Vind een top 10 Dj in de buurt

Kies het type feest
Plaats
dj.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.800.000+succesvolle aanvragen

Alle dj's in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 dj's in België met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van -. Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Bruiloft
Verjaardag / Jubileum
Bedrijfsfeest
Evenement
Kinderdisco of -feest
Ander feest

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Soort feest
Afstand
Trustlocal score

Over dj's in de buurt

Het meest complete overzicht van de beste DJ’s in België. Een fantastische feestavond organiseren met de beste DJ’s in uw regio. In België kunt u een DJ of drive-in show vinden om de feestavond helemaal naar wens en budget in te vullen. De DJ, ook wel disk-jockey genoemd, zorgt ervoor dat de gasten een avond beleven die ze niet meer zullen vergeten. Een DJ kan verschillende soorten muziek draaien, afhankelijk van de wensen van het feest. • Allround: Een allround DJ is een DJ die van alle markten thuis is. Een allround DJ houdt goed rekening met de sfeer en de wensen van de organisator en gasten. Met een allround DJ heeft iedereen op de dansvloer een mooie feestavond. De muziek die de DJ draait heeft een breed genre en verzoeknummers zijn vak geen probleem. De wensen van de organisator en de gasten staan echt centraal. • 70’s/80’s/90’s: Wilt u terug in de tijd met een feest van de jaren 70, 80 en 90? Muziek uit deze periode bevatten de echte klassiekers. Denk aan disco, boybands, girlbands, en de popidolen uit die tijd. Met een 70’s/80’s/90’s feest gaat u echt terug in de tijd en herbeleeft u alle (foute) klassiekers. In België hebben wij NaN goede DJ’s gevonden. De DJ’s of drive-in shows in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke DJ u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze bij de organisatie van uw feest. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende DJ’s. Zo kunt u eenvoudig de DJ’s vergelijken en de DJ kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte dj voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste dj's in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste dj's in de buurt

We laten de beste dj's zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke dj u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen dj's.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de dj's die u het meest aanspreken. De meeste dj's reageren binnen 24 uur. Vind de beste dj met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste dj voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een dj?

Een dj kost per uur tussen de 100,- en150,- Een dj mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een dj kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
150
200

Veelgestelde vragen

De beste DJ in België?

Hoe kies ik een betrouwbare DJ?