trustlocal.be logo.png
De beste 500+ Isolatiebedrijven voor u

Vind een top 10 Isolatiebedrijf in de buurt

Selecteer het soort isolatie
Plaats
isolatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle isolatiebedrijven in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 isolatiebedrijven in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor isolatie van dak, kelder, vloer, muur of andere isolatiewerken.
Alle diensten
Dakisolatie
Vloerisolatie
(Spouw)muurisolatie
Bodemisolatie (kelder/kruipruimte)
Gevelisolatie
Isolatieadvies / Isolatieplan
Geluidsisolatie
Isolatie overig

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Soort isolatie
Afstand
Trustlocal score

Over isolatiebedrijven in de buurt

Wij geven u het meest complete overzicht van de beste isolatiebedrijven in België zodat u klaar bent voor de winter.

In België kunt u een isolatiebedrijf inhuren voor het isoleren van daken, kelders, vloeren of muren.

  • Dak: warme lucht stijgt op, dus voor een lekker warme woning in de winter is goede isolatie voor uw dak van groot belang. Welke soort isolatie gebruikt kan worden is afhankelijk van of u een plat of een schuin dak heeft.
  • Vloer: het isoleren van de vloer wordt vooral gedaan om te zorgen dat kou uit de kruipruimte niet de temperatuur van uw vloer een woonruimte beïnvloedt. Dit kan zowel aan de onder als aan de bovenkant van de vloer.
  • Muren/Gevel: als het isoleren van de spouw geen optie is, kan het isoleren van muren alsnog zowel aan de binnen als aan de buitenkant gedaan worden. Aan de buitenkant is hierbij de meest wenselijke optie, maar zorg wel dat de gemeente hiermee instemt.
  • Spouwmuur: een spouwmuur bestaat uit twee muren met kleine ruimte ertussen, een spouw genoemd. Tussen deze muren kan isolatiemateriaal ingespoten worden. Dit is een van de meest effectieve manieren om de energiebesparing van uw huis te verhogen.
  • Kelder/Kruipruimte: het isoleren van uw kelder of kruipruimte is niet alleen belangrijk voor de warmte in huis, maar voorkomt ook vocht en schimmel. Afhankelijk van de toegankelijkheid van de ruimte is het isoleren van het plafond het meest effectief, maar is soms het isoleren van de vloer de enige optie.

In België hebben wij NaN goede isolatiebedrijven gevonden. De isolatiebedrijven in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een undefined. Welk isolatiebedrijf u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende isolatiebedrijven. Zo kunt u eenvoudig de isolatiebedrijven vergelijken en het isolatiebedrijf kiezen dat bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte isolatiebedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste isolatiebedrijven in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste isolatiebedrijven in de buurt

We laten de beste isolatiebedrijven zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke isolatiebedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen isolatiebedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de isolatiebedrijven die u het meest aanspreken. De meeste isolatiebedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste isolatiebedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste isolatiebedrijf voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een isolatiebedrijf?

Een isolatiebedrijf kost gemiddeld tussen de 2000,- en4000,- Een isolatiebedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een isolatiebedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1000
2000
4000
10000

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over isolatiebedrijven in België of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over isolatiebedrijven voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over isolatie.

Hoe kies ik een betrouwbaar isolatiebedrijf?

Het beste isolatiebedrijf

Wat kost een isolatiebedrijf?

Wat doet een isolatiebedrijf?