Vind een top 10 Aannemer in Oosterzele

Vertel ons wat u zoekt en bekijk de top 10 beste lokale bedrijven voor uw klus

Ik zoek een aannemer voor
Plaats
aannemer.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Aannemers in Oosterzele

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 aannemers in Oosterzele. Het meest complete overzicht. Uw klus in goede handen met de beste aannemers in uw regio.

In Oosterzele kunt u een aannemer vinden om uw woning of bedrijf te bouwen of verbouwen. Bij het kiezen van een aannemer sluit u een contract af dat de werkzaamheden bevat waarvoor de aannemer verantwoordelijk is. De hoofdaannemer kan onderaannemers bij de verbouwing betrekken en hen een deel van het werk laten uitvoeren. Dit gebeurt als de hoofdaannemer niet de juiste expertise heeft over het bouwproject. Bouwprojecten zijn grofweg op te delen in drie types:

• Verbouwing of renovatie: bij verbouwen of renoveren gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen van de woning. Denk aan het verbouwen van de badkamer of keuken.
• Aanbouw, uitbouw of opbouw: bij een aanbouw, uitbouw of opbouw wordt de woonruimte vergroot door een deel aan-, uit- of op te bouwen. Denk aan een uitbouw van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel.
• Nieuwbouw: bij nieuwbouw gaat het om het geheel opbouwen van een woning of ander pand. Dit is vaak het geval als u een stuk grond heeft gekocht en daar een woning wilt bouwen.

In Oosterzele hebben wij 10 goede aannemers gevonden. De aannemers in Oosterzele hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een 9.2. Welke aannemer u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw verbouwing of renovatie. We kunnen u daarnaast ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende aannemers. Zo kunt u eenvoudig de aannemersbedrijven vergelijken en de aannemer kiezen die bij u past.
Lees meer...
Hobotra.jpg
5
10. Hobotra
8,6 (15)

OVER ONS
HOBOTRA kan én wil het verschil maken.

Daarom gaan we het engagement aan met onze klant, gesteund op ijzersterke kenmerken:

Een luisterend oor, advies en inspiratie

Persoonlijk contact en bereikbaarheid

Vakmanschap als resultaat van beproefde werkmethodes

Een correcte planning

Transparante facturatie

Jong & Dynamisch
Kristof en Brecht Bekaert besloten in 2012 de handen in mekaar te slaan om hun opgebouwde ervaring bij gerenommeerde bouwbedrijven te bundelen tot een dynamisch bouwbedrijf. Sinds de oprichting kent de firma een gestage groei. Heel wat klanten stelden intussen hun vertrouwen in Kristof en Brecht, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Alle klanten zullen graag getuigen over hun positieve ervaringen met HOBOTRA.

Kwaliteit & Vakmanschap
HOBOTRA werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen .Dit biedt niet alleen de garantie op een kwalitatief eindresultaat, het draagt ook bij aan een toegenomen duurzaamheid van jouw investering op lange termijn. Vakmanschap is bij HOBOTRA geen goedkope marketing, maar het resultaat van een correcte opleiding en verworven competenties op het bouwterrein. Ook vandaag blijft HOBOTRA verder investeren in nieuwe technieken. Op die manier worden totaalprojecten vanuit een brede invalshoek voorbereid en uitgevoerd. Vervolgens gaan planning en uitvoering naadloos in elkaar over.

Betrokken & Partnership
HOBOTRA houdt tijdens iedere fase van het project rekening met de wensen van U, als klant. Belangrijke parameter is daarbij de permanente aftoetsing van het vooropgestelde budget. Dit kan alleen door een open communicatie tussen HOBOTRA en U als bouwheer. Door een doorgedreven transparantie van offerte tot eindafrekening streven we naar een maximale klanttevredenheid.
...

Gratis en vrijblijvend
Moortselestraat 22, Oosterzele
15 beoordelingen
8 jaar actief
Filters
Type opdracht
Trustlocal score
Afstand
Keurmerken

Wat kost een aannemer?

Een aannemer kost per uur tussen de 35,- en € 45,- Een aannemer mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aannemer kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
35
45
50

Veelgestelde vragen

Wat doet een aannemer?

Een aannemer of aannemersbedrijf helpt u met het bouwen of verbouwen van uw woning of bedrijf. Een aannemer werkt in dienst van de opdrachtgever en sluit met deze een contract af. In dit contract staan de werkzaamheden die onder de verantwoordelijkheid vallen van de aannemer. In dit contract staat ook de prijs en de termijn waarbinnen het project uitgevoerd moet worden. Een aannemer stuurt de vakmannen aan, zodat uw woning of pand volgens planning en naar uw wensen wordt gebouwd of verbouwd. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een dakkapel, een uitbouw of een aanbouw, of een verbouwing van de badkamer of keuken. Een aannemer kan u bij veel bouwklussen helpen.

