Vind een top 10 Vochtbestrijder in België
Opstijgend vocht

Selecteer het vochtprobleem
Plaats
vochtbestrijding.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen
Opstijgend vocht

Vochtbestrijders in België

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste vochtbestrijders in België. Het meest complete overzicht. Geen kans voor vocht of schimmel met de beste vochtbestrijders in uw regio.

In België kunt u vochtbestrijdingsbedrijven vinden voor het bestrijden van vochtproblemen in woningen en panden. Vochtplekken kunnen op verschillenden manieren ontstaan. Denk daarbij aan vocht dat via gevels binnenkomt, aan condensvorming of aan optrekkend grondwater. Pas als de oorzaak achterhaald is, kunt u de problemen effectief laten aanpakken.

• Optrekkend vocht: optrekkend of opstijgend vocht ontstaat meestal door een probleem in de fundering of door grondwater. Opstijgend vocht heeft als gevolg dat het de muren laag bij de grond aantast en er vochtplekken en schimmelplekken vormen.
• Doorslaand vocht: doorslaan vocht ontstaat vaak bij poreuze of beschadigde muren. Neerslag kan daardoor in de gevel dringen. Uiteindelijk worden vochtige plekken zichtbaar op de binnenmuur en leidt het tot schimmel.
• Vocht in kruipruimte of kelder. Vocht in de kruipruimte of kelder kan ontstaan door een gebrek aan ventilatie of door grondwater wat via de vloer binnenkomt. Dit is schadelijk voor de bouwconstructie en kan leiden tot schimmels, algen en ongedierte.

In België hebben wij 10 goede vochtbestrijders gevonden. De vochtbestrijders in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een 9.1. Welke vochtbestrijder u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de vochtwering en het bestrijden van vocht. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vochtbestrijdingsbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de vochtbestrijders vergelijken en de vochtbestrijder kiezen die bij u past.
Lees meer...
Alle diensten (48)
Opstijgend vocht (46)
Doorslaand vocht (41)
Vochtprobleem in kelder / kruipruimte (26)
Schimmel- en huiszwamprobleem (16)
Condensatie- en ventilatieprobleem (22)
Lekkage (16)
Overige vochtbestrijding (19)
Tip! Prijzen van 4 vochtbestrijders vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste vochtbestrijders aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tibas.jpg53
TOP PRO
7. Tibas
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert binnen 6 uur
8,8 (38)

Vochtbestrijding Tibas is een dynamisch familiebedrijf met zijn maatschappelijke en administratieve hoofdzetel te Sint-Niklaas en technische vertegenwoordiging in gans Vlaanderen. Er zijn dus steeds lokale professionals die u verder kunnen helpen.
• Vochtbestrijding Tibas werkt met eigen personeel in uitvoering over heel Vlaanderen en geeft ook zélf de garantie op de uitgevoerde werken. Er wordt geen (buitenlandse) onderaanneming gebruikt. Dee communicatie met onze uitvoerders is dus altijd in het Nederlands.
• Vochtbestrijding Tibas streeft naar de beste prijs-kwaliteit verhouding. Door te
werken met correcte en eerlijke prijzen voor de beste producten op de markt
verzekeren we onze jaarlijkse groei. Ons steeds verder groeiend aantal tevreden
klanten en bekende referenties zoals TV-makelaar bewijzen de kwaliteit en
klantgerichtheid van het bedrijf.
• Vochtbestrijding Tibas werkt volgens interne kwaliteitsnormen voor zowel
adviseurs (technische kennis), uitvoerders (correcte uitvoering) als
binnendienst (contact met klant).
• Vochtbestrijding Tibas werkt enkel met systemen die een comfortabel
leefklimaat mogelijk maken. Het verbruik en lawaai worden tot verwaarloosbare
proporties herleid door met de beste systemen op de markt te
werken. Op die manier blijft u ventileren zonder dat u er hinder van ondervindt
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Nobels-peelmanstraat 4A, Sint-Niklaas Nieuwkerken-Waas
38 beoordelingen
Tip! Prijzen van 4 vochtbestrijders vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste vochtbestrijders aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Vochtbestrijder voor
Afstand
Trustlocal score

Uitgevoerde opdrachten van vochtbestrijders uit uw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste vochtbestrijders

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal hebben we alle informatie al voor u op een rijtje gezet. Vraag gratis en vrijblijvend voorstellen van bedrijven in uw regio.

