trustlocal.be logo.png
De beste 675+ Loodgieters voor u

Vind een top 10 Loodgieter in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
loodgieter.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle Loodgieters in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste loodgieters in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor het aanleggen of repareren van sanitair, leidingen of cv-installaties.
Alle diensten
Aanleggen of plaatsen
Verleggen of vervangen
Reparatie
Ontstoppen of reinigen
Andere klus

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Werkzaamheden
Loodgieter voor
Afstand
Trustlocal score

Over Loodgieters in de buurt

Bij Trustlocal verstrekken wij het meest complete overzicht van de beste loodgieters in België. Zorg ervoor dat uw leidingen perfect aangesloten zijn door de beste loodgieters in uw regio.

In België kunt u een loodgieter inhuren voor het aanleggen, verleggen, repareren of plaatsen van sanitair, leidingen of cv-installaties. Daarnaast zijn loodgieters ook bedreven in het verhelpen van lekkages, problemen met dakgoten of andere vormen van wateroverlast.

  • Sanitair en keuken: Bent u van plan om uw badkamer, toilet of keuken te renoveren of moet er iets vernieuwd worden? De loodgieter kan u hiermee helpen. Denk aan het leggen van nieuwe waterleidingen, een leiding verleggen voor een ligbad of de installatie van een hangende wc. Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u een loodgieter inschakelen.
  • Waterleiding en gasleiding: Er zijn verschillende redenen waarom een waterleiding aangelegd zou moeten worden. In de meeste gevallen is het zo dat er simpelweg een waterpunt op een bepaalde plek in de woning of in de tuin moet komen. Datzelfde geldt voor de gasleiding. Als u de keuken of cv-ketel wilt verplaatsen is het vaak nodig om een gasleiding te verleggen. Hierbij komen veel veiligheidsaspecten kijken, waardoor het raadzaam is een loodgieter in te schakelen.
  • Riolering en afvoer: Heeft u een verstopte riolering of afvoer? Lukt het u niet om een afvoer- of rioolverstopping op te lossen met een ontstoppingsmiddel, dan moet u een professionele loodgieter inschakelen. Deze vakmannen hebben veel ervaring met verschillende verstoppingen en verwijderen verstoppingen zonder uw leidingen kapot te maken.
  • CV (verwarming): Om overal in huis gebruik te kunnen maken van de verwarming, zult u een cv-ketel moeten laten plaatsen. Voorafgaand aan het installeren van de nieuwe cv-ketel, kan een loodgieter u adviseren over de mogelijkheden die u hierbij heeft. Kiest u voor een moderne combiketel, een HR-ketel, of zelfs een HR+-ketel?

In België hebben wij NaN goede loodgieters gevonden. De loodgieters in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een undefined. Welke loodgieter u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende loodgieters. Zo kunt u eenvoudig de loodgieters vergelijken en de loodgieter kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte loodgieter voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste Loodgieters in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste Loodgieters in de buurt

We laten de beste Loodgieters zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke loodgieter u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen Loodgieters.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de Loodgieters die u het meest aanspreken. De meeste Loodgieters reageren binnen 24 uur. Vind de beste loodgieter met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste loodgieter voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een loodgieter?

Een loodgieter kost per uur tussen de 40,- en60,- Een loodgieter mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een loodgieter kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
40
60
70

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over loodgieters of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over loodgieters voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over loodgieters in België die actief zijn op ons platform.

Hoe kies ik een betrouwbare loodgieter?

Wat kost een loodgieter in België?

De beste loodgieter België?

Wat doet een loodgieter?