Vind een top 10 Verhuisfirma in België
Zakelijke verhuizing

Selecteer het type verhuizing
Plaats
verhuisfirma.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen
Zakelijke verhuizing

Verhuisfirma's in België

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste verhuisfirma's in België. Het meest complete overzicht. Verhuizen zoals u dat wil met de beste verhuisfirma's in uw regio.

In België kunt u een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisfirma's regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten van verhuizen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal:

• Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning.
• Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand.
• Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar België van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel.

In België hebben wij 10 goede verhuisfirma's gevonden. De verhuizers in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van 9.3. Welke verhuizer u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verhuizen van uw inboedel. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisfirma's. Zo kunt u eenvoudig de verhuizers vergelijken en de verhuizer kiezen die bij u past.
Lees meer...
Alle diensten (133)
Particuliere verhuizing (133)
Zakelijke verhuizing (93)
Internationale verhuizing (69)
Tip! Prijzen van 4 verhuisfirma's vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verhuisfirma's aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Deceuninck Bart (Verhuizingen Deceuninck).jpg5
7. Deceuninck Bart (Verhuizingen Deceuninck)
9,3 (38)

VERHUIZINGEN
Verhuist u naar een nieuwe woning? Moeten uw bedrijfsgoederen dringend naar een ander filiaal of pand? Doe dan beroep op VERHUIZINGEN DECEUNINCK, een jong en dynamisch familiebedrijf in Lichtervelde. Wij bedienen heel West-Vlaanderen!

Meubelen of inboedel verhuizen? Dat kan!

Verhuizingen Deceuninck beschikt over een eigen verhuiswagen van 47 kubiek.

De vrachtwagen is natuurlijk voorzien van alle benodigdheden om uw verhuis vlekkeloos te laten verlopen, zijnde verhuisdekens om uw meubilair af te dekken, speciale riemen om de meubelen vast te binden in de vrachtwagen en karretjes om zware stukken te vervoeren.

WAAROM VERHUIZINGEN DECEUNINCK?
De verhuistijd loopt vanaf aanvang van u verhuis bij u ter plaatse en stopt bij afronding op uw nieuw adres!
De verhuis wordt steeds geleid door de patron zelf en zijn ervaren medewerkers.
Wij bieden u hiervoor graag een efficiënte formule aan: verhuiswagen + verhuislift + 2 ervaren verhuizers. De uitkomst is altijd een vlotte afhandeling!
Twijfel u over de omvang van de opdracht? Dan zorgen wij, als je dat wilt , voor extra verhuizers.
Verhuizingen Deceuninck garandeert de grootste voorzichtigheid: wij wikkelen alle goederen professioneel in en verhuizen tegen de juiste snelheid.
Vanuit onze centrale positie in West-Vlaanderen kunnen wij 24/24 en 7/7 zowel regio Lichtervelde, Kortrijk, Brugge, Ieper en de rest van West-Vlaanderen bedienen.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Klinkestraat 8, Lichtervelde
38 beoordelingen
10 jaar actief
Tip! Prijzen van 4 verhuisfirma's vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verhuisfirma's aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Verhuisfirma voor
Afstand
Trustlocal score

Recente reviews over verhuisfirma's in België
starstarstarstarstar

Super handige verhuizers, geen enkele vraag was te veel, super snel
Lees meer...

Ann Boonen
21/06/2022
review_img
Lets move verhuizingen
starstarstarstarstar

Professioneel, stipt en vriendelijk kan niet beter
Lees meer...

lieve demeester
06/07/2022
review_img
Liftservice -en Verhuisservice Coorevits
starstarstarstarstar

Zeer goed en snel, vooorzichtig en zeer vriendelijk.
De beste prjs, een aanrader!
Lees meer...

els hautekiet
02/06/2022
review_img
Deceuninck Bart (Verhuizingen Deceuninck)

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal hebben we alle informatie al voor u op een rijtje gezet. Vraag gratis en vrijblijvend voorstellen van bedrijven in uw regio.

Bekijk de beste bedrijven in uw buurt

Bekijk de beste bedrijven in uw buurt

Wij verzamelen de informatie van alle bedrijven die actief zijn in uw regio. Op basis van de objectieve score laten we de 20% beste bedrijven zien. Filter op de juiste specialisatie en kies zelf welk bedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Met enkele klikken geeft u aan wat u precies zoekt. En uw opdracht kan u als u wilt in één keer naar meerdere partijen sturen (maximaal 4).
U verstuurt deze opdracht veilig, direct en gratis naar de gekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Op basis van de reacties kunt u kiezen of er een voorstel bij zit waar u verder in gesprek wilt gaan.
Door te vergelijken krijgt u niet alleen de beste bedrijven, maar ook de beste prijs (Trustoo vraagt géén commissie).

