op bij verschillende poetshulpen.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Dienstencheques Sodexo

Vlaamse dienstencheques zijn een betaalmiddel waarmee u iemand kunt betalen voor de huishoudelijke taken. U kunt dat tegen een voordelig tarief doen omdat de Vlaamse overheid een financiële bijdrage levert. De dienstencheques kunnen alleen gebruikt worden bij een erkende onderneming. Om een erkende onderneming te worden, moet de onderneming erkenning verkrijgen van het gewest of de gewesten waarin het werkzaam is.
Lees meer...

.