trustlocal.be logo.png
De beste 675+ aannemers voor u
Bent u eigenaar van dit bedrijf?
ContactOver onsErvaringReviews

Claeys

Stationsstraat 56, Oudenburg
21 jaar actief
8,3score_fullscore_fullscore_fullscore_fullscore_half (5)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Claeys
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Of neem rechtstreeks contact op

Over Claeys:

Bij Facq staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We kiezen voor duurzaam transport, leveringen per fietskoerier en energieneutrale gebouwen. Ook ons productassortiment is duurzaam. De komende drie weekenden zetten we de AquaClean douchetoiletten van Geberit in de schijnwerpers. Bezoek een van onze deelnemende showrooms en ontdek de voordelen van het toilet van de toekomst!

Onze adviseurs staan klaar om u te helpen uw projecten te realiseren. Profiteer van het beste advies van de FACQ-experts. Of u nu wilt werken in een PROcenter, een showroom, een van onze regionale magazijnen of in een van onze ondersteunende diensten, bij Facq hebben we tientallen verschillende functies.

Bij Facq zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen. We bieden geavanceerde pompen, circulatoren en motoren voor regenwaterrecuperatie, watercirculatie en huishoudelijke watervoorziening.

Een elektrische radiator is duurzaam, snel geïnstalleerd en verwarmt uw ruimte extra snel. Het is de ideale oplossing voor nieuwbouw en renovatie, zeker in combinatie met vloerverwarming en een warmtepomp.

Omdat producten en technieken voortdurend evolueren, biedt FACQ regelmatig seminars aan voor professionals om hun kennis bij te werken. Ontdek de vele producten die we aanbieden, ontmoet de vertegenwoordigers van de verschillende merken en stel hen vragen in een ontspannen sfeer.

Bij Facq streven we ernaar om onze aanwezigheid in heel België uit te breiden. We openen regelmatig nieuwe Sanicenters en showrooms om dichter bij onze klanten te zijn.

Bent u klaar om uw project naar een hoger niveau te tillen? Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek hoe Facq u kan helpen uw dromen te realiseren!
Lees meer...

Expertise

Toiletrenovatie
Renovatie / Verbouwing
Openingstijden
Openingstijden onbekend

Ervaring & vakmanschap

Ervaring

21 jaar actief
5 reviews
692 medewerkers

Lid van

Bouwunie

Reviews over Claeys

info_outline
Zeer goed 4,4
starstarstarstarstar_half
5 reviews
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Claeys
Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend

Vergelijkbare aannemers in de buurt