trustlocal.be logo.png
De beste 1000+ Vastgoedmakelaars voor u

Vind een top 10 Vastgoedmakelaar in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
vastgoedmakelaar.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Alle vastgoedmakelaars in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 immokantoren in België met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van - | Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Verkoop van woning
Koop van woning
Waardebepaling van woning
Verhuur van woning
Huur van woning
Bedrijfsvastgoed

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Vastgoedmakelaar voor
Afstand
Trustlocal score

Recente blogartikelen over vastgoedmakelaars
Lees hier de meest recente expert blogs geschreven door vastgoedmakelaars op Trustlocal

Over vastgoedmakelaars in de buurt

Resultaat 1-10 van de beste vastgoedmakelaars in België. Het meest complete overzicht. Koop of verkoop voor de scherpste prijs met de beste vastgoedmakelaars en immokantoren in uw regio. In België kunt u een vastgoedmakelaar inschakelen voor het kopen of huren van uw nieuwe huis of bedrijfspand. Makelaars bieden u ondersteuning tijdens het gehele verkoop- of aankoopproces. Een vastgoedmakelaar gaat bijvoorbeeld op zoek naar een geschikte koper of verkoper en geeft adviezen bij de verkoop of aankoop van uw woning in België. Een makelaar kan ingezet worden voor verschillende diensten: • Verkoop: voor ondersteuning bij de verkoop van uw huis in België, zoals het bepalen van de vraagprijs en het onderhandelen met de kopers. • Aankoop: voor hulp bij uw zoektocht naar een nieuwe woning in België, de onderhandelingen en de eigendomsoverdracht. • Huur of verhuur: voor advies en bemiddeling bij de huur of verhuur van een appartement of pand in België. • Taxatie: voor het taxeren van uw woning of pand. In een taxatierapport staat de werkelijke waarde van de woning. Het taxatierapport heeft u nodig voor uw hypotheekaanvraag. • Bedrijfsmakelaar: voor de verkoop, aankoop, verhuur of huur van een kantoor, bedrijfsruimte of een stuk grond in België. In België hebben wij NaN goede vastgoedmakelaars gevonden. De makelaars in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke makelaar u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de koop of verkoop van uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende vastgoedmakelaars. Zo kunt u eenvoudig de makelaars vergelijken en de makelaar kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte vastgoedmakelaar voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste vastgoedmakelaars in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste vastgoedmakelaars in de buurt

We laten de beste vastgoedmakelaars zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke vastgoedmakelaar u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen vastgoedmakelaars.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de vastgoedmakelaars die u het meest aanspreken. De meeste vastgoedmakelaars reageren binnen 24 uur. Vind de beste vastgoedmakelaar met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste vastgoedmakelaar voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een vastgoedmakelaar?

Een vastgoedmakelaar kost gemiddeld tussen de 1500,- en5500,- Een vastgoedmakelaar mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een vastgoedmakelaar kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1000
1500
5500
10000

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over vastgoedmakelaars in België? Bij Trustlocal hebben we een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen over vastgoedmakelaars voor u samengesteld. Ontdek hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Hoe kies ik een betrouwbare vastgoedmakelaar?

Wat doet een Immokantoor?

Wat kost een vastgoedmakelaar?

Wat kost een vastgoedmakelaar bij aankoop?

Wat kost een vastgoedmakelaar bij verkoop?

Wat kost een waardebepaling?

De beste immo kantoren?