Vind een top 10 Vloerder in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
vloerder.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Alle vloerders in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste vloerders in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor het leggen van laminaat, parket, vloerbedekking of andere vloeren.
Alle diensten
Houten vloer / Parket leggen
PVC / Laminaat leggen
Vinyl / Zeil leggen
Vloerbedekking / Tapijt leggen
Plavuizen / Tegels leggen
Gietvloer leggen
Vloer egaliseren
Bestaande vloer behandelen
Overig

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Vloerder voor
Afstand
Trustlocal score

Over vloerders in de buurt

Het meest complete overzicht van de beste vloerders in België. Een prachtige vloer met de beste vloerders in uw regio. In België kunt u een vloerder vinden om parket, laminaat, vloerbedekking, vinyl of een houten vloer te leggen. Ook kunt u kiezen voor het storten van een gietvloer of het leggen van tegels of plavuizen. Het leggen van een vloer is vakwerk. Vloerders weten precies hoe ze uw nieuwe vloer moeten leggen of hoe ze uw bestaande vloer weer in perfecte staat moeten krijgen. Een vloerder kan verschillende vloeren leggen: • Houten vloer of parket: Houten vloeren of massief parket zijn prachtig en in veel verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Kiest u voor eiken of taek, voor een lichte of donkere look, of voor het oliën of lakken van de vloer? • Laminaat: Laminaat vloeren zijn verkrijgbaar in allerlei diktes, breedtes, en kleuren en u kunt kiezen uit onder andere een V-groef of juist een vlakke vloer. Laminaat is een goedkoper alternatief voor parket of een houten vloer. • PVC, zeil of vinyl: PVC, zeil, of vinyl vloeren zijn allerlei vormen van een kunststof vloer. Deze vloeren zijn makkelijk te onderhouden. Hierdoor zijn dit bijvoorbeeld perfecte vloeren tegen allergieën. • Vloerbedekking of tapijt: Vloerbedekking of tapijt kan flink verschillen in de dichtheid, dikte en materiaal van de polen. Wilt u laagpolig tapijt, hoogpolig tapijt of juist een geweven tapijt? • Plavuizen of tegels: Plavuizen vloertegels bieden veel mogelijkheden qua kleur, groottes en structuren. Daarnaast zijn ze eenvoudig schoon te maken, geschikt voor vloerverwarming en duurzaam. In België hebben wij NaN goede vloerders gevonden. De vloerdersin België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke vloerder u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor het leggen van uw vloer. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vloerders. Zo kunt u eenvoudig de vloerders vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte vloerder voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste vloerders in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste vloerders in de buurt

We laten de beste vloerders zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke vloerder u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen vloerders.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de vloerders die u het meest aanspreken. De meeste vloerders reageren binnen 24 uur. Vind de beste vloerder met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste vloerder voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een vloerder?

Een vloerder kost per uur tussen de 30,- en50,- Een vloerder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vloerder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
30
50
60

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare vloerder?

Wat kost een vloerlegger?

De beste vloerder België?

Wat doet een vloerder?