Vind een top 10 Tuinier in Turnhout

Vertel ons wat u zoekt en bekijk de top 10 beste lokale bedrijven voor uw klus

Ik zoek een tuinier voor
Plaats
tuinaanleg-en-tuinonderhoud.jpg
Betrouwbare lokale bedrijven
Makkelijk en snel geregeld
Bespaar kosten
Direct contact

Tuiniers in Turnhout

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 69 tuiniers in Turnhout. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen dankzij de beste tuiniers in uw regio.

In Turnhout kunt u een tuinier inhuren voor de renovatie, het onderhoud of de aanleg van tuinen. Behalve het snoeien en trimmen van planten, struiken en bomen, kunt u tuiniers ook inzetten voor complete tuinrenovaties of het aanleggen van terrassen, vijvers en andere tuinelementen. De tuinier die u inhuurt zal u van deskundig advies voorzien en aangeven wat de mogelijkheden zijn.

• Tuinontwerp: Elke mooie tuin heeft een goed tuinontwerp nodig. Een tuinier of tuinarchitect zal kijken naar uw wensen en naar de tuin zelf, wat er in de tuin past en wat er mogelijk is. Vaak kunt u bij dit ontwerp ook een beplantingsplan maken, waarin het aantal en de soorten planten beschreven wordt.
• Tuinrenovatie: Bij een tuinrenovatie haalt de tuinaannemer (een deel van) de tuin leeg en wordt de tuin opnieuw ingericht. Een tuinrenovatie kan eenvoudig zijn door nieuwe beplanting of bestrating aan te leggen, maar ook ingrijpend waarbij de gehele tuin vernieuwd wordt.
• Tuinaanleg: Bij tuinaanleg legt een tuinaannemer een nieuwe tuin aan. Dit doet de tuinier vaak op basis van een tuinontwerp, beplantingsplan en bestratingsplan.
• Tuinonderhoud: Het onderhoud van uw tuin kunt u uitbesteden aan een tuinier. Deze zal uw tuin reinigen, onkruid wieden, planten zaaien, bemesten en bomen en planten snoeien.

In Turnhout hebben wij 69 goede tuiniers gevonden. De tuiniers in Turnhout hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een 8.4. Welk tuinier u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende tuiniers. Zo kunt u eenvoudig de tuiniers vergelijken en de tuinier kiezen die bij u past.
Lees meer...
10
7. Eric Sels Tuinarchitectuur
8,4 (8)

Mocht iemand een tuinarchitect met stijl en visie zoeken die toevallig ook veel ervaring heeft, dan mag u hem zonder twijfel mijn adres geven.

De ontmoetingen en het persoonlijk contact met telkens nieuwe klanten heeft me de afgelopen veertig jaar enorm rijk gemaakt aan ervaring. Onze projecten zijn dan ook heel divers en inspirerend geweest. Van stadstuinen en villatuinen in alle uithoeken van het land tot de binnentuinen van het zwemparadijs ‘Aqualibi’ in Waver. Alsook een parkdomein met landschappelijke vijver en diverse eilandjes waarvan eentje met een helihaven (Nederland), daktuinen (Knokke en Brussel) en een bouwproject met winkelgalerij en een pleintje in het centrum van Turnhout. Voor Lamborghini realiseerden we een woestijnoase met bedoeïenententen en spiegelvijvers op het autosalon te Brussel.Het zijn slechts enkele voorbeelden van de meest uiteenlopende projecten. De rode draad doorheen mijn parcours is het streven naar spitse originaliteit en natuurlijke eenvoud. Eén van mijn belangrijke voorbeelden is Steve Jobs, de bezieler van Apple. Onaantrekkelijke apparaten in de meest wonderbaarlijke hebbedingen omtoveren was zijn missie. Mensen blij maken met gesofistikeerd en knap design.

