Menu

Eurofacade bvba

Zandstraat 13, Diepenbeek
17 jaar actief
8,5 (4)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Eurofacade bvba
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Eurofacade bvba:
VAKMANSCHAP IN GEVELBEPLEISTERING
Eurofacade uit Diepenbeek, opgericht in 2004, is gespecialiseerd in gevelbepleistering en isolatiewerken . Ons klantenbestand strekt zich uit over de hele regio. Dankzij onze jarenlange ervaring vindt u hier dé vakmannen die u zoekt om elk bepleisterings- of isolatieproject tot een goed einde te brengen.
RENOVATIE- EN NIEUWBOUWPROJECTEN
U kan zowel voor renovaties als voor nieuwbouw een beroep doen op ons. Eurofacade is een bedrijf met een zelfwerkend gepassioneerd patroon, een vakman die enkel samenwerkt met echte experts rond silicoonbepleistering, kaleien, isolatiewerken, cementering en gevelbekleding.
Eurofacade kan zowel grote als kleine projecten aan, gaande van woningen tot appartementen en kantoren, en dit voor zowel particulieren als bedrijven.

WERKEN MET KWALITEITSPRODUCTEN
Om een maximale klantentevredenheid te garanderen luisteren wij vooraf altijd heel goed naar uw wensen. Zo zijn we zeker dat we bij de start van de werken perfect weten wat u exact wil. Bovendien werken wij alleen met erkende kwaliteitsproducten, zoals bijvoorbeeld Knauf en Caparol
Wil u meer weten over onze werkzaamheden? Consulteer dan rustig deze website. Indien u nog vragen hebt of graag een afspraak maakt, kan u ons contacteren via de contactpagina. Vraag zeker uw vrijblijvende offerte aan voor de uit te voeren werken!
Lees meer...
Diensten
Bepleistering van plafond
Bepleisteren van muren
Renovatie
Nieuwbouw
Pleisterwerken
Buitenbepleistering
Bepleisteren van buitengevel
Kaleien
Pleisterwerk buiten
Ervaring & vakmanschap
17 jaar actief
4 beoordelingen
2 medewerkers

Reviews over Eurofacade bvba
info_outline

Zeer goed 5,0
starstarstarstarstar
4 reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze stukadoor

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Eurofacade bvba
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare stukadoors in de buurt