Vind een top 10 Tuinier in Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
tuinaanleg-en-tuinonderhoud.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
448.000+succesvolle aanvragen

Tuiniers in Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 tuiniers in Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud. Het meest complete overzicht. De tuin van uw dromen dankzij de beste tuiniers in uw regio.

In Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud kunt u een tuinier inhuren voor de renovatie, het onderhoud of de aanleg van tuinen. Behalve het snoeien en trimmen van planten, struiken en bomen, kunt u tuiniers ook inzetten voor complete tuinrenovaties of het aanleggen van terrassen, vijvers en andere tuinelementen. De tuinier die u inhuurt zal u van deskundig advies voorzien en aangeven wat de mogelijkheden zijn.

• Tuinontwerp: Elke mooie tuin heeft een goed tuinontwerp nodig. Een tuinier of tuinarchitect zal kijken naar uw wensen en naar de tuin zelf, wat er in de tuin past en wat er mogelijk is. Vaak kunt u bij dit ontwerp ook een beplantingsplan maken, waarin het aantal en de soorten planten beschreven wordt.
• Tuinrenovatie: Bij een tuinrenovatie haalt de tuinaannemer (een deel van) de tuin leeg en wordt de tuin opnieuw ingericht. Een tuinrenovatie kan eenvoudig zijn door nieuwe beplanting of bestrating aan te leggen, maar ook ingrijpend waarbij de gehele tuin vernieuwd wordt.
• Tuinaanleg: Bij tuinaanleg legt een tuinaannemer een nieuwe tuin aan. Dit doet de tuinier vaak op basis van een tuinontwerp, beplantingsplan en bestratingsplan.
• Tuinonderhoud: Het onderhoud van uw tuin kunt u uitbesteden aan een tuinier. Deze zal uw tuin reinigen, onkruid wieden, planten zaaien, bemesten en bomen en planten snoeien.

In Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud hebben wij 10 goede tuiniers gevonden. De tuiniers in Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een 8.3. Welk tuinier u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende tuiniers. Zo kunt u eenvoudig de tuiniers vergelijken en de tuinier kiezen die bij u past.
Lees meer...
BURO BUITEN.jpg
6
2. BURO BUITEN
8,6 (16)

BURO BUITEN BV is een ontwerpbureau voor tuin- en landschapsarchitectuur, opgericht door Pieter Van Hauwermeiren en gevestigd te Sint-Pieters-Leeuw.

Sinds de oprichting in 2010 heeft het bureau reeds een bijzonder portfolio kunnen opbouwen. Dit mede dankzij interessante samenwerkingen met architectenbureaus.

De projecten van BURO BUITEN BV worden steeds afgetoetst aan de omgeving. De ‘geest van de plek’ is de basis van het ontwerp. Er wordt gestreefd naar perfecte imperfectie. Het ultieme doel is het creëren van een plek, die ogenschijnlijk niet ontworpen is. Een vlekkeloze overgang van cultuur naar natuur is daarbij van cruciaal belang. Verharding wordt steeds tot het minimum beperkt en functionaliteit wordt subtiel ‘verwerkt’ in het groen, dat maximaal aanwezig is.

Het essentiële doel van de tuin en het landschap is om ervoor te zorgen dat het sterkste element aanwezig is: "je vindt rust".

ZAAKVOERDER
Pieter Van Hauwermeiren behaalde in 2008 zijn diploma van tuin- en landschapsarchitect aan de Erasmus Hogeschool – Horteco, te Brussel. Stage liep hij bij tuin- en landschapsarchitect Erik Dhont. Vervolgens werkte hij van 2008 tot 2010 als medewerker bij Erik Dhont bvba. Verscheidene projecten in binnen- en buitenland werden behandeld. In augustus 2010 ging hij aan de slag als freelance medewerker bij burO Groen, waar hij mee werkte aan diverse private en openbare projecten. In hetzelfde jaar werd BURO BUITEN opgericht.