Bekijk de beste bedrijven in uw buurt

Bekijk de beste bedrijven in uw buurt

Wij verzamelen de informatie van alle bedrijven die actief zijn in uw regio. Op basis van de objectieve score laten we de 20% beste bedrijven zien. Filter op de juiste specialisatie en kies zelf welk bedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Met enkele klikken geeft u aan wat u precies zoekt. En uw opdracht kan u als u wilt in één keer naar meerdere partijen sturen (maximaal 4).
U verstuurt deze opdracht veilig, direct en gratis naar de gekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Op basis van de reacties kunt u kiezen of er een voorstel bij zit waar u verder in gesprek wilt gaan.
Door te vergelijken krijgt u niet alleen de beste bedrijven, maar ook de beste prijs (Trustoo vraagt géén commissie).

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

De lokale specialist van uw keuze gaat voor u aan de slag.
Tevreden? We vragen u graag om een review zodat we ook zoekers die na u komen weer het beste advies kunnen geven.

Wat kost een vochtbestrijder?

Een vochtbestrijder kost gemiddeld tussen de 1500,- en2500,- Een vochtbestrijder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vochtbestrijder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

500
1500
2500
4000
Veelgestelde vragen

Wat zijn vochtproblemen in huis?

Vochtproblemen kunnen een zeer nadelig effect hebben op uw gezondheid, maar wat zijn vochtproblemen in huis? Vochtproblematiek kan verschillende oorzaken hebben en elke oorzaak behoeft een eigen aanpak. Zo kunt u te maken hebben met optrekkend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. Andere oorzaken zijn bouwvocht bijvoorbeeld en vochtproblemen door lekken in afvoerbuizen en leidingen. Kortom, de oorzaken van vochtproblematiek lopen sterk uiteen en een juiste diagnose door een vochtbestrijder is hierbij essentieel. Pas als de exacte oorzaak achterhaald is kunt u de problemen effectief laten aanpakken.

OPTREKKEND VOCHT, DOORSLAAND VOCHT EN CONDENSATIEVOCHT
Veel voorkomende oorzaken van vochtproblemen zijn optrekkend vocht, doorslaand vocht en condensatievocht. Bij optrekkend vocht zijn doorgaans vochtplekken aanwezig ter hoogte van de grond. De aanleiding hiervoor is bijvoorbeeld een verouderde fundering. Bij doorslaand vocht is er meestal sprake van vochtplekken op de buitenmuren en soms ook de binnenmuren. De oorzaak hiervan is in veel gevallen een verouderde of beschadigde gevelbekleding. Daarnaast kunt u ook te maken krijgen met condensatievocht. In dat geval heeft u waarschijnlijk last van schimmels in de badkamer, keuken of slaapkamer door te weinig ventilatie.

ANDERE OORZAKEN VAN VOCHTPROBLEMEN
Bij de traditionele huizenbouw wordt veel water gebruikt. Er kan wel meer dan een jaar verstrijken voordat een huis volledig uitgedroogd is. U kunt dan vervelende gevolgen ervaren door bouwvocht. Er kan schimmel ontstaan en het pleisterwerk kan loslaten. Ook kunnen vochtproblemen ontstaan door lekken in afvoerbuizen en leidingen. Het detecteren van deze problemen is vaak een lastig karwei omdat er maanden of soms zelfs jaren overheen gaan voordat de gevolgen zichtbaar zijn.

Wij raden u aan om bij vochtproblematiek een professionele vochtbestrijder in te schakelen. Vraag hiervoor 4 offertes op om een goede kostenvergelijking te kunnen maken.
Lees meer...

Wat kost vochtbestrijding?

Als u vochtplekken op uw muren of op grondniveau ontdekt dan is de kans groot dat u te maken heeft met vochtproblemen. Dit kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Daarom is het altijd verstandig een erkend vochtbestrijdingsbedrijf in te schakelen als u vochtproblematiek in uw huis heeft. Maar wat kost vochtbestrijding? De kosten hiervoor zijn uiteraard afhankelijk van de exacte problemen, maar ook of u voor herstelwerkzaamheden kiest of voor preventieve maatregelen. Gemiddeld liggen de kosten voor vochtbestrijding tussen de € 800,- en € 4000,-.

