Vind een top 10 Tuinonderhoud bedrijf

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Tuinonderhoud bedrijven in Tuinaanleg en-tuinonderhoud

Sorteren op
De beste tuinonderhoudbedrijven in Tuinaanleg en-tuinonderhoud. Voor tuinonderhoud, tuinrenovatie of tuinaanleg. Vind snel een tuinwerker of tuinman.
Alle diensten
Tuinrenovatie (bestaande tuin)
Tuinaanleg (nieuwe tuin)
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Bestrating (bijv. terras of oprit)
Boomverzorging
Schutting plaatsen
Andere tuiniersdienst
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Ik zoek een tuinier voor
Afstand
Trustlocal score

Over tuinonderhoud bedrijven in Tuinaanleg en-tuinonderhoud

Resultaat 1-10 van de beste tuinonderhoud bedrijven in Tuinaanleg en-tuinonderhoud. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen dankzij de beste tuinonderhoud bedrijven in uw regio. In Tuinaanleg en-tuinonderhoud kunt u een tuinonderhoud bedrijf inhuren voor de renovatie, het onderhoud of de aanleg van tuinen. Behalve het snoeien en trimmen van planten, struiken en bomen, kunt u tuiniers ook inzetten voor complete tuinrenovaties of het aanleggen van terrassen, vijvers en andere tuinelementen. De tuinier die u inhuurt zal u van deskundig advies voorzien en aangeven wat de mogelijkheden zijn. • Tuinontwerp: Elke mooie tuin heeft een goed tuinontwerp nodig. Een tuinier of tuinarchitect zal kijken naar uw wensen en naar de tuin zelf, wat er in de tuin past en wat er mogelijk is. Vaak kunt u bij dit ontwerp ook een beplantingsplan maken, waarin het aantal en de soorten planten beschreven wordt. • Tuinrenovatie: Bij een tuinrenovatie haalt de tuinaannemer (een deel van) de tuin leeg en wordt de tuin opnieuw ingericht. Een tuinrenovatie kan eenvoudig zijn door nieuwe beplanting of bestrating aan te leggen, maar ook ingrijpend waarbij de gehele tuin vernieuwd wordt. • Tuinaanleg: Bij tuinaanleg legt een tuinaannemer een nieuwe tuin aan. Dit doet de tuinier vaak op basis van een tuinontwerp, beplantingsplan en bestratingsplan. • Tuinonderhoud: Het onderhoud van uw tuin kunt u uitbesteden aan een tuinier. Deze zal uw tuin reinigen, onkruid wieden, planten zaaien, bemesten en bomen en planten snoeien. In Tuinaanleg en-tuinonderhoud hebben wij NaN goede tuinonderhoud bedrijven gevonden. De tuiniers in Tuinaanleg en-tuinonderhoud hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een NaN. Welk tuinonderhoud bedrijf u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende tuiniers. Zo kunt u eenvoudig de tuiniers vergelijken en de tuinier kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte tuinonderhoud bedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste tuinonderhoud bedrijven in Tuinaanleg en-tuinonderhoud.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste tuinonderhoud bedrijven in Tuinaanleg en-tuinonderhoud

We laten de beste tuinonderhoud bedrijven zien die actief zijn in Tuinaanleg en-tuinonderhoud. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke tuinonderhoud bedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen tuinonderhoud bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de tuinonderhoud bedrijven die u het meest aanspreken. De meeste tuinonderhoud bedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste tuinonderhoud bedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste tuinonderhoud bedrijf voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een tuinonderhoud bedrijf in Tuinaanleg en-tuinonderhoud?

Een tuinonderhoud bedrijf kost per uur tussen de 35,- en50,- Een tuinonderhoud bedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een tuinonderhoud bedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
35
50
75

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbaar tuinonderhoud bedrijf?

Vind een betrouwbaar en betaalbaar tuinonderhoud bedrijf op basis van:

• Specialisme – zoals Tuinrenovatie (bestaande tuin in België) of Tuinaanleg (nieuwe tuin).
• Ervaring – jaren werkervaring binnen tuinonderhoud.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per tuinonderhoud bedrijf verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbaar tuinonderhoud bedrijf in België.
VERGELIJK HIER TUINONDERHOUD BEDRIJF UIT België!
Lees meer...

Wat is tuinaanleg en tuinonderhoud?

Waarschijnlijk weet u wel ongeveer wat een tuinier doet maar wat is tuinonderhoud nu eigenlijk precies? Behalve voor tuinen, kunt u een tuinier ook inschakelen voor andere groenvoorzieningen zoals parken, plantsoenen en groenstroken. Bovendien is een tuinier niet alleen thuis in onderhoud maar bijvoorbeeld ook in de aanleg van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daar komt bij, dat u een tuinier ook kunt inschakelen voor insectenbestrijding en tal van andere zaken.

TUINIERS DOEN MEER DAN ALLEEN ONDERHOUD
Uiteraard kunt u een tuinier inschakelen als u uw tuin of andere soort groen onderhouden wilt hebben. Tuiniers maaien uw gras en desgewenst verticuteren ze dit. Onder het onderhoud door een tuinier valt eveneens het kappen van bomen, snoeien, beplanten en bemesten. Maar naast onderhoud kunt u een tuinier of tuinaannemer ook inhuren voor de aanleg van vijvers, andere waterpartijen, terrassen en veranda’s. De tuinaannemer die u raadpleegt zal u van deskundig advies voorzien en u aangeven wat hierin de mogelijkheden zijn. Daarbij zal hij of zij rekening houden met uw budget.

