Vind een top 10 Bemiddelaar in de buurt

Selecteer de reden voor bemiddeling
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.600.000+succesvolle aanvragen

Alle bemiddelaars in België

Sorteren op
Vind een top 10 bemiddelaar in België. Voor bemiddeling bij scheiding, omgangsregeling, arbeidsconflict of familieconflict.
Alle diensten
Scheiding / uit elkaar
Nalatenschap / erfenis
Omgangsregeling / alimentatie
Familieconflict
Arbeidsconflict / ontslag
Ziekteverzuim
Bouw- of huur conflict
Conflict over contracten
Zakelijk conflict
Conflict met overheid
Conflict met buren / omgeving
Letsel of gezondheid
Overige mediation

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Bemiddeling op gebied van
Vorm van bemiddeling
Afstand
Trustlocal score

Over bemiddelaars in de buurt

Resultaat 1-10 van de beste mediators in België. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste mediators in uw regio. In België kunt u bij een mediator terecht als u een situatie zit waarin bemiddeld moet worden. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars en bieden begeleiding bij het oplossen van (juridische) problemen zonder dat ze daarbij een kant kiezen van één van de betrokken partijen. Een mediator in België kan u bijvoorbeeld helpen bij: • Scheiding of uit elkaar gaan: voorkom een vechtscheiding door bemiddeling waarbij de belangen van de betrokken partijen even zwaar wegen. • Familieconflict: familieruzies of gezinsleden die elkaar negeren kunnen met behulp van mediation opgelost worden. • Omgangsregeling of alimentatie: gezamenlijk de omgangsregeling of alimentatie bepalen op basis van de inkomens, de behoefte van de kinderen en de verdeling van de zorg. • Arbeidsconflict of ontslag: bemiddeling met een expert of het gebied van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht. • Conflict met buren: Vind een gezamenlijke oplossing bij geluidsoverlast, een belemmerd uitzicht of problemen met de erfafscheiding. In België hebben wij NaN goede mediators gevonden. De mediators of bemiddelaars in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke mediator u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de mediation. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende mediators. Zo kunt u eenvoudig de mediators vergelijken en de mediator kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte bemiddelaar voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste bemiddelaars in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste bemiddelaars in de buurt

We laten de beste bemiddelaars zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke bemiddelaar u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen bemiddelaars.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de bemiddelaars die u het meest aanspreken. De meeste bemiddelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste bemiddelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste bemiddelaar voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een bemiddelaar?

Een bemiddelaar kost per uur tussen de 120,- en180,- Een bemiddelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een bemiddelaar kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
180
200

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare mediator?

Wat kost een mediator in België?

Wat kost mediation?

Wat doet een mediator?

Wat kost een mediator bij scheiding?

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

De beste mediator in België?