Ongetwijfeld is mijn belangrijkste professionele ervaring de aanschaf in 1994 van een landgoed te Turnhout. Dit voormalig weiland van
3 HA heb ik stapsgewijs getransformeerd tot een landschappelijke tuin met waterpartijen, intieme plekken en weidse zichten waar het verloop van de seizoenen en de simultaan lopende tuinprojecten hebben geleid tot diepe inzichten. We ontvangen er u graag in de ontwerpruimte annex bibliotheek-orangerie.
...

Gratis en vrijblijvend
Grote Reesdijk 20, Turnhout
8 beoordelingen
37 jaar actief
5
8. ad-garden
8,4 (13)

Uw tuinaannemer in Houthalen-Helchteren
AD-GARDEN
Wenst u uw tuin te laten aanleggen of renoveren? Of kan uw stukje groen wel een opfrissingsbeurt gebruiken? Als professionele tuinaannemer in regio Houthalen-Helchteren zorgen we ervoor dat u zorgeloos van uw tuin kan genieten.

GROENBEDRIJF VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN
AD-Garden is een dynamisch groenbedrijf onder leiding van zaakvoerder Alain Adriaens, tuinprofessional met maar liefst 15 jaar ervaring in de tuinsector. Met veel enthousiasme en een flexibele aanpak spitsen we ons toe op zowel particuliere tuinen als bedrijfsgroen. We zijn actief in een straal van 25 km rond Houthalen-Helchteren. Zo bedienen we de regio’s: Houthalen-Helchteren, Genk, Herk-de-Stad, Halen, Lummen, Heusden-Zolder, …

WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?
We zijn enerzijds gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinrenovatie, en anderzijds kan u ons ook inschakelen om uw tuinonderhoud voor u uit te voeren. We bieden hiervoor diverse onderhoudscontracten, naargelang uw specifieke noden en wensen. AD-Garden beschikt eveneens over een fytolicentie, namelijk een certificaat uitgereikt door de federale overheid dat aantoont dat we als professionele gebruiker op een correcte manier met gewasbeschermingsmiddelen kunnen omgaan. We kunnen dus onkruid, ziekten en plagen van uw groen bestrijden.

NETTE EN VERZORGDE SERVICE
Onze service laat zich kenmerken door een klantgerichte houding en een nette, opgeruimde werkwijze. Zowel voor grote als kleine tuinprojecten stemmen we ons af op uw wensen en voorkeuren, en werken we strikt volgens de afspraken.

Benieuwd wat wij als tuinaannemer voor u kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. We zijn steeds bereikbaar. Nemen we even niet op? Laat een voicemail na en we bellen u zo snel mogelijk terug.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Turnhout
13 beoordelingen
2 jaar actief
3
10. Menq - Galstyan Samvel
7,3 (2)

Kies voor een expert in boomverzorging voor het snoeien en vellen van bomen. In Turnhout maakt u voor deze werken een afspraak met Menq. Onze zaakvoerder Samvel Galstyan is een professionele boomklimmer die alle plekken van uw bomen en struiken kan bereiken en aanpakken. Daarnaast schakelt u ons in voor uiteenlopend tuinonderhoud.

Brede variatie aan boomverzorging
Zit u met vragen over de toestand van uw bomen? Aarzel geen moment en maak ze aan ons over. Wij komen naar uw bomen kijken om de juiste vorm van verzorging vast te stellen. Naast het vellen van bomen, omdat ze ziek zijn of het licht wegnemen, snoeien wij ieder type van boom op de juiste manier zodat ze weer gezond kunnen doorgroeien.

Bomen beklimmen
Wij beschikken over alle noodzakelijke materialen en machines, zoals een hoogtewerker, om veilig en overzichtelijk te werken. Maar onze boomverzorger is eveneens een boomklimmer van opleiding. Hierdoor bereiken wij plaatsen in en aan bomen die moeilijk te bereiken zijn. Niets staan een grondige snoeibeurt nu nog in de weg.

