Menu

WPDesign.be

Reageert snel
Altijd de scherpste prijs
Kortrijkseweg 393, Waregem Beveren
7 jaar actief
9,3 (47)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij WPDesign.be
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over WPDesign.be:
WPDesign.be is een webdesign bedrijf uit Waregem.
U wilt een professionele website of webshop laten bouwen zonder zorgen? WPDesign.be garantie:

-Snel
-Eerlijk
-Betrouwbaar
-Mobielvriendelijk design
-Moderne website of webshop
-Werkzaam over geheel Vlaanderen
-Jouw huisstijl implementeren in het design
-Ideaal voor start-ups, kmo's en zelfstandigen
Lees meer...
Trustlocal Top Score

Webdesigners met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustlocal.

top_score
Diensten
Wordpress webdesign
Grafisch
SEO
Nieuwe website of webshop
Redesign / vernieuwen van website of webshop
Webshop
Website
Video's
Ervaring & vakmanschap
7 jaar actief
47 beoordelingen
1 medewerkers
7 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Wordpress webdesign

Reviews over WPDesign.be
info_outline

Uitstekend9,7
starstarstarstarstar
NaN reviews uit 2 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan WPDesign.be
Wie is WPDesign.be?
WPDesign is een webdesign agency dat in 2013 is opgericht door Heino Schietecatte, zaakvoerder van SB Company. Het doel van WPDesign is om zelfstandigen, kleine ondernemingen en particulieren ook online succesvol te maken met een vindbare website of webshop. WPDesign is expert in het bouwen van websites en webshops met het populaire beheersysteem WordPress. Daarnaast zijn we sterk in SEO en in grafisch ontwerp zoals logo en huisstijl. Wat is WordPress? WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je zeer snel en correct een professionele website kunt maken en kunt onderhouden. Bij WPDesign zijn we door onze jarenlange ervaring experts in WordPress. Dit laat ons toe om op zeer korte termijn een perfect geoptimaliseerde website te bouwen.
Welke pakketten zijn er beschikbaar?
Websites & Webshops Klik hier voor meer informatie over onze pakketten. Extra diensten Je kunt te allen tijde een aanvraag indienen om je website uit te breiden met een op maat gemaakte integratie.
Werkwijze webdesign pakketten
Eerste afspraak WPDesign is vlot bereikbaar. Wil je een website laten maken? Dit kan tijdens een afspraak bij ons op kantoor, maar ook telefonisch of via e-mail. Via e-mail Stuur ons meteen zoveel mogelijk informatie door, zoals vragen, verwachtingen naar layout toe, functies die moeten voorzien worden, andere websites die je mooi vindt etc… .WPDesign.be neemt vervolgens contact met jou op voor meer informatie. Op kantoor Jij bent uiteraard altijd bij ons op kantoor welkom! Maak hiervoor best even een afspraak zodat we de nodige tijd voor jou kunnen voorzien. Voorstel Van zodra er een pakketkeuze gemaakt is, wordt er door WPDesign een voorstel uitgewerkt. Aan de slag Na goedkeuring ontvang je eerst de factuur volgens onze Algemene Voorwaarden. We bespreken samen een deadline voor oplevering van de website. Na het voldoen van de factuur gaat WPDesign.be van start met het aanmaken van de webhosting, het registreren van de domeinnaam en het bouwen van de website.
Wat kan ik als klant aanpassen?
Een klant kan het beheersysteem van zijn website bereiken via smartphone, pc en tablet. Dit kan via een link zoals dit voorbeeld: www.mijnwebsite.be/inloggen111 Op deze manier kun je berichten, foto’s en blogposts toevoegen aan de website. Indien er extra opties aanwezig zijn (kalender, evenementen, contactformulieren) dan kun je deze ook bereiken via de link van het beheersysteem. Andere functies kunnen uitgeschakeld zijn om een goed verloop van de website te bewaren. Plugins en andere belangrijke instellingen kunnen om veiligheidsredenen onbereikbaar zijn. WPDesign.be staat het hele jaar in voor de updates van de website, dus hier moet jij als klant geen tijd of werk in investeren. Er wordt altijd medegedeeld aan de klant dat zijn log-in een goede wachtwoord sterkte moet hebben voor de beveiliging van de website te waarborgen.

Neem contact op met deze webdesigner

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij WPDesign.be
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare webdesigners in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.