ONDERAANNEMERS
Een aannemer is verantwoordelijk voor het aansturen van de werknemers en de realisatie van het bouwproject. Voor sommige bouwprojecten zijn werkzaamheden nodig die de aannemer zelf niet kan uitvoeren. Bijvoorbeeld omdat de aannemer niet de juiste expertise of certificaten heeft. Er worden dan andere bedrijven ingezet door de hoofdaannemer. Deze bedrijven worden onderaannemers genoemd en voeren in opdracht van de hoofdaannemer een deel van het werk uit. De hoofdaannemer blijft echter verantwoordelijk voor de realisatie van het gehele project.

ONTZORGEN
Bij de bouw, verbouw of restauratie van een woning of ander pand is het belangrijk dat alle vergunningen in orde zijn. Naast de vergunningen zijn er vaak ook nog een flink aantal wetten die de aannemer moet naleven. Een goede aannemer helpt u niet alleen bij de bouw, verbouw of restauratie. De aannemer kan u ook veel tijd en gedoe besparen. Met een aannemer heeft u één aanspreekpunt die het complete traject van eerste schets tot en met oplevering en nazorg voor zijn rekening neemt.
Lees meer...

Hoeveel kost een aannemer?

Voor veel verbouwingen en aanpassingen aan uw woning kunt u het beste een professionele aannemer inhuren. Maar hoeveel kost een aannemer eigenlijk? Dat is uiteraard afhankelijk van de omvang van de verbouwing. Daarnaast bepalen aannemers hun eigen tarieven. Het gemiddelde uurtarief van een aannemer ligt tussen de € 30,- en € 50,-. Daarnaast heeft het type verbouwing en de regio waar dit plaats moet vinden vaak een invloed op het uurtarief. Om deze reden is het altijd verstandig om 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende aannemers.

GEHELE VERBOUWING OF GEDEELTELIJK
Een aannemer kan u van dienst zijn bij zowel een gehele verbouwing als een gedeeltelijke verbouwing. Bij een gehele verbouwing is het zo dat het werk in die mate omvangrijk is dat de aannemer vaak werkt met onderaannemers. Het voordeel voor u is dat u nergens naar hoeft om te kijken en de aannemer alles voor u regelt. Datzelfde geldt uiteraard indien u een gedeeltelijke verbouwing of renovatie wilt. Ook dan zorgt de aannemer er bijvoorbeeld voor dat uw badkamer professioneel gerenoveerd wordt. Andere voorbeelden van verbouwingen waar u een aannemer voor inschakelt zijn onder andere het plaatsen van een dakkapel en het bouwen van een veranda.

VERSCHILLENDE SOORTEN PRIJSAFSPRAKEN
Bij de meeste aannemers kunt u verschillende soorten prijsafspraken maken. Deze prijsafspraken hebben elk hun eigen voor- en nadelen. U beslist zelf op basis van uw voorkeur. Zo kunt u kiezen voor het afspreken van een vaste prijs, een richtprijs of een variabele prijs op basis van het aantal gewerkte uren. Alleen bij de vaste prijs weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Let er wel op dat u hiervoor een gespecificeerde offerte ontvangt met duidelijk gemaakte afspraken.
Lees meer...

Wat is het uurtarief van een goede aannemer?

Bij veel mensen die gaan verbouwen rijst de vraag: wat is het uurtarief van een goede aannemer? Dat verschilt. Zo ligt het er bijvoorbeeld aan wat u precies wilt verbouwen en op welke locatie in Vlaanderen uw huis staat. Gemiddeld ligt het uurtarief van een goede aannemer tussen de € 30,- en € 50,-. Daarbij speelt het ook een rol of u te maken heeft met een ervaren aannemer of een startend bedrijf. Om hierin een goede afweging te kunnen maken vraagt u daarom het beste 3 tot 4 offertes op.

VARIABELE PRIJS OP BASIS VAN GEWERKTE UREN
U kunt bij het inhuren van een aannemer kiezen uit verschillende soorten prijsafspraken. Een voorbeeld hiervan is de afspraak van een variabele prijs op basis van het gewerkte aantal uren. Bij deze prijsafspraak legt u vooraf samen met de aannemer vast wat het uurtarief is. Daarnaast maakt u van tevoren afspraken over de materiaalkosten, de vervoerskosten en de eventuele huur van ondersteunend materieel. Bij een complete verbouwing zullen hier ook de kosten voor onderaannemers deel vanuit maken.

