trustlocal.be logo.png
De beste 250+ Keukenbouwers voor u

Vind een top 10 Keukenbouwer in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
keukenbouwer.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle keukenbouwers in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste keukenbouwers in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor keukenrenovatie, vervangen van keukenkastjes of een nieuw keukenblad.
Alle diensten
Keukenrenovatie
Renovatie keukenkastjes en -deurtjes
Vervanging van keukenblad
Plaatsen van keukenapparatuur
Nieuwe keuken
Overige keukenwerkzaamheden

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Opdracht
Afstand
Trustlocal score

Over keukenbouwers in de buurt

Bij Trustlocal geven wij u het meest complete overzicht van de beste keukenspecialisten in België.

In België kunt u keukenspecialisten vinden voor het volledig renoveren van uw keuken, het vervangen van de keukenkastjes of voor het plaatsen van een nieuw keukenblad. Vaak heeft u al een idee over het materiaal en de kleur van de keuken. Een keukenspecialist kan dat voor u uitvoeren, maar kan ook adviseren over de materiaalmogelijkheden en de kleuropties.

  • Keukenrenovatie: een keukenrenovatie is vaak voordeliger dan een nieuwe keuken. Bij een keukenrenovatie worden de keukenkastjes, keukenfronten, keukenplinten en andere zaken zoals het keukenblad volledig vernieuwd. Daarmee geeft u uw keuken een nieuwe uitstraling en kan die weer jaren mee.
  • Keukenkastjes en keukendeurtjes: het vervangen van de keukenkastjes en keukendeurtjes geeft uw keuken een nieuwe uitstraling. Vaak kan het renoveren van de keukenkastjes binnen één tot enkele dagen gedaan worden.
  • Keukenblad: het vervangen van het keukenblad, werkblad of aanrechtblad kan uw keuken een upgrade geven. Een keukenblad van kunststof vervangen door graniet, composiet, of keramiek kan een wereld van verschil geven in de uitstraling van uw keuken.

In België hebben wij NaN goede keukenspecialisten gevonden. De keukenspecialisten in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een undefined. Welke keukenspecialist u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de renovatie van uw keuken. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende keukenspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de keukenspecialisten vergelijken en de keukenspecialist kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte keukenbouwer voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste keukenbouwers in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste keukenbouwers in de buurt

We laten de beste keukenbouwers zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke keukenbouwer u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen keukenbouwers.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de keukenbouwers die u het meest aanspreken. De meeste keukenbouwers reageren binnen 24 uur. Vind de beste keukenbouwer met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste keukenbouwer voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een keukenbouwer?

Een keukenbouwer kost gemiddeld tussen de 1000,- en2500,- Een keukenbouwer mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een keukenbouwer kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

350
1000
2500
3500

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over keukenbouwers of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over keukenbouwers voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over keukenbouwers in België.

Hoe kies ik een betrouwbare keukenspecialist?

Wat doet een keukenspecialist?

Wat kost een keuken?

Wat kost een keukenrenovatie?

Wat kost een keukenspecialist?

De beste keukenspecialist in België?