Vind een top 10 Dakwerker in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
dakdekker.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.600.000+succesvolle aanvragen

Alle dakwerkers in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 dakdekkers in België met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van - | Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Dakrenovatie (vervanging)
Dakreparatie
Dakreiniging / onderhoud
Dakisolatie
Plaatsing van nieuw dak
Dakcoating aanbrengen
Dakgoot reparatie of vervanging
Andere dienst/klus

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Werkzaamheden
Afstand
Trustlocal score

Over dakwerkers in de buurt

Resultaat 1-10 van de beste dakwerkers in België. Het meest complete overzicht. Een goed dak boven het hoofd met de beste dakwerken in uw regio. In België kunt u een dakwerker inhuren om uw dak te repareren, dak te renoveren of om een nieuw dak te plaatsen. Er zijn verschillende materialen waarmee daken bedekt kunnen worden. De keuze van het materiaal hangt daarnaast af van het soort dak dat u heeft. Niet alle materialen zijn geschikt voor een plat dak en u kunt ook niet alle materialen op hellende daken plaatsen. • Bitumen dak: platte daken worden vaak gelegd met een bitumen dakbedekking, ook wel teerlaag of dakleer genoemd. Dit materiaal heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk en is relatief goedkoop. • Dakpannen: dakpannen zijn de meest bekende vorm van dakwerken op hellende daken. Er zijn twee soorten dakpannen: betonnen dakpannen en keramische dakpannen (kleidakpannen). Kleipannen zijn over het algemeen genomen duurder dan betonpannen. • Kunststof dak: Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Er zijn verschillende kunststof daken, zoals EPDM of PVC. In België hebben wij NaN goede dakwerkers gevonden. De dakwerkers in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke dakdekker u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor dakwerken. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende dakwerk bedrijven. Zo kunt u eenvoudig de dakwerken vergelijken en de dakwerker kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte dakwerker voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste dakwerkers in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste dakwerkers in de buurt

We laten de beste dakwerkers zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke dakwerker u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen dakwerkers.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de dakwerkers die u het meest aanspreken. De meeste dakwerkers reageren binnen 24 uur. Vind de beste dakwerker met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste dakwerker voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een dakwerker?

Een dakwerker kost per uur tussen de 60,- en90,- Een dakwerker mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een dakwerker kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
90
120

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare dakdekker?

Wat kost dakbedekking?

Wat kost een nieuw dak?

Wat doet een dakwerker?

Wat kost een dakwerker?

De beste dakwerker?