Vind een top 10 Verhuisfirma in Evergem

Vertel ons wat u zoekt en bekijk de top 10 beste lokale bedrijven voor uw klus

Ik zoek een verhuisfirma voor
Plaats
verhuisfirma.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Verhuisfirma's in Evergem

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 17 verhuisfirma's in Evergem. Het meest complete overzicht. Verhuizen zoals u dat wil met de beste verhuisfirma's in uw regio.

In Evergem kunt u een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisfirma's regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten van verhuizen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal:

• Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning.
• Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand.
• Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar België van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel.

In Evergem hebben wij 17 goede verhuisfirma's gevonden. De verhuizers in Evergem hebben een gemiddelde Trustlocal-score van 7.8. Welke verhuizer u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verhuizen van uw inboedel. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisfirma's. Zo kunt u eenvoudig de verhuizers vergelijken en de verhuizer kiezen die bij u past.
Lees meer...
7
1. Vervaet Verhuis
Erkend Verhuizer
8,2 (23)

Geëngageerde verhuizers doen veel meer dan verhuizen”
Vervaet Verhuis is meer dan 140 jaar actief in diverse sectoren, van busvervoer tot logistiek. Sinds 2003 – toen nog onder de naam Dirk Vervaet - zijn we gespecialiseerd in bedrijfsverhuis en die uitgebreide voorgeschiedenis komt daarbij goed van pas. Want ook al zijn we verhuizers, we doen veel meer dan dat.

Verhuis mag geen stresserend moment zijn
Zelfs klussen die technisch gezien niet onder de noemer verhuis vallen, nemen we spontaan voor onze rekening, als dat in het voordeel is van de klant. Klanten moeten na onze passage meteen weer aan de slag kunnen. Daarom zetten we bijvoorbeeld ook computers en servers klaar voor de IT-dienst en verwijderen we, als de klant dat wil, zelfs vast tapijt of binnenwanden.

Ons takenpakket is ondergeschikt aan het uiteindelijk doel: ervoor zorgen dat verhuizen geen stresserende ervaring is. Die filosofie zit ingebakken in het DNA van ons bedrijf en is de drijfveer van al onze medewerkers. Onze teamleiders zijn daarom dag en nacht bereikbaar om veranderingen in de planning op te volgen en als dat nodig is, springen we zelf ook mee op de verhuiswagen.

Onze verhuizers hebben meer te bieden dan spierballen
De verhuizers zijn onze belangrijkste ambassadeurs. Daarom worden ze opgeleid om onder alle omstandigheden zorgzaam, klantvriendelijk en behulpzaam te werk te gaan. Ze komen namelijk niet op werven, maar wel op plaatsen waar mensen elke dag wonen of werken. We geloven niet in werkkrachten die alleen maar dozen kunnen sjouwen. Verhuizers bij Vervaet Verhuis moeten meer te bieden hebben dan spierballen. Empathie en vriendelijkheid zijn minstens zo belangrijk. Samenwerken met Vervaet Verhuis moet op alle vlakken een aangename ervaring zijn zodat klanten bij de volgende verhuizing spontaan aan ons denken.

Hendrik Vanderhenst en Kurt Van Synghel
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Evergem
23 beoordelingen
1
7. 3Takt Buurtbedrijf VZW
7,8 (1)

Drietakt verzorgt buurt- en nabijheidsdiensten zoals huishoudelijke hulp, hulp bij tuinonderhoud, een klusjesdienst en een verhuisploeg. Er bestaat een grote maatschappelijke behoefte aan dit soort diensten en ze kunnen ook niet (altijd) door het normale economische circuit gegarandeerd worden en/of ze zijn onvoldoende toegankelijk voor kansengroepen.

De twee grote peilers van Drietakt zijn onze goede dienstverlening en de duurzame tewerkstelling van kansengroepen. Om dit te bereiken biedt Drietakt verschillende soorten van dienstverlening:

huishoudelijke hulp
hulp bij tuinonderhoud
hulp bij het klussen, schilderen en behangen
hulp bij het verhuizen, opruimen en ontruimen van woningen/zolders
hulp bij grafonderhoud
Drietakt is er voor kansenpassers en niet-kansen- passers. De dienst poetshulp is er voor alle inwoners van Sint-Niklaas-centrum. De diensten klussen, verhuizen en tuinonderhoud zijn er enkel voor kansenpassers en niet-kansenpassers (65 , alleenstaanden met/zonder kinderen, via doorverwijzing van ’t OCMW of via een attest van het ziekenfonds) uit Sint-Niklaas of de deelgemeenten.

Om dit te realiseren en om een zo groot mogelijk draagvlak te creëren, is Drietakt gestart als een samenwerkingsverband tussen verschillende partners:

Stad Sint-Niklaas
OCMW Sint-Niklaas
Groep Intro Oost-Vlaanderen vzw (voorheen CVL)
Mo-Clean vzw
Den Azalee vzw
Jomi vzw
het Echo-project
UNIZO vzw.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Evergem
1 beoordeling
40 jaar actief
Filters
Verhuisfirma voor
Trustlocal score
Afstand

Wat kost een verhuisfirma?

