trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Besix nv

FOD Erkende Aannemer
Oudstrijdersstraat 64, Sint-Pieters-Leeuw Sint-Laureins-Berchem
50 jaar actief
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (24)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Besix nv
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Besix nv:

BESIX Group, actief sinds 1909, heeft zich ontwikkeld tot een multidisciplinair bedrijf met een leidende positie in de bouw, vastgoedontwikkeling en concessies. Onze specialisatie ligt in het realiseren van complexe bouw-, infrastructuur- en maritieme projecten. We zijn sterk vertegenwoordigd in de Benelux en Frankrijk, maar ook in het Midden-Oosten, waar we sinds 1965 actief zijn.

Onze toewijding aan kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu is vastgelegd in ons QHSE-beleid. Dit beleid, samen met onze richtlijnen voor goed bestuur, vormt de basis voor ons geïntegreerd managementsysteem. We streven ernaar om onze QHSE-resultaten continu te verbeteren.

Bij BESIX Group zijn we trots op onze prestaties, zoals de bouw van de Burj Khalifa in Dubai, het hoogste gebouw ter wereld, en onze intrede in nieuwe landen zoals Nieuw-Zeeland, Noorwegen en Georgië. We blijven innoveren, zoals blijkt uit de opening van ons 3D Concrete Printing Lab in Dubai.

We zijn ook pioniers op het gebied van digitaal ontwerp en digitalisering van het bouwproces. Onze in-house ontwerpbureau, BESIX Engineering, omarmt voortdurend nieuwe technologieën om de kwaliteit van haar werk te verbeteren.

Bij BESIX Group zetten we ons in voor de ontwikkeling van duurzame oplossingen en werken we samen met universiteiten en onderzoekscentra. We zijn ervan overtuigd dat we door onze expertise en innovatiekracht een positieve impact kunnen hebben op de bouwsector. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Lees meer...

Expertise

Nieuwbouw
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

50 jaar actief
24 reviews
843 medewerkers

Lid van

FOD Erkende Aannemer

Reviews over Besix nv

info_outline
Zeer goed 4,0
starstarstarstarstar
24 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Besix nv
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt