Menu

LCI Boekhouding & Fiscaliteit

ITAA Certificaat
Sint-Jorisstraat 47, Brugge
11 jaar actief
9,2 (26)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij LCI Boekhouding & Fiscaliteit
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over LCI Boekhouding & Fiscaliteit:
LCI Boekhouding en Fiscaliteit (voluit L-Condo Invest) werd als burgerlijke vennootschap opgericht in 2010. LCI is een Commanditaire Vennootschap op Aandelen. De beherende vennoten staan garant voor LCI, wat het vertrouwen in LCI alleen maar kan versterken.

Oprichter-beherend vennoot is Bernard Helewaut. Bernard Helewaut is Licentiaat in de Rechten (RUG) en behaalde nadien het Postgraduaat in de Bedrijfskunde (KUL) en Modern Financieel Beleid (EHSAL). Hij startte zijn carrière als Kredietbeheerder bij KMO- en nichebank Bank J. Van Breda & Co. Na een overstap naar Beaulieu Wielsbeke (Creditmanager), werd hij Diensthoofd KMO-banking bij Dexia (ex-Bacob), waar hij in alle Provinciale Kredietcomité’s zetelde. Sedert 1995 werkte hij bij Centea, waar hij Zonedirecteur Oost-Vlaanderen werd. Hij had er de commerciële leiding over een net van 130 zelfstandige kantoren.

LCI Boekhouding en Fiscaliteit positioneert zich ondertussen als een middelgrote speler. Het klantenbestand blijft inderdaad groeien, zowel in Oost- en West-Vlaanderen als in Brabant of Antwerpen. Om de kwalitatieve dienstverlening verder te blijven waarborgen én om de verdere groei aan te kunnen, werden een aantal belangrijke stappen gezet. Zo werd in 2012 de nieuwe locatie in gebruik genomen, en kende het kantoor een sterke organische groei.
Lees meer...
Diensten
Volledige boekhouding
Aangifte personenbelasting
Aangifte vennootschapsbelasting
Aangifte omzetbelasting / BTW
Jaarrekening
Belasting overig
Boekhouding overig
Accountant overig
Eenmanszaak / Zelfstandige
VOF / Maatschap / CV
BV / NV
Stichting / Vereniging
Ervaring & vakmanschap
11 jaar actief
26 beoordelingen
1 medewerkers
Lid van
Institute for Tax Advisors & Accountants

Reviews over LCI Boekhouding & Fiscaliteit
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
26 reviews

Neem contact op met deze boekhouder

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij LCI Boekhouding & Fiscaliteit
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare boekhouders in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.