Vind een top 10 Aannemer

Selecteer waarvoor de aannemer nodig is
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Aannemers in Aannemer

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste aannemers in Aannemer en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk beoordeeld. Voor het renoveren, uitbouwen of verbouwen van uw woning.
Alle diensten
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Nieuwbouw
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustlocal score

Over aannemers in Aannemer

Resultaat 1-10 van de beste aannemers in Aannemer. Het meest complete overzicht. Uw klus in goede handen met de beste aannemers in uw regio. In Aannemer kunt u een aannemer vinden om uw woning of bedrijf te bouwen of verbouwen. Bij het kiezen van een aannemer sluit u een contract af dat de werkzaamheden bevat waarvoor de aannemer verantwoordelijk is. De hoofdaannemer kan onderaannemers bij de verbouwing betrekken en hen een deel van het werk laten uitvoeren. Dit gebeurt als de hoofdaannemer niet de juiste expertise heeft over het bouwproject. Bouwprojecten zijn grofweg op te delen in drie types: • Verbouwing of renovatie: bij verbouwen of renoveren gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen van de woning. Denk aan het verbouwen van de badkamer of keuken. • Aanbouw, uitbouw of opbouw: bij een aanbouw, uitbouw of opbouw wordt de woonruimte vergroot door een deel aan-, uit- of op te bouwen. Denk aan een uitbouw van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel. • Nieuwbouw: bij nieuwbouw gaat het om het geheel opbouwen van een woning of ander pand. Dit is vaak het geval als u een stuk grond heeft gekocht en daar een woning wilt bouwen. In Aannemer hebben wij NaN goede aannemers gevonden. De aannemers in Aannemer hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een NaN. Welke aannemer u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw verbouwing of renovatie. We kunnen u daarnaast ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende aannemers. Zo kunt u eenvoudig de aannemersbedrijven vergelijken en de aannemer kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aannemer voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aannemers in Aannemer.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aannemers in Aannemer

We laten de beste aannemers zien die actief zijn in Aannemer. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aannemer u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aannemers.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de aannemers die u het meest aanspreken. De meeste aannemers reageren binnen 24 uur. Vind de beste aannemer met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aannemer voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aannemer in Aannemer?

Een aannemer kost per uur tussen de 35,- en45,- Een aannemer mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aannemer kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
35
45
50

Veelgestelde vragen

Wat doet een aannemer?

Een aannemer of aannemersbedrijf helpt u met het bouwen of verbouwen van uw woning of bedrijf. Een aannemer werkt in dienst van de opdrachtgever en sluit met deze een contract af. In dit contract staan de werkzaamheden die onder de verantwoordelijkheid vallen van de aannemer. In dit contract staat ook de prijs en de termijn waarbinnen het project uitgevoerd moet worden. Een aannemer stuurt de vakmannen aan, zodat uw woning of pand volgens planning en naar uw wensen wordt gebouwd of verbouwd. U kunt hierbij denken aan het plaatsen van een dakkapel, een uitbouw of een aanbouw, of een verbouwing van de badkamer of keuken. Een aannemer kan u bij veel bouwklussen helpen.

ONDERAANNEMERS
Een aannemer is verantwoordelijk voor het aansturen van de werknemers en de realisatie van het bouwproject. Voor sommige bouwprojecten zijn werkzaamheden nodig die de aannemer zelf niet kan uitvoeren. Bijvoorbeeld omdat de aannemer niet de juiste expertise of certificaten heeft. Er worden dan andere bedrijven ingezet door de hoofdaannemer. Deze bedrijven worden onderaannemers genoemd en voeren in opdracht van de hoofdaannemer een deel van het werk uit. De hoofdaannemer blijft echter verantwoordelijk voor de realisatie van het gehele project.

ONTZORGEN
Bij de bouw, verbouw of restauratie van een woning of ander pand is het belangrijk dat alle vergunningen in orde zijn. Naast de vergunningen zijn er vaak ook nog een flink aantal wetten die de aannemer moet naleven. Een goede aannemer helpt u niet alleen bij de bouw, verbouw of restauratie. De aannemer kan u ook veel tijd en gedoe besparen. Met een aannemer heeft u één aanspreekpunt die het complete traject van eerste schets tot en met oplevering en nazorg voor zijn rekening neemt.
Lees meer...

Hoeveel kost een aannemer?

Voor veel verbouwingen en aanpassingen aan uw woning kunt u het beste een professionele aannemer inhuren. Maar hoeveel kost een aannemer eigenlijk? Dat is uiteraard afhankelijk van de omvang van de verbouwing. Daarnaast bepalen aannemers hun eigen tarieven. Het gemiddelde uurtarief van een aannemer ligt tussen de € 30,- en € 50,-. Daarnaast heeft het type verbouwing en de regio waar dit plaats moet vinden vaak een invloed op het uurtarief. Om deze reden is het altijd verstandig om 3 tot 4 offertes op te vragen bij verschillende aannemers.

GEHELE VERBOUWING OF GEDEELTELIJK
Een aannemer kan u van dienst zijn bij zowel een gehele verbouwing als een gedeeltelijke verbouwing. Bij een gehele verbouwing is het zo dat het werk in die mate omvangrijk is dat de aannemer vaak werkt met onderaannemers. Het voordeel voor u is dat u nergens naar hoeft om te kijken en de aannemer alles voor u regelt. Datzelfde geldt uiteraard indien u een gedeeltelijke verbouwing of renovatie wilt. Ook dan zorgt de aannemer er bijvoorbeeld voor dat uw badkamer professioneel gerenoveerd wordt. Andere voorbeelden van verbouwingen waar u een aannemer voor inschakelt zijn onder andere het plaatsen van een dakkapel en het bouwen van een veranda.

