Over Centurion Cleaning Company

Gepubliceerd op 11 Oct, 2022

Deel artikel

Over Centurion Cleaning Company

Centurion Cleaning Company is een professioneel schoonmaakbedrijf die in alle facetten van de sector actief is. Door hun directe beschikbaarheid maken ze elke klant belangrijk. Elke opdracht wordt dan ook tot in de puntjes perfect uitgevoerd naar wens van de klant.

Waarom Trustlocal?

Maak nu een gratis bedrijfsprofiel op Trustlocal

Dit is volledig gratis en vrijblijvend, u zit nergens aan vast.

De dagelijkse rondslomp van e-mail campagnes en deze opvolgen werd ons teveel. Hierdoor gingen we opzoek naar een geschikte partner en voelde we ons uiteindelijk het beste bij Trustlocal. Onze verwachtingen lagen eerlijk gezegd niet zo hoog maar de werkelijkheid overstijgt alles.Omdat we zelf alles in handen hebben qua regio en filters zorgt Turstlocal ervoor dat de ideaal doelgroep bereikt wordt. Daarnaast hebben ze ons ook geholpen met onze online reputatie door laagdrempelig reviews te kunnen verzamelen. Dit waren voor ons doorslaggevende factoren.

Hoe bevalt de samenwerking?

Vanaf het eerste contactmoment met Trustlocal voelde we ons prettig. We hadden best wel wat vragen maar die konden allemaal beantwoord worden. Ook nu we al enige tijd samen werken wordt er altijd geluisterd en snel geanticipeerd door het team van Trustlocal. De professionele opvolging en vriendelijke service vinden wij zeer fijn. We kunnen Trustlocal dan ook alleen maar aanraden!

miniwizard.svgStaat uw bedrijf al in de top 10?

Vragen of suggesties? Laat het ons weten!

Bij Trustlocal stellen we onze gegevens zorgvuldig samen en verbeteren we onze diensten continu. We krijgen dan ook graag feedback van gebruikers en bedrijven. Aarzel niet om ons te contacteren.

foto.jpg

Chat met een medewerker
(op werkdagen van 9:00 – 17:00)

Borsbeeksebrug 34, Antwerpen 2600

Heeft u een bedrijf?

Check onze bedrijfspagina voor veelgestelde vragen en ontdek wat Trustlocal voor uw bedrijf kan betekenen.

Bekijk bedrijfspagina

Blijf op de hoogte