VASTE PRIJSAFSPRAAK
Het nadeel van een variabele prijsafspraak op basis van gewerkte uren is dat u van tevoren niet exact weet wat u uiteindelijk zult betalen. Dat weet u wel als u ervoor kiest een vaste prijsafspraak met de aannemer te maken. Ook dat behoort bij de meeste aannemers tot de mogelijkheden. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een richtprijsafspraak. U spreekt dan van tevoren af wat de verbouwing ongeveer zal kosten. De uiteindelijke kosten mogen hierbij niet meer dan 10% afwijken van de vooraf overeengekomen richtprijs.
Lees meer...

Waar moet u op letten bij een offerte van een aannemer?

Op het moment dat u besluit om te gaan verbouwen, zult u als eerste een kostenplaatje maken. Voor de meeste verbouwingen geldt dat het verstandig is om een aannemer in te schakelen. U vraagt daarom het beste 3 tot 4 offertes op, zodat u goed kunt vergelijken. Maar waar moet u op letten bij een aannemers-offerte? Er kunnen drie verschillende prijsafspraken met aannemers worden gemaakt en elke afspraak heeft zowel voor- als nadelen. Ook zijn er per afspraak specifieke aandachtspunten om rekening mee te houden.

VOORAF WETEN WAAR U AAN TOE BENT
Wilt u vooraf precies weten waar u wat de kostprijs betreft aan toe bent bij een verbouwing, dan maakt u een vaste prijsafspraak met uw gekozen aannemer. Bij de aanvraag van een offerte kunt u namelijk aangeven dat u een vaste prijsafspraak wenst. Nu zijn er aannemers die bij vaste prijsafspraken geen gespecificeerde offerte opmaken. Dit is namelijk niet verplicht bij dit type prijsafspraak. Wij raden u echter aan om toch een gespecificeerde offerte te vragen. Alleen zo kunt u immers meerdere aannemers goed met elkaar vergelijken.

GEMIDDELD UURTARIEF EN MATERIAALKOSTEN
Naast een vaste prijsafspraak kunt u ook kiezen voor een richtprijsafspraak of een variabele prijsafspraak op basis van het gewerkte aantal uren. Bij de richtprijsafspraak mogen de uiteindelijke kosten niet meer dan 10% afwijken van de overeengekomen richtprijs. Voor alle drie de prijsafspraken geldt dat aannemers een uurtarief hanteren. Het gemiddelde uurtarief van een aannemer ligt tussen de € 30,- en € 50,-. Let u hier goed op als u de offerte ontvangt. Daarnaast zijn de materiaalkosten, eventuele vervoerskosten en verhuurkosten aandachtspunten om op te letten bij offertevergelijkingen.
Lees meer...

De beste aannemer?

We hebben alle informatie die te vinden is over aannemers voor u op een rijtje gezet, zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste aannemer is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen honderden aannemers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Renovatie? Aanbouw? Keukens of badkamers?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle aannemers in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere aannemer gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE AANNEMERS IN UW REGIO
Op basis van deze score hebben we een top 10 van beste aannemers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de bedrijven selecteren die u het meeste aanspreken.

Heeft u de aannemer gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 aannemers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Safety My Priority

Safety My Priority is een brede bewustmakingscampagne gericht naar iedereen die beroepshalve met bouwen en verbouwen te maken heeft. Een collectief bewustzijn omtrent risicopreventie en veiligheid moet het hoge aantal arbeidsongevallen in de Belgische bouwsector terugschroeven. Aannemers die hieraan deelnemen zullen veilig denken en handelen bij het uitvoeren van de werkzaamheden.
Lees meer...

Bouwunie

Bouwunie informeert dagelijks duizenden bouwondernemingen over de uitdagingen en veranderingen in de bouwsector. Bouwunie is er voor alle kmo-bedrijven en zelfstandige ondernemers uit de bouwsector. We behartigen de belangen bij de overheid, in de media, de publieke opinie en in het overleg met de andere sociale partners.
Lees meer...

Energiebewuste Aannemer

Het label Energiebewuste Aannemer komt toe aan bouwbedrijven die bewust omgaan met duurzaam en energiebewust bouwen en verbouwen. De uitreiking gebeurt door Bouwunie en staat onder controle van een erkend extern keuringsorganisme.
Lees meer...

Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers

VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers) is een compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Een bedrijf in bezit van een VCA certificaat kan aantonen dat het bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de huidige eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.
Lees meer...

.
Hoe werkt Trustlocal?
We brengen u rechtstreeks in contact met de beste aannemers in uw buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste aannemers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste aannemers actief in Oosterzele.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat u nodig heeft. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Contacteer direct
3.
Contacteer direct
Het antwoord van de bedrijven direct in uw mailbox. We delen uw e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.