EENMALIG OF PERIODIEK ONDERHOUD
Zet u een tuinier in voor het onderhoud van uw tuin of groenvoorziening, dan kunt u een keuze maken uit eenmalig of periodiek onderhoud. U spreekt zelf af met de tuinier hoe vaak hij of zij bij periodiek onderhoud langs moet komen. De gemiddelde tijd die een tuinier aan onderhoud kwijt is, is ongeveer 4 uur. De kosten variëren, maar doorgaans betaalt u hiervoor een bedrag tussen de € 35,- en € 55,- per uur.

Wilt u ook gebruik maken van een tuinier? Vraag 4 offertes op en maak uw keuze voor een tuinier bij u in de buurt.

Lees meer...

Wat kost een tuinier?

De meeste mensen kiezen ervoor om zelf het onderhoud aan hun tuin of groenvoorziening te doen. Maar helaas ontdekken zij ook dat het ze regelmatig aan de tijd ontbreekt om dit goed te doen. Bovendien hebben veel mensen niet de benodigde machines en materialen in huis om het onderhoud op de juiste manier uit te kunnen voeren. Allemaal redenen om een tuinier in te schakelen, maar wat kost een tuinier? Dit ligt eraan wat u wilt dat de tuinier voor u doet. Want naast onderhoud kunt u een tuinier voor nog veel meer zaken inschakelen.

ONDERHOUD EN AANLEG DOOR EEN TUINIER
De meest gekozen werkzaamheden door een tuinier hebben betrekking tot het onderhoud van tuinen en andersoortige groenvoorzieningen. Hiervoor betaalt u gemiddeld ongeveer € 35,- tot € 55,- per uur. Bij regelmatig onderhoud, ook wel periodiek onderhoud genoemd, is een tuinier gemiddeld 4 uur tijd kwijt per keer. Schakelt u een tuinier in voor de aanleg van uw tuin, terras, vijver of andersoortig element? Dan liggen de gemiddelde kosten tussen de € 40,- en € 70,- per uur.

TUINONTWERP EN ANDERE WERKZAAMHEDEN
Daarnaast is er de mogelijkheid om een tuinarchitect in te schakelen voor tuinontwerp. Daarvoor moet u denken aan gemiddelde kosten die tussen de € 150,- en € 350,- per ontwerp liggen. Andere zaken waarvoor u tuiniers inschakelt zijn insectenbestrijding, bemesting, beplanting en ga zo maar door. Vraag daarom in ieder geval 4 offertes aan bij verschillende tuiniers in de buurt. Zo kunt u de juiste afweging maken en kiezen voor de tuinier die past bij uw wensen.
Lees meer...

De beste tuinonderhoud bedrijven?

Het vinden van de juiste tuinier is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over tuiniers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste tuinier is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen zo’n 1.000 tuiniers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Tuinonderhoud? Tuinaanleg? Bestrating?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd tuinier?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle tuiniers in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE TUINIERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste tuinier per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de tuinier selecteren dat u het meeste aanspreekt.

Heeft u de tuinier gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 tuiniers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doen tuinonderhoud bedrijven?

Wanneer u een tuin heeft of een andersoortige groenvoorziening kunt u deze laten onderhouden. Daarvoor schakelt u vakmensen in die bekend staan als tuiniers. Maar wat doen tuinonderhoud bedrijven precies voor u? Tuiniers zijn vakmensen die zich bezighouden met zowel het onderhoud als de aanleg van tuinen. Ditzelfde geldt voor andere groenvoorzieningen zoals plantsoenen, groenstroken en parken. Ook controleren tuinonderhoud bedrijven de gezondheid van uw beplanting en bomen. Kortom, de mogelijkheden waarvoor u een tuinbouwbedrijf kunt inschakelen zijn zeer talrijk.

VEELGEVRAAGDE WERKZAAMHEDEN
De werkzaamheden van tuinonderhoud bedrijven bestaan regelmatig uit onderhoud. Tuinen worden door hen onderhouden door bijvoorbeeld gras te maaien maar ook door te verticuteren. Naast onderhoud houden tuinonderhoud bedrijven zich eveneens bezig met het snoeien en trimmen van planten, struiken en bomen. Zelfs voor het kappen van bomen kunt u bij een tuinbouwbedrijf terecht. Andere veelgevraagde werkzaamheden door een tuinier zijn het reinigen van tuinen, onkruid wieden, planten zaaien en bemesten. U kunt ze hierbij specifiek vragen om ook te controleren hoe gezond uw tuin of groenvoorziening is.

AANLEGGEN EN ANDERE WERKZAAMHEDEN
Behalve het onderhoud en de controle op de gezondheid van uw tuin of groenvoorziening staan tuiniers eveneens voor u paraat voor de aanleg ervan. Denkt u dan onder meer aan het aanleggen van terrassen, vijvers en andere tuinelementen. Ook deze kunnen door de tuinier onderhouden worden. Andere werkzaamheden waarvoor u een tuinonderhoud firma kunt inschakelen is het bestrijden van insecten. Wilt u ook een tuinier inhuren? Vraag dan 4 prijsopgaven op en kies de tuinier die het beste bij u past.
Lees meer...