Menu

Bossuyt BV

Ambachtstraat 3, Torhout
42 jaar actief
8,5 (8)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Bossuyt BV
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Bossuyt BV:
ALGEMENE BOUWONDERNEMING EN PLEISTERWERKEN
SUCCESVERHAAL SINDS 1959
In 1959 richtte Oswald Bossuyt een eenmanszaak op in pleisterwerken. Het bedrijf groeide en in 1970 waren er 5 medewerkers in dienst voor zowel grote als kleinere projecten. In de jaren ’80 werd er naast pleisterwerken gestart met algemene bouwwerken. Zoon Johan Bossuyt kwam in de zaak en stilaan werd de ervaring overgedragen op de tweede generatie.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Bossuyt BV bleef groeien. In 1990 kwam de projectafdeling erbij om gronden of panden aan te kopen, te bouwen en te verbouwen. Vanaf 2009 werden Johans zonen Ruben en Thomas Bossuyt klaargestoomd om als derde generatie de continuïteit in het familiebedrijf te verzekeren. Met de verhuis naar een modern kantoorgebouw in Torhout was het duidelijk dat Bossuyt BV klaar is voor een toekomst vol boeiende uitdagingen.

VASTE WAARDE IN BOUWSECTOR
Wat begon als bescheiden onderneming in pleisterwerken is uitgegroeid tot een modern bouwbedrijf met een 40-tal medewerkers. Tegelijk is Bossuyt BV een bedrijf waar het gezond boerenverstand nog steeds hoogtij viert, zoals in de beginjaren. Gestage groei en tevreden klanten zijn topprioriteit. Dit doen we door te investeren in bekwaam personeel, een correcte prijs te bieden voor de gevraagde kwaliteit en de afgesproken uitvoeringstermijnen te respecteren. We blijven de evoluties volgen op vlak van techniek, veiligheid en milieu. Zo maken we van ieder bouwproject een succes!
Lees meer...
Diensten
Binnenbepleistering
Renovatie
Gevelbepleistering
Nieuwbouw
Algemene bouwonderneming
Pleisterwerk binnen
Pleisterwerk buiten
Overig
Ervaring & vakmanschap
42 jaar actief
8 beoordelingen
25 medewerkers

Reviews over Bossuyt BV
info_outline

Zeer goed 4,5
starstarstarstarstar
8 reviews

Neem contact op met deze stukadoor

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Bossuyt BV
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare stukadoors in de buurt