trustlocal.be logo.png
De beste 300+ Beveiligingsbedrijven voor u

Vind een top 10 Beveiligingsbedrijf in de buurt

Selecteer het soort beveiliging
Plaats
beveiliging.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle beveiligingsbedrijven in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste beveiligingsbedrijven in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor de beveiliging van een evenement, bedrijf of woning.
Alle diensten
Inbraakbeveiliging
Brandbeveiliging
Camerabeveiliging
Overig alarmsysteem / -installatie
Evenementenbeveiliging / Toegangscontrole
Winkelbeveiliging
Horecabeveiliging
Object- of bedrijfsbeveiliging
Persoonsbeveiliging
Overige beveiliging & bewaking

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Soort beveiliging
Particulier of zakelijk
Afstand
Trustlocal score

Over beveiligingsbedrijven in de buurt

Bekijk het meest complete overzicht van de beste beveiligingsbedrijven in België. Uw veiligheid staat voorop met de beste beveiligingsbedrijven in uw regio.

In België kunt u beveiligingsbedrijven inhuren voor het beveiligen van uw evenement, bedrijf of winkel. De taken die de beveiliger uitvoert zijn divers en afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Er is echter één primaire taak van de beveiliger: de veiligheid waarborgen. Beveiliging kan voor verschillende doeleinden ingezet worden.

  • Beveiliging bij evenementen: beveiligers bij evenementen zoals festivals, concerten of sportevenementen hebben vaak meerdere functies. Evenementenbeveiliging gaat om toezicht houden en het herkennen en inschatten van gevaarlijke situaties.
  • Beveiliging bij winkels: beveiligers bij winkels staan vaak bij de entree en uitgang en letten daarbij op verdachte omstandigheden en afwijkend gedrag van bezoekers. Winkelbeveiliging is er om winkeldiefstal tegen te gaan.
  • Beveiliging van personen: persoonsbeveiliging gaat om de veiligheid van een persoon, vaak een VIP. Wanneer een persoon zich niet veilig voelt in bepaalde situaties, dan kan het inhuren van persoonsbeveiliging uitkomst bieden.
  • Inbraakbeveiliging: de beveiliging van een woning of bedrijf tegen inbraken kan op verschillende manieren gebeuren. Denk daarbij aan objectbeveiliging, waarbij beveiligers het object (bedrijf of woning) bewaken, of aan het plaatsen van inbraak- en alarminstallaties.

In België hebben wij NaN goede beveiligingsbedrijven gevonden. De beveiligingsbedrijven in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welk beveiligingsbedrijf u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de beveiliging van uw evenement, winkel of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende beveiligingsbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de beveiligingsbedrijven vergelijken en het beveiligingsbedrijf kiezen dat bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte beveiligingsbedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste beveiligingsbedrijven in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste beveiligingsbedrijven in de buurt

We laten de beste beveiligingsbedrijven zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke beveiligingsbedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen beveiligingsbedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de beveiligingsbedrijven die u het meest aanspreken. De meeste beveiligingsbedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste beveiligingsbedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste beveiligingsbedrijf voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een beveiligingsbedrijf?

Een beveiligingsbedrijf kost undefined tussen de 30,- en50,- Een beveiligingsbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een beveiligingsbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
30
50
60

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over beveiligingsbedrijven? Bij Trustlocal hebben we een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen over beveiligingsbedrijven voor u samengesteld. Ontdek hieronder de antwoorden op de meestgestelde vragen over beveiligingsbedrijven in België.

Hoe kies ik een betrouwbaar beveiligingsbedrijf?

Welke soorten beveiliging zijn er?

Wat kost beveiliging?

Het beste beveiligingsbedrijf?

Wat doet een beveiliger?