trustlocal.be logo.png
De beste 175+ Verhuisfirma's voor u

Vind een top 10 Verhuisfirma in de buurt

Selecteer het type verhuizing
Plaats
verhuisfirma.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle verhuisfirma's in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 Verhuisfirma's in België met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van - | Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Particuliere verhuizing
Zakelijke verhuizing
Internationale verhuizing

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Verhuisfirma voor
Type verhuizing
Afstand
Trustlocal score

Over verhuisfirma's in de buurt

Wij geven u het meest complete overzicht van de beste verhuisbedrijven in België. Verhuizen zoals u dat wilt met het beste verhuisbedrijf in uw regio.

In België kunt u een verhuisbedrijf vinden voor een particuliere, zakelijke of internationale verhuizing. Verhuisbedrijven regelen je verhuizing snel en professioneel. De kosten voor een verhuisservice zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij onder andere aan de hoeveelheid spullen, de afstand tussen de woningen, het aantal verhuizers of het aantal verhuiswagens. Een verhuizer kan zowel particulier als zakelijk ingezet worden en regelmatig ook internationaal:

  • Particuliere verhuizing: een verhuizing van een woning naar een andere woning.
  • Zakelijke verhuizing: een verhuizing van een bedrijf of organisatie van het ene pand naar het andere pand.
  • Internationale verhuizing: een verhuizing van/naar Nederland van/naar een land binnen de Benelux, Europa of naar een ander werelddeel.

In België hebben wij NaN goede verhuisbedrijven gevonden. De verhuizers in België hebben een gemiddelde Trustoo-score van -. Welke verhuisbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor het verhuizen van uw inboedel. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende verhuisbedrijven. Zo kunt u eenvoudig een verhuisbedrijf vergelijken en de verhuizer kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte verhuisfirma voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste verhuisfirma's in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste verhuisfirma's in de buurt

We laten de beste verhuisfirma's zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke verhuisfirma u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen verhuisfirma's.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de verhuisfirma's die u het meest aanspreken. De meeste verhuisfirma's reageren binnen 24 uur. Vind de beste verhuisfirma met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste verhuisfirma voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verhuisfirma?

Een verhuisfirma kost per uur tussen de 60,- en80,- Een verhuisfirma mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verhuisfirma kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
80
100

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over verhuisfirmas of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over verhuisfirmas voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over verhuisfirmas die hun diensten in België aanbieden.

Hoe kies ik een betrouwbare verhuisfirma?

Wat kost een verhuisfirma?

De beste verhuisfirma?

Wat doet een verhuisfirma?