Vind een top 10 Advocaat in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
advocaat.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.600.000+succesvolle aanvragen

Alle advocaten in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 advocaten in België met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van - | Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Relatie & Familie
Werk & Ontslag
Wonen & Omgeving
Schade & Aansprakelijkheid
Consumenten & Geldproblemen
Vreemdelingenrecht
Ondernemen & Zakelijk
Strafrecht & Verkeersrecht
Jeugdrecht
Anders

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Thema
Afstand
Trustlocal score

Over advocaten in de buurt

Resultaat 1-10 van de beste advocaten in België. Het meest complete overzicht. Laat u bijstaan door de beste advocaten in uw regio. In België kunt u terecht bij een advocaat om u bij te staan bij verschillende (straf)zaken, aanvragen of juridische geschillen. Een advocaat kan verschillende adviseren, bemiddelen, onderhandelen of procederen wanneer de zaak daarom vraagt. Uw advocaat staat aan uw zijde en zal voor u het maximale resultaat proberen te behalen. De advocatenkantoren kunnen u bijvoorbeeld bijstaan bij: • Echtscheiding of uit elkaar gaan (familierecht): voor ondersteuning bij en het (wettelijk verplicht) aanvragen van de scheiding bij de rechter • Alimentatie en omgangsregeling (familierecht): voor de (wettelijke verplichte) bijdrage in het onderhoud van ex-echtgenoten en kinderen. • Koop, huur of bouw van pand/grond (vastgoedrecht): adviseren en procederen over huurgeschillen, bouwcontracten, projectontwikkeling en aan- en verkoop van vastgoed. • Contracten en overeenkomsten (contractenrecht): voor het opstellen van of geschillen rond contracten, overeenkomsten of algemene voorwaarden. • Letselschade en aansprakelijkheid (aansprakelijksheidsrecht): voor het aansprakelijk stellen en het eisen van een schadevergoeding door een ongeval of medische fout. In België hebben wij NaN goede advocatenkantoren gevonden. De advocaten in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke advocatenkantoor u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor een advocaat. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende advocatenkantoren. Zo kunt u eenvoudig de advocatenkantoren vergelijken en de advocaat kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte advocaat voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste advocaten in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste advocaten in de buurt

We laten de beste advocaten zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke advocaat u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen advocaten.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de advocaten die u het meest aanspreken. De meeste advocaten reageren binnen 24 uur. Vind de beste advocaat met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste advocaat voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een advocaat?

Een advocaat kost per uur tussen de 250,- en350,- Een advocaat mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een advocaat kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

100
250
350
500

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare advocaat?

Wat kost een advocaat?

Wat kost een advocaat per uur?

Wie betaalt de kosten van een advocaat bij echtscheiding?

Wie betaalt de kosten van een advocaat bij ontslag?

De beste advocaat?

Wat doet een advocaat?