Een verhuisfirma kost per uur tussen de 60,- en € 80,- Een verhuisfirma mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisfirma kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100

Veelgestelde vragen

Wat doet een verhuisfirma?

Als u gaat verhuizen dan kunt u uiteraard alles zelf doen, maar u kunt ook kiezen voor een verhuisfirma. De vraag is dan: wat doet een verhuisfirma? Allereerst zullen verhuisbedrijven kijken naar welk type vervoer het beste past bij uw verhuizing. Daarnaast kunt u een verhuisfirma inschakelen voor een deel of alle werkzaamheden die hierbij komen kijken. Denkt u dan aan het zware hef- en tilwerk, maar ook aan het opslaan en inventariseren van uw spullen. De meeste verhuisbedrijven doen dit voor zowel particulieren als voor bedrijven, organisaties en instanties.

Het juiste materieel en de juiste kennis
Naast de juiste verhuiswagen, heeft een verhuisbedrijf ook de beschikking over het juiste materieel. Vaak zijn verhuiswerkzaamheden nogal zwaar en soms zijn meubels moeilijk te verplaatsen. De medewerkers van de betreffende verhuisfirma zullen daarom de juiste hulpmiddelen meenemen, zoals een goederenlift. En hoewel verhuiswerk in principe niet zo moeilijk is, vraagt het wel degelijk om de juiste kennis omdat het hier verantwoordelijk werk betreft. Erkende verhuizers gaan voorzichtig om met uw meubilair en andere spullen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan, dan is het erkende verhuisbedrijf verzekerd en krijgt u de schade vergoed.

Meer dan alleen verhuizen
U bepaalt natuurlijk zelf welke werkzaamheden de verhuisfirma van uw keuze moet uitvoeren. Deze werkzaamheden kunnen meer bevatten dan alleen het verhuizen. Zo kunt u de meeste verhuisfirma's ook inschakelen voor het demonteren en monteren van kasten bijvoorbeeld. Dit is vaak nodig op het moment dat kasten niet in hun geheel vervoerd kunnen worden. Daarnaast kunt u een beroep op het verhuisbedrijf doen om uw glaswerk in te pakken en andere kwetsbare spullen.

Voor een goede prijs-kwaliteitvergelijking tussen verschillende verhuisfirma's vraagt u het beste 4 offertes op.
Lees meer...

Wat kost een verhuisfirma?

Als u gaat verhuizen en hiervoor een verhuisfirma wil inschakelen, dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een verhuisfirma? Dit is sterk afhankelijk van welke werkzaamheden u aan de verhuisfirma uitbesteedt. Is dit bijvoorbeeld de complete verhuizing of een deel ervan? Ook is het van invloed of u voor een erkende of niet erkende verhuisfirma kiest.

Werkzaamheden verhuisbedrijf
Naast of u een deel of de gehele verhuizing uitbesteedt, kunt u eveneens de keuze maken voor aanvullende werkzaamheden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het inpakken van kwetsbare spullen, zoals glaswerk. Daarnaast kunt u de verhuisfirma vragen om kasten die niet compleet vervoerd kunnen worden te demonteren en te monteren. Uiteraard geldt dit ook voor ander meubilair. Indien de mogelijkheid hiervoor is, zal de verhuisfirma voor het vervoeren van complete meubelstukken ook een goederenlift in kunnen zetten.

Verzekering bij schade
Besluit u om zelf te verhuizen dan loopt u het risico op schade. Dit risico is er weliswaar ook als u een verhuisbedrijf inschakelt, zij het dat de kans hierop kleiner is. Bij verhuisfirma's werken immers professionals die dagelijks met verhuiswerkzaamheden bezig zijn. Mocht de verhuisfirma toch schade veroorzaken, dan is het hiervoor verzekerd. U krijgt dan van de verzekering van de verhuisfirma de schade vergoed. Om de keuze te maken voor een verhuisfirma die bij uw wensen past, raden wij u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste verhuisfirma?

Het vinden van de juiste verhuisfirma is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verhuisfirma's voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste verhuisbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen zo’n 1.100 verhuizers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Particulier of zakelijk? Werken ze internationaal?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een Erkende Verhuizer?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verhuisfirma's in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERHUISFIRMA'S IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verhuizers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verhuisbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verhuizer gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verhuisfirma's te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Belgische Kamer der Verhuizers

De Belgische Kamer der Verhuizers bestaat al meer dan 115 jaar. De BKV is een beroepsorganisatie van en voor de erkende verhuisondernemingen. Ze omvat meer dan honderd professionele verhuisbedrijven, verenigd onder het gezamelijke logo «Erkend Verhuizer». Deze bedrijven engageren zich ertoe te werken volgens een kwaliteitscharter. Zij werken volgens welbepaalde criteria die hun betrouwbaarheid en correctheid garanderen.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustlocal?
We brengen u rechtstreeks in contact met de beste verhuisfirma's in uw buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste verhuisfirma's
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste verhuisfirma's actief in Evergem.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat u nodig heeft. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Contacteer direct
3.
Contacteer direct
Het antwoord van de bedrijven direct in uw mailbox. We delen uw e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.