Alles voor uw bomen
Bomen verzorgen maakt deel uit van onze ruimere kennis om tuinen te onderhouden. Vraag Menq dus zeker om ook boomstammen uit te frezen, processierupsen in bomen te bestrijden en het opruimen van snoeihout. Wij verhakkelen het tot een doorsnee van 20 centimeter om zelf te gebruiken of om het met ons mee te geven.

Contact
Contacteer Menq uit Turnhout voor een stralende tuin met gezond groeiende bomen. Onze tuinier komt tot bij u om alle vragen te beantwoorden en adviezen voor te leggen. Nadien bieden wij u een gratis en vrijblijvende offerte aan.
...

Gratis en vrijblijvend
Zandstraat 161/bus 2, Turnhout
2 beoordelingen
2 jaar actief
Filters
Ik zoek een tuinier voor
Trustlocal score
Afstand

Wat kost een tuinier?

Een tuinier kost per uur tussen de 35,- en € 50,- Een tuinier mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een tuinier kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
35
50
75

Veelgestelde vragen

Wat doet een tuinier?

Wanneer u een tuin heeft of een andersoortige groenvoorziening kunt u deze laten onderhouden. Daarvoor schakelt u vakmensen in die bekend staan als tuiniers. Maar wat doet een tuinier precies voor u? Tuiniers zijn vakmensen die zich bezighouden met zowel het onderhoud als de aanleg van tuinen. Ditzelfde geldt voor andere groenvoorzieningen zoals plantsoenen, groenstroken en parken. Ook controleren tuiniers de gezondheid van uw beplanting en bomen. Kortom, de mogelijkheden waarvoor u een tuinbouwbedrijf kunt inschakelen zijn zeer talrijk.

VEELGEVRAAGDE WERKZAAMHEDEN
De werkzaamheden van tuiniers bestaan regelmatig uit onderhoud. Tuinen worden door hen onderhouden door bijvoorbeeld gras te maaien maar ook door te verticuteren. Naast onderhoud houden tuiniers zich eveneens bezig met het snoeien en trimmen van planten, struiken en bomen. Zelfs voor het kappen van bomen kunt u bij een tuinbouwbedrijf terecht. Andere veelgevraagde werkzaamheden door een tuinier zijn het reinigen van tuinen, onkruid wieden, planten zaaien en bemesten. U kunt ze hierbij specifiek vragen om ook te controleren hoe gezond uw tuin of groenvoorziening is.

AANLEGGEN EN ANDERE WERKZAAMHEDEN
Behalve het onderhoud en de controle op de gezondheid van uw tuin of groenvoorziening staan tuiniers eveneens voor u paraat voor de aanleg ervan. Denkt u dan onder meer aan het aanleggen van terrassen, vijvers en andere tuinelementen. Ook deze kunnen door de tuinier onderhouden worden. Andere werkzaamheden waarvoor u een tuinier kunt inschakelen is het bestrijden van insecten. Wilt u ook een tuinier inhuren? Vraag dan 4 prijsopgaven op en kies de tuinier die het beste bij u past.
Lees meer...

Wat is tuinaanleg en tuinonderhoud?

Waarschijnlijk weet u wel ongeveer wat een tuinier doet maar wat is tuinonderhoud nu eigenlijk precies? Behalve voor tuinen, kunt u een tuinier ook inschakelen voor andere groenvoorzieningen zoals parken, plantsoenen en groenstroken. Bovendien is een tuinier niet alleen thuis in onderhoud maar bijvoorbeeld ook in de aanleg van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daar komt bij, dat u een tuinier ook kunt inschakelen voor insectenbestrijding en tal van andere zaken.

