Menu

Melis&Broer BV

Garantie op kwaliteit
Reageert snel
Verkortingsweg 47, Lovendegem
4 jaar actief
8,3 (0)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Melis&Broer BV
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Melis&Broer BV:
MELIS & BROER is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van kurkvloeren, kurkwanden, spuitkurk en kurkisolatie.

Bij MELIS & BROER trachten wij te werken met grondstoffen en materialen die een langdurig positief effect hebben op onze omgeving én op onze levenskwaliteit. Duurzaamheid en milieu zijn dan ook de sleutelwoorden in ons bedrijf.

Met spuitkurk kies je voor een decoratieve en milieuvriendelijke afwerklaag die je gevel beschermt tegen weer en wind. Met kurk,oliën en pigmenten als basisgrondstoffen vormt de coating een vernieuwend alternatief voor de traditionele systemen van gevelbekleding.

Met onze vloeren en wanden willen we bij Melis & Broer zorgen voor de creatie van een sfeervol en aangenaam interieur. Onze focus ligt op ruimtes waar mensen wonen of werken. Want het is net in die ruimtes dat leefkwaliteit essentieel is.

We doen ons werk graag en goed. Daarom werken we niet voor, maar met onze klanten. Of dat nu voor, tijdens of na uw aankoop is. U, de klant, staat bij ons centraal. Want uw tevredenheid, daar doen we het voor.
Lees meer...
Diensten
Duurzame gevelrenovatie
Spuitkurk
Gevel reinigen
Isoleren
Betonherstelling
Kurkvloeren
Kurkwanden
Egalisaties
Gevelrenovatie
Overige gevelrenovatie of -reiniging
Gevelreiniging
Ervaring & vakmanschap
4 jaar actief
2 medewerkers
15 jaar ervaring

Neem contact op met deze gevelspecialist

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Melis&Broer BV
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare gevelspecialisten in de buurt