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

De lokale specialist van uw keuze gaat voor u aan de slag.
Tevreden? We vragen u graag om een review zodat we ook zoekers die na u komen weer het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verhuisfirma?

Een verhuisfirma kost per uur tussen de 60,- en80,- Een verhuisfirma mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisfirma kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100
Veelgestelde vragen

Wat kost een verhuisfirma?

Als u gaat verhuizen en hiervoor een verhuisfirma wil inschakelen, dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een verhuisfirma? Dit is sterk afhankelijk van welke werkzaamheden u aan de verhuisfirma uitbesteedt. Is dit bijvoorbeeld de complete verhuizing of een deel ervan? Ook is het van invloed of u voor een erkende of niet erkende verhuisfirma kiest.

Werkzaamheden verhuisbedrijf
Naast of u een deel of de gehele verhuizing uitbesteedt, kunt u eveneens de keuze maken voor aanvullende werkzaamheden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het inpakken van kwetsbare spullen, zoals glaswerk. Daarnaast kunt u de verhuisfirma vragen om kasten die niet compleet vervoerd kunnen worden te demonteren en te monteren. Uiteraard geldt dit ook voor ander meubilair. Indien de mogelijkheid hiervoor is, zal de verhuisfirma voor het vervoeren van complete meubelstukken ook een goederenlift in kunnen zetten.

Verzekering bij schade
Besluit u om zelf te verhuizen dan loopt u het risico op schade. Dit risico is er weliswaar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt, zij het dat de kans hierop kleiner is. Bij verhuisfirma's werken immers professionals die dagelijks met verhuiswerkzaamheden bezig zijn. Mocht de verhuisfirma toch schade veroorzaken, dan is het hiervoor verzekerd. U krijgt dan van de verzekering van de verhuisfirma de schade vergoed. Om de keuze te maken voor een verhuisfirma die bij uw wensen past, raden wij u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste verhuisfirma?

Het vinden van de juiste verhuisfirma is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verhuisfirma's voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste verhuisbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen zo’n 1.100 verhuizers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Particulier of zakelijk? Werken ze internationaal?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een Erkende Verhuizer?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verhuisfirma's in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERHUISFIRMA'S IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verhuizers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verhuisbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verhuizer gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verhuisfirma's te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een verhuisfirma?

Als u gaat verhuizen dan kunt u uiteraard alles zelf doen, maar u kunt ook kiezen voor een verhuisfirma. De vraag is dan: wat doet een verhuisfirma? Allereerst zullen verhuisbedrijven kijken naar welk type vervoer het beste past bij uw verhuizing. Daarnaast kunt u een verhuisfirma inschakelen voor een deel of alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Denkt u dan aan het zware hef- en tilwerk, maar ook aan het opslaan en inventariseren van uw spullen. De meeste verhuisbedrijven doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven, organisaties en instanties.

Het juiste materieel en de juiste kennis
Naast de juiste verhuiswagen, heeft een verhuisbedrijf ook de beschikking over het juiste materieel. Vaak zijn verhuiswerkzaamheden nogal zwaar en soms zijn meubels moeilijk te verplaatsen. De medewerkers van de betreffende verhuisfirma zullen daarom de juiste hulpmiddelen meenemen, zoals een goederenlift. En hoewel verhuiswerk in principe niet zo moeilijk is, vraagt het wel degelijk om de juiste kennis omdat het hier verantwoordelijk werk betreft. Erkende verhuizers gaan voorzichtig om met uw meubilair en andere spullen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan is het erkende verhuisbedrijf verzekerd en krijgt u de schade vergoed.

Meer dan alleen verhuizen
U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden de verhuisfirma van uw keuze moet uitvoeren. Deze werkzaamheden kunnen meer bevatten dan alleen het verhuizen. Zo kunt u de meeste verhuisfirma's ook inschakelen voor het demonteren en monteren van kasten bijvoorbeeld. Dit is vaak nodig op het moment dat kasten niet in hun geheel vervoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u een beroep op het verhuisbedrijf doen om uw glaswerk in te pakken en andere kwetsbare spullen.

Voor een goede prijs-kwaliteitvergelijking tussen verschillende verhuisfirma's vraagt u het beste 4 offertes op.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Belgische Kamer der Verhuizers

De Belgische Kamer der Verhuizers bestaat al meer dan 115 jaar. De BKV is een beroepsorganisatie van en voor de erkende verhuisondernemingen. Ze omvat meer dan honderd professionele verhuisbedrijven, verenigd onder het gezamelijke logo «Erkend Verhuizer». Deze bedrijven engageren zich ertoe te werken volgens een kwaliteitscharter. Zij werken volgens welbepaalde criteria die hun betrouwbaarheid en correctheid garanderen.
Lees meer...

.