Bedrijfsprofiel verwijderen

Een Trustlocal bedrijfsprofiel is gratis en heeft u verdiend vanwege uw goede reviews en andere openbare gegevens. Indien u toch liever niet gevonden wilt worden in de lokale Top 10 van uw dienst, dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij zullen uw bedrijfsprofiel dan zo spoedig mogelijk verwijderen.
Liever niet uw bedrijfsprofiel definitief verwijderen, maar uw gegevens aanpassen? Claim hier uw bedrijf of log in
Bedrijfsprofiel verwijderen
Kwalitatieve aanvragen
Onderscheidend bedrijfsprofiel
Direct contact met de klant
box_icon

Hoe werkt Trustlocal_logo_small.svg ?

  • Maak een onderscheidend profiel in de top 10 (gratis)
  • Word gekozen door nieuwe klanten op basis van dit profiel
  • Haal de opdracht binnen en ga aan de slag

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een bedrijfsprofiel?

De beste bedrijven per branche krijgen een gratis bedrijfsprofiel in onze lokale Top 10 pagina. Dit wordt bepaald op basis van online reviews en andere openbare informatie. Een profiel op Trustlocal is dus eigenlijk een stukje marketing die u verdient op basis van uw kwaliteiten als ondernemer.

Hoe komen jullie aan mijn gegevens?

Ons systeem zoekt online naar publiekelijk beschikbare informatie van alle bedrijven in een bepaalde branche. Deze informatie wordt verzameld waarna wij er een profiel mee bouwen. Uiteraard is het op elk moment mogelijk om via het dashboard zelf dit profiel aan te passen.

Wat heb ik aan een bedrijfsprofiel op Trustlocal?

Potentiële klanten kunnen via uw profiel direct kennismaken en contact opnemen met uw bedrijf. Ook voor uw bestaande klanten is het natuurlijk een leuke bevestiging om uw profiel in de lokale top 10 te zien!

Zijn er kosten verbonden aan een bedrijfsprofiel?

Een basisprofiel op Trustlocal is geheel gratis. Ook de aanvragen die u ontvangt via dit profiel zijn gratis. Mocht u meer aanvragen willen ontvangen, dan kunt u kiezen voor een Premium profiel. Via een Premium profiel ontvangt u meer aanvragen en kunt u gebruik maken van alle Premium functionaliteiten.

Wij staan u graag te woord

03 808 10 30
ma-vr: 09-17u