Werken bij Trustlocal

Wil je deel uitmaken van een snel groeiende scale-up met een work hard, play hard mentaliteit? Ben je op zoek naar een jong en enthousiast team waar jouw input een verschil kan maken? Bekijk snel welke functies momenteel beschikbaar zijn.
Werken bij Trustlocal
 • "Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk. Het is altijd gezellig maar ook het werk inhoudelijk geeft veel voldoening. De band die je opbouwt met de klanten en het uiteindelijke resultaat geeft motivatie."
  Romy Grotenhuis
  Customer Success Manager
  image
 • "'s Ochtends beginnen met een kopje koffie, 's middags een potje tafeltennis en op de vrijdagmiddag een lekkere borrel met collega's. Daar tussenin kan ik mijn creativiteit kwijt middels nieuwe ideeën of verbeteringen, welke je daarna verder zelf of met leuke collega's mag uitwerken!"
  Marco van Wijk
  SEO Specialist
  image
 • "Bij Trustlocal ben je als werknemer niet zomaar een nummer. Er wordt oprecht naar je mening geluisterd en je krijgt een ‘seat at the table’. Je werk heeft impact en je ziet direct de resultaten, waardoor je er veel voldoening uit haalt."
  Laurence Gydé
  UX Designer
  image
 • "Je werkt in een gezellig, gelijkwaardig team waarbij geen scheiding zichtbaar is tussen het management en de werknemers. Dit maakt dat je als één voelt in het bedrijf."
  Jamie Visser
  Customer Success Specialist
  image

Wat je kan verwachten

Een hecht en gedreven team
Een team dat voor elkaar en voor Trustlocal door het vuur gaat! Wil je weten wat ons drijft en enthousiast maakt? We laten het je graag zien tijdens een eerste kennismaking met een kop verse filterkoffie (of thee!).
Een boeiende leeromgeving
Steile leercurves, die ga je hier vinden. We leren elke dag van elkaar, en delen al onze kennis en expertise samen in dagelijkse en wekelijkse sessies. Daarnaast kun je in deze sterk groeiende scale up al snel mooie stappen zetten.
Een missie die voldoening geeft
Onze missie: Lokale bedrijven in contact brengen met nieuwe klanten en omgekeerd deze klanten helpen hun keuze te maken en hun zoektocht op internet te vergemakkelijken. Wat wil je nog meer!
Vrijheid en verantwoordelijkheid
Geen uitgebreide protocollen en procedures, geen manager die alles moet goedkeuren. Als je je verantwoordelijkheid neemt, krijg je alle vrijheid om de resultaten te bereiken op de manier die jij voor ogen hebt.
Mooie compensatie en voordelen
De lat ligt hoog, daar hoort een mooi salaris bij. Inclusief alles wat je daarbij mag verwachten van een moderne werkgever, zoals 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding etc. Trustlocal groeit hard en jij groeit mee!
Gezellige teamuitjes en borrels
Je komt hier niets tekort als het gaat om teamactiviteiten. Naast de maandelijkse sportieve teamuitjes zijn er de etentjes, boottochten en vele informele activiteiten.