PREVENTIE VAN VOCHTPROBLEMEN
Logischerwijs is het het meest voordelig als uw muren nog in goede staat zijn. Dit betekent dat de vochtbestrijder niet eerst een diagnose hoeft te stellen en ook dat de muren niet gereinigd hoeven te worden. In plaats daarvan zullen vochtbestrijders uw muren impregneren of injecteren. Deze keuze wordt vaak gemaakt door mensen met een nieuwbouwwoning, bij renovaties en bij het aanbouwen. Uit voorzorg wordt dan de gevel geïmpregneerd. De kosten hiervan liggen gemiddeld rond de € 900,- bij gevels met een oppervlak van 100 m2.

BESTRIJDINGSTECHNIEK PER VOCHTPROBLEEM
Een veel voorkomend vochtprobleem is optrekkend vocht. Daarnaast komt ook doorslaand vocht regelmatig voor. De bestrijdingsspecialist zal voor elk vochtprobleem een specifieke bestrijdingstechniek hanteren. Zo wordt bij optrekkend vocht vaak voor injecteren gekozen. Hierbij wordt onder grote druk vochtwerend materiaal in uw muur gespoten. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de € 1500,- en € 2200,-. Bij doorslaand vocht wordt doorgaans voor impregneren gekozen.

Het is bovenal echter belangrijk om eerst de oorzaak te laten achterhalen. Daarom vraagt u het beste 4 offertes op bij professionele vochtbestrijders.
Lees meer...

De beste vochtbestrijder?

Wij hebben alle informatie die te vinden is over vochtbestrijders voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat het beste vochtbestrijdingsbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in België honderden vochtbestrijdingsbedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Doorslaand vocht? Optrekkend vocht? Schimmel? Vochtwering?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle vochtbestrijders in België. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere vochtbestrijder gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VOCHTBESTRIJDERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste vochtbestrijders per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de vochtexperts selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de vochtexpert gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 à 4 vochtbestrijders die u aanspreken te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een vochtbestrijder?

Vochtplekken in uw woning of pand zijn slecht voor uw gezondheid. Het is daarom belangrijk om voor professionele vochtbestrijding te kiezen. Dit doet u door een vochtbestrijdingsbedrijf in te schakelen. Maar wat doet een vochtbestrijder precies? Vochtbestrijders zijn gespecialiseerd in het bestrijden van vochtproblematiek in woningen en panden. Dit doen zij niet alleen door herstelwerkzaamheden aan de vochtige oppervlakken te verrichten maar ook door de problematiek te onderzoeken en aan te pakken. Dit zorgt ervoor dat uw woon- en werkklimaat weer prettig wordt.

OORZAAK VAN VOCHTPROBLEMEN
Het is af te raden zelf aan de slag te gaan met vochtproblemen in uw huis of uw pand. De reden waarom is dat het niet eenvoudig is om de oorzaak van de problemen te achterhalen. Vochtplekken kunnen namelijk door diverse redenen ontstaan. Denkt u daarbij aan vocht dat via gevels binnenkomt bijvoorbeeld, maar ook aan condensvorming en optrekkend grondwater. Als u niet precies weet hoe u vochtproblemen aan moet pakken schakel dan altijd professionals in. Want de kans bestaat dat u weliswaar even droge muren en oppervlaktes heeft, maar dat deze na een tijdje weer vochtig worden.

WEES ER OP TIJD BIJ
Naast het inschakelen van deskundige vochtbestrijders is het ook belangrijk dat dit snel gebeurt. Als u voor een langere periode niets aan de vochtproblematiek doet, breidt dit zich steeds verder uit. Op een gegeven moment raken uw muren verzadigd. Daardoor komen de vochtproblemen op steeds meer plekken terug met alle gevolgen van dien. Schimmelvorming bijvoorbeeld en het ontstaan van muurzouten. Wees er dus op tijd bij en vraag vandaag nog 4 offertes op bij verschillende vochtbestrijdingsbedrijven.
Lees meer...