trustlocal.be logo.png
De beste 750+ Elektriciens voor u

Vind een top 10 Elektricien in de buurt

Selecteer waarvoor de elektricien nodig is
Plaats
elektricien.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle elektriciens in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste elektriciens in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor het aanleggen van bekabeling of installeren van elektrische apparatuur.
Alle diensten
Installatie / Aansluiting
Reparatie / Vervanging
Storing / Kortsluiting
Keuring
Overig

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Opdracht
Onderwerp
Afstand
Trustlocal score

Over elektriciens in de buurt

Bij Trustlocal bieden wij u het meest complete overzicht van de beste elektriciens in België. Al uw elektra goed geregeld met de beste elektriciens in de regio.

In België kunt u een elektricien inhuren voor het aanleggen, vernieuwen of uitbreiden van een data- of elektriciteitsnetwerk. Verder kunt u bij de elektricien terecht voor het installeren of repareren van elektrische apparatuur of het verhelpen van een stroomstoring.

  • Installatie of aansluiting: heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan wilt u natuurlijk genoeg aansluitpunten voor alle apparaten en lampen in uw woning. Ook moet tegenwoordig overal de verbinding met het internet - en uw slimme apparatuur! - goed zijn. De elektricien kan dit voor u regelen. Ook als u een bestaand netwerk wilt renoveren, een stopcontact of groep wilt toevoegen of een nieuw apparaat wilt aansluiten kan de elektricien u hierbij helpen.
  • Reparatie: als een van uw aansluitpunten of een elektrisch apparaat kapot gaat is dat erg vervelend. Zelf gaan sleutelen kan gevaarlijk zijn, schakel hiervoor dus altijd een professionele elektricien in.
  • Storing of kortsluiting: pas als de stroom uitvalt, merken we pas hoe afhankelijk we zijn van onze elektrische apparatuur. Gelukkig bieden verreweg de meeste elektriciens hiervoor spoedservice, zo is uw storing binnen de kortste keren veilig verholpen.
  • Keuring: bij het verkopen van een woning, of periodiek bij bedrijfspanden moet de volledige elektrische installatie gekeurd worden. Als er één verstand heeft van elektrische installaties dan is het natuurlijk een gecertificeerde elektricien.

In België hebben wij NaN goede elektriciens gevonden. De elektriciens in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een undefined. Welke elektricien u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende elektriciens. Zo kunt u eenvoudig de elektriciens vergelijken en de expert kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte elektricien voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste elektriciens in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste elektriciens in de buurt

We laten de beste elektriciens zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke elektricien u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen elektriciens.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de elektriciens die u het meest aanspreken. De meeste elektriciens reageren binnen 24 uur. Vind de beste elektricien met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste elektricien voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een elektricien?

Een elektricien kost per uur tussen de 40,- en50,- Een elektricien mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een elektricien kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
40
50
65

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over elektriciens in België of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over elektriciens voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over elektriciens die actief zijn op ons platform.

Hoe kies ik een betrouwbare elektricien?

Wat kost een elektricien?

De beste elektricien?

Wat doet een elektricien?