TUINIERS DOEN MEER DAN ALLEEN ONDERHOUD
Uiteraard kunt u een tuinier inschakelen als u uw tuin of andere soort groen onderhouden wilt hebben. Tuiniers maaien uw gras en desgewenst verticuteren ze dit. Onder het onderhoud door een tuinier valt eveneens het kappen van bomen, snoeien, beplanten en bemesten. Maar naast onderhoud kunt u een tuinier of tuinaannemer ook inhuren voor de aanleg van vijvers, andere waterpartijen, terrassen en veranda’s. De tuinaannemer die u raadpleegt zal u van deskundig advies voorzien en u aangeven wat hierin de mogelijkheden zijn. Daarbij zal hij of zij rekening houden met uw budget.

EENMALIG OF PERIODIEK ONDERHOUD
Zet u een tuinier in voor het onderhoud van uw tuin of groenvoorziening, dan kunt u een keuze maken uit eenmalig of periodiek onderhoud. U spreekt zelf af met de tuinier hoe vaak hij of zij bij periodiek onderhoud langs moet komen. De gemiddelde tijd die een tuinier aan onderhoud kwijt is, is ongeveer 4 uur. De kosten variëren, maar doorgaans betaalt u hiervoor een bedrag tussen de € 35,- en € 55,- per uur.

Wilt u ook gebruik maken van een tuinier? Vraag 4 offertes op en maak uw keuze voor een tuinier bij u in de buurt.

Lees meer...

Wat kost een tuinier?

De meeste mensen kiezen ervoor om zelf het onderhoud aan hun tuin of groenvoorziening te doen. Maar helaas ontdekken zij ook dat het ze regelmatig aan de tijd ontbreekt om dit goed te doen. Bovendien hebben veel mensen niet de benodigde machines en materialen in huis om het onderhoud op de juiste manier uit te kunnen voeren. Allemaal redenen om een tuinier in te schakelen, maar wat kost een tuinier? Dit ligt eraan wat u wilt dat de tuinier voor u doet. Want naast onderhoud kunt u een tuinier voor nog veel meer zaken inschakelen.

ONDERHOUD EN AANLEG DOOR EEN TUINIER
De meest gekozen werkzaamheden door een tuinier hebben betrekking tot het onderhoud van tuinen en andersoortige groenvoorzieningen. Hiervoor betaalt u gemiddeld ongeveer € 35,- tot € 55,- per uur. Bij regelmatig onderhoud, ook wel periodiek onderhoud genoemd, is een tuinier gemiddeld 4 uur tijd kwijt per keer. Schakelt u een tuinier in voor de aanleg van uw tuin, terras, vijver of andersoortig element? Dan liggen de gemiddelde kosten tussen de € 40,- en € 70,- per uur.

TUINONTWERP EN ANDERE WERKZAAMHEDEN
Daarnaast is er de mogelijkheid om een tuinarchitect in te schakelen voor tuinontwerp. Daarvoor moet u denken aan gemiddelde kosten die tussen de € 150,- en € 350,- per ontwerp liggen. Andere zaken waarvoor u tuiniers inschakelt zijn insectenbestrijding, bemesting, beplanting en ga zo maar door. Vraag daarom in ieder geval 4 offertes aan bij verschillende tuiniers in de buurt. Zo kunt u de juiste afweging maken en kiezen voor de tuinier die past bij uw wensen.
Lees meer...

De beste tuinier?

Het vinden van de juiste tuinier is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over tuiniers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste tuinier is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen zo’n 1.000 tuiniers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Tuinonderhoud? Tuinaanleg? Bestrating?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd tuinier?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle tuiniers in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE TUINIERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste tuinier per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de tuinier selecteren dat u het meeste aanspreekt.

Heeft u de tuinier gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 tuiniers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustlocal?
We brengen u rechtstreeks in contact met de beste tuiniers in uw buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste tuiniers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste tuiniers actief in Turnhout.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat u nodig heeft. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Contacteer direct
3.
Contacteer direct
Het antwoord van de bedrijven direct in uw mailbox. We delen uw e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.