TEAM
- Pieter Van Hauwermeiren, tuin- & landschapsarchitect / zaakvoerder Buro Buiten
- Jean Jacques Lobbes, tuin- & landschapsarchitect
- Ricardo Lemos, tuin- & landschapsarchitect
- Arno Grijseels, stagiair tuin- & landschapsarchitect


BURO BUITEN BV heeft een breed netwerk uitgebouwd van professionele partners als aanvulling op de eigen competenties en kennis. Met deze externe inbreng kunnen alle aspecten en specifieke onderdelen van een project vakkundig worden uitgewerkt en wordt optimaal beantwoord aan de vraag. Deze integrale service staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud
16 beoordelingen
11 jaar actief
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste tuiniers aan te vragen
Viridee.jpg
5
4. Viridee
8,5 (4)

WELKOM BIJ TUINBEDRIJF VIRIDEE NV UIT VLAAMS-BRABANT, HOF-MAKERS VAN BEROEP

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijf. De tuin geeft net dat extra beetje meer uitstraling, waardoor het gebouw beter tot zijn recht komt. Viridee, het tuinbedrijf uit Vlaams-Brabant, helpt u graag bij het creëren van een tuin die past bij uw levens- en woonstijl.

HISTORIEK

Viridee werd in 1991 opgericht. De naam 'Viridee' verwijst het Latijnse woord 'viridea', wat 'groen' betekent. Op basis van uw wensen en noden zorgen wij dan ook voor een frisse en groene toets in uw omgeving. U kunt op ons beroep doen voor de aanleg van privé- en bedrijfstuinen (ontwerp - aanleg - onderhoud) en voor het ontwerp van openbare tuinen voor woon- en zorgcentra en andere instellingen.

Bekijk de rest van onze website, waarop u meer informatie vindt over onze activiteiten, projecten en partners. Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vrijblijvend contact op via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

ONS TEAM

Tuinbedrijf Viridee te Vlaams-Brabant wordt gerund door Kris en Wouter en kan rekenen op een professioneel team van gedreven, enthousiaste mensen die allemaal een passie hebben voor tuinen. Kris en David, beiden tuin- en landschapsarchitect, verzorgen de ontwerpen. Wouter is verantwoordelijk voor de uitvoering en het onderhoud. Dit doet hij samen met Stefaan, Benjamin, Ben, Bart, Jan, Sam, Jourik, Matthias, Jeroen, Thomas die allemaal een degelijke opleiding genoten. Ria is verantwoordelijk voor de boekhouding en administratie. Allen staan zij steeds paraat bij het verwezenlijken van uw droomtuin!
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud
4 beoordelingen
20 jaar actief
Tuinen Van Volsem.jpg
4
5. Tuinen Van Volsem
8,3 (7)

Wie zijn we?

Mensen houden van hun tuin, dat is al eeuwenlang zo. In de loop der jaren zijn enkel de smaak, trends en modestijlen veranderd.

Er ontstaan diverse stijlen, die soms verdwijnen en later in enigszins andere vorm weer opkomen. Het is natuurlijk wel zo dat de mogelijkheden zijn toegenomen. Zo zijn er meer plantensoorten dan vroeger, net zoals de diverse materialen. Niet alleen het aantal of de soort planten zijn typerend voor een stijl, ook de manier waarop de tuin in z’n geheel wordt vormgegeven. Een tuin is een uitbreiding van de woning. Het geeft een gebouw zijn volle betekenis. Een tuin is een plaats waar verschillende elementen en materialen beredeneerd hun plaats terugvinden: planten, gazon, verharding, waterpartij, verlichting, kunst,…

Tuinen Van Volsem staat in voor de realisatie en het onderhoud van allerhande tuinen. De firma werd opgericht in 1995 en werd op heden uitgebreid met 6 medewerkers: Arno, Amory, Matthias, Sam, Joeri en Yarko. Sinds het voorjaar van 2020 is de zoon van Didier ook actief in de onderneming. Voor de realisatie van bepaalde projecten wordt er steeds beroep gedaan op de kracht van vader Jozef Van Volsem, die meer dan 40 jaar ervaring heeft in dit vak.

