Terug naar de top 10
Bent u eigenaar van dit bedrijf?

Bouwonderneming De Greef

FOD Erkende Aannemer
Assesteenweg 266, Ternat
32 jaar actief
9,5 (25)
Vraag een prijsopgave aan bij Bouwonderneming De Greef
Ik zoek een aannemer voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Bouwonderneming De Greef:
Wij zijn een algemene bouwonderneming uit Ternat met meer dan 50 jaar ervaring in particuliere woningbouw en meergezinswoningen. Onze doelgroep bestaat zowel uit de particuliere bouwer als de professionele promotor. U kunt bij ons terecht voor woningbouw, appartementsbouw en verbouwingen. Wat uw budget ook is, wij zorgen voor kwaliteit. Onze goede en Benor-gekeurde materialen dragen daar onder meer aan bij.

Bouwonderneming De Greef staat voor duidelijke afspraken over bouwtermijnen, materialen, afwerking en zo meer die we ook echt nakomen. Wij werken volgens de regels van de kunst en stellen ons flexibel op om aan de wensen van de klant te kunnen voldoen. Klant is immers koning. Bovendien kunnen wij, indien u dat wenst, ook de volledige afwerkingsfase (na de ruwbouwfase, dus de fase van dak tot einde der werken) voor onze rekening nemen en deze coördineren. Daarvoor werken wij samen met een hele reeks onderaannemers. Met velen van hen hebben wij al een jarenlange samenwerkingsrelatie. Samen brengen wij uw project tot een goed einde!

Kijk eens rond op deze website voor voorbeelden van ons werk. Zo krijgt u een idee van wat wij voor u kunnen betekenen. Als u daarna nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.
Lees meer...
Diensten
Ervaring & vakmanschap
32 jaar actief
25 beoordelingen
10 medewerkers
Lid van
FOD Erkende Aannemer
Confederatie Bouw
Trustlocal Top Score

Aannemers met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustlocal.

Reviews over Bouwonderneming De Greef
info_outline

5star
88%
4star
8%
3star
4%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze aannemer

Vraag een prijsopgave aan bij Bouwonderneming De Greef
Ik zoek een aannemer voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare aannemers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.