VERSCHILLENDE SOORTEN PRIJSAFSPRAKEN
Bij de meeste aannemers kunt u verschillende soorten prijsafspraken maken. Deze prijsafspraken hebben elk hun eigen voor- en nadelen. U beslist zelf op basis van uw voorkeur. Zo kunt u kiezen voor het afspreken van een vaste prijs, een richtprijs of een variabele prijs op basis van het aantal gewerkte uren. Alleen bij de vaste prijs weet u vooraf exact waar u aan toe bent. Let er wel op dat u hiervoor een gespecificeerde offerte ontvangt met duidelijk gemaakte afspraken.
Lees meer...

Wat is het uurtarief van een goede aannemer?

Bij veel mensen die gaan verbouwen rijst de vraag: wat is het uurtarief van een goede aannemer? Dat verschilt. Zo ligt het er bijvoorbeeld aan wat u precies wilt verbouwen en op welke locatie in Vlaanderen uw huis staat. Gemiddeld ligt het uurtarief van een goede aannemer tussen de € 30,- en € 50,-. Daarbij speelt het ook een rol of u te maken heeft met een ervaren aannemer of een startend bedrijf. Om hierin een goede afweging te kunnen maken vraagt u daarom het beste 3 tot 4 offertes op.

VARIABELE PRIJS OP BASIS VAN GEWERKTE UREN
U kunt bij het inhuren van een aannemer kiezen uit verschillende soorten prijsafspraken. Een voorbeeld hiervan is de afspraak van een variabele prijs op basis van het gewerkte aantal uren. Bij deze prijsafspraak legt u vooraf samen met de aannemer vast wat het uurtarief is. Daarnaast maakt u van tevoren afspraken over de materiaalkosten, de vervoerskosten en de eventuele huur van ondersteunend materieel. Bij een complete verbouwing zullen hier ook de kosten voor onderaannemers deel vanuit maken.

VASTE PRIJSAFSPRAAK
Het nadeel van een variabele prijsafspraak op basis van gewerkte uren is dat u van tevoren niet exact weet wat u uiteindelijk zult betalen. Dat weet u wel als u ervoor kiest een vaste prijsafspraak met de aannemer te maken. Ook dat behoort bij de meeste aannemers tot de mogelijkheden. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een richtprijsafspraak. U spreekt dan van tevoren af wat de verbouwing ongeveer zal kosten. De uiteindelijke kosten mogen hierbij niet meer dan 10% afwijken van de vooraf overeengekomen richtprijs.
Lees meer...

Waar moet u op letten bij een offerte van een aannemer?

Op het moment dat u besluit om te gaan verbouwen, zult u als eerste een kostenplaatje maken. Voor de meeste verbouwingen geldt dat het verstandig is om een aannemer in te schakelen. U vraagt daarom het beste 3 tot 4 offertes op, zodat u goed kunt vergelijken. Maar waar moet u op letten bij een aannemers-offerte? Er kunnen drie verschillende prijsafspraken met aannemers worden gemaakt en elke afspraak heeft zowel voor- als nadelen. Ook zijn er per afspraak specifieke aandachtspunten om rekening mee te houden.

VOORAF WETEN WAAR U AAN TOE BENT
Wilt u vooraf precies weten waar u wat de kostprijs betreft aan toe bent bij een verbouwing, dan maakt u een vaste prijsafspraak met uw gekozen aannemer. Bij de aanvraag van een offerte kunt u namelijk aangeven dat u een vaste prijsafspraak wenst. Nu zijn er aannemers die bij vaste prijsafspraken geen gespecificeerde offerte opmaken. Dit is namelijk niet verplicht bij dit type prijsafspraak. Wij raden u echter aan om toch een gespecificeerde offerte te vragen. Alleen zo kunt u immers meerdere aannemers goed met elkaar vergelijken.

GEMIDDELD UURTARIEF EN MATERIAALKOSTEN
Naast een vaste prijsafspraak kunt u ook kiezen voor een richtprijsafspraak of een variabele prijsafspraak op basis van het gewerkte aantal uren. Bij de richtprijsafspraak mogen de uiteindelijke kosten niet meer dan 10% afwijken van de overeengekomen richtprijs. Voor alle drie de prijsafspraken geldt dat aannemers een uurtarief hanteren. Het gemiddelde uurtarief van een aannemer ligt tussen de € 30,- en € 50,-. Let u hier goed op als u de offerte ontvangt. Daarnaast zijn de materiaalkosten, eventuele vervoerskosten en verhuurkosten aandachtspunten om op te letten bij offertevergelijkingen.
Lees meer...

De beste aannemer?

We hebben alle informatie die te vinden is over aannemers voor u op een rijtje gezet, zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste aannemer is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen honderden aannemers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; Renovatie? Aanbouw? Keukens of badkamers?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle aannemers in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor iedere aannemer gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE AANNEMERS IN UW REGIO
Op basis van deze score hebben we een top 10 van beste aannemers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de bedrijven selecteren die u het meeste aanspreken.

Heeft u de aannemer gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 of 4 aannemers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...