Vind snel de beste bedrijven in uw regio

U wenst een beroep te doen op een lokale onderneming? Trustlocal lijst voor u de beste bedrijven in uw buurt op. We zetten alle informatie voor u op een rijtje, zodat u gemakkelijk iemand kan contacteren of een prijsopgave kan aanvragen.

42.000+
lokale bedrijven
313.000+
prijsopgaven aangevraagd
8,4
gemiddelde Trustlocal-score
in België en Nederland (via Trustoo.nl)

Wat we doen

Wij brengen lokale bedrijven in contact met nieuwe klanten. Op internet kunnen potentiële klanten ongelofelijk veel informatie vinden over lokale ondernemingen. Dit opzoekwerk kan al snel erg tijdrovend worden. Trustlocal heeft het gemakkelijk gemaakt door deze bedrijven met hun kenmerken en contactinfo op te lijsten. Zo kunnen klanten snel zien wat de beste bedrijven zijn, welk bedrijf hen het meest aanspreekt en hoe ze hen kunnen contacteren.

foto.jpg

Wie we zijn

Trustlocal bestaat uit een jong en enthousiast team van ontwikkelaars, product managers en accountmanagers. Samen werken we iedere dag met veel plezier aan het continu verbeteren van onze diensten. Daarmee zorgen wij dat potentiële klanten eenvoudig in contact kunnen komen met de beste bedrijven en dat de bedrijven het meeste kunnen halen uit de kwalitatieve aanvragen. Zo heeft bijvoorbeeld iedere klant een persoonlijke accountmanager die altijd beschikbaar is voor support.

U heeft een bedrijf?
Ontdek hoe u meer aanvragen kan ontvangen

Trustlocal biedt allerlei effectieve manieren om veel meer kwaliteitsvolle aanvragen te ontvangen. Bijvoorbeeld door meer op te vallen in de Top 10 of in uw hele werkgebied naar voren te komen. U bepaalt zelf hoeveel aanvragen per week, voor welke diensten en in welke plaatsen. Super flexibel dus! En... u betaalt achteraf alleen voor de ontvangen aanvragen. Zo makkelijk is het vinden van nieuwe klanten nog nooit geweest. Meld uw bedrijf gratis aan.

Mijn bedrijf gratis aanmelden

Veelgestelde vragen

Wat is de Trustlocal score?

De Trustlocal score neemt het gemiddelde van alle online reviews en kijkt daarnaast ook naar andere factoren zoals expertise en uw profielscore om een zo eerlijk mogelijk beeld te geven over een onderneming.

Hoe verhoog ik de Trustlocal score?

De berekening van de Trustlocal score is voor ieder bedrijf hetzelfde. Bedrijven kunnen wel de onderliggende factoren beïnvloeden. Bijvoorbeeld een bedrijf met veel tevreden klanten, maar nog weinig reviews kan actief meer reviews gaan verzamelen. Of door ontbrekende gegevens zoals opleiding en certificeringen op het bedrijfsprofiel toe te voegen.

Hoeveel aanvragen kan ik verwachten?

Het aantal aanvragen hangt af van de werkzaamheden en regio die u instelt. Om een schatting te geven over het aantal aanvragen kunt u telefonisch contact opnemen met een specialist.

Wat kost een offerte aanvraag?

De prijs per offerte aanvraag verschilt per branche. Alle prijzen kunt u terugvinden in uw account, of u kunt natuurlijk telefonisch contact opnemen met een specialist.

Zijn er nog andere kosten?

Trustlocal rekent geen vaste kosten of andere onverwachte kosten. U betaalt enkel een vast, laag bedrag per ontvangen aanvraag.

Hoe kan ik contact opnemen met de klant?

In een aanvraag staat altijd het telefoonnummer en e-mailadres. Daarnaast kunt u ook telefonische aanvragen ontvangen. Zodat u direct in contact komt met de klant.

Wij staan u graag te woord

03 808 10 30
ma-vr: 09-17u
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.