Omdat het vak zo uitgebreid is, trachten wij ons te specialiseren in volgende domeinen:

-Renovatie van bestaande tuinen en aanleggen van zwemvijvers
- Onderhoud- en verzorgingswerken: wintersnoei, zomersnoei, onderhoudscontracten
- Aanleggen van gazon, nivelleren van oppervlakte met minigraafmachine
- Aanleggen van beplantingen
- Aanleggen van verhardingen, drainages, kleine grondwerken
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud
7 beoordelingen
15 jaar actief
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste tuiniers aan te vragen
Filters
Ik zoek een tuinier voor
Afstand
Trustlocal score

Wat kost een tuinier?

Een tuinier kost per uur tussen de 35,- en € 50,- Een tuinier mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een tuinier kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
35
50
75

Veelgestelde vragen

Wat doet een tuinier?

Wanneer u een tuin heeft of een andersoortige groenvoorziening kunt u deze laten onderhouden. Daarvoor schakelt u vakmensen in die bekend staan als tuiniers. Maar wat doet een tuinier precies voor u? Tuiniers zijn vakmensen die zich bezighouden met zowel het onderhoud als de aanleg van tuinen. Ditzelfde geldt voor andere groenvoorzieningen zoals plantsoenen, groenstroken en parken. Ook controleren tuiniers de gezondheid van uw beplanting en bomen. Kortom, de mogelijkheden waarvoor u een tuinbouwbedrijf kunt inschakelen zijn zeer talrijk.

VEELGEVRAAGDE WERKZAAMHEDEN
De werkzaamheden van tuiniers bestaan regelmatig uit onderhoud. Tuinen worden door hen onderhouden door bijvoorbeeld gras te maaien maar ook door te verticuteren. Naast onderhoud houden tuiniers zich eveneens bezig met het snoeien en trimmen van planten, struiken en bomen. Zelfs voor het kappen van bomen kunt u bij een tuinbouwbedrijf terecht. Andere veelgevraagde werkzaamheden door een tuinier zijn het reinigen van tuinen, onkruid wieden, planten zaaien en bemesten. U kunt ze hierbij specifiek vragen om ook te controleren hoe gezond uw tuin of groenvoorziening is.

AANLEGGEN EN ANDERE WERKZAAMHEDEN
Behalve het onderhoud en de controle op de gezondheid van uw tuin of groenvoorziening staan tuiniers eveneens voor u paraat voor de aanleg ervan. Denkt u dan onder meer aan het aanleggen van terrassen, vijvers en andere tuinelementen. Ook deze kunnen door de tuinier onderhouden worden. Andere werkzaamheden waarvoor u een tuinier kunt inschakelen is het bestrijden van insecten. Wilt u ook een tuinier inhuren? Vraag dan 4 prijsopgaven op en kies de tuinier die het beste bij u past.
Lees meer...

Wat is tuinaanleg en tuinonderhoud?

Waarschijnlijk weet u wel ongeveer wat een tuinier doet maar wat is tuinonderhoud nu eigenlijk precies? Behalve voor tuinen, kunt u een tuinier ook inschakelen voor andere groenvoorzieningen zoals parken, plantsoenen en groenstroken. Bovendien is een tuinier niet alleen thuis in onderhoud maar bijvoorbeeld ook in de aanleg van tuinen en andere groenvoorzieningen. Daar komt bij, dat u een tuinier ook kunt inschakelen voor insectenbestrijding en tal van andere zaken.

TUINIERS DOEN MEER DAN ALLEEN ONDERHOUD
Uiteraard kunt u een tuinier inschakelen als u uw tuin of andere soort groen onderhouden wilt hebben. Tuiniers maaien uw gras en desgewenst verticuteren ze dit. Onder het onderhoud door een tuinier valt eveneens het kappen van bomen, snoeien, beplanten en bemesten. Maar naast onderhoud kunt u een tuinier of tuinaannemer ook inhuren voor de aanleg van vijvers, andere waterpartijen, terrassen en veranda’s. De tuinaannemer die u raadpleegt zal u van deskundig advies voorzien en u aangeven wat hierin de mogelijkheden zijn. Daarbij zal hij of zij rekening houden met uw budget.

EENMALIG OF PERIODIEK ONDERHOUD
Zet u een tuinier in voor het onderhoud van uw tuin of groenvoorziening, dan kunt u een keuze maken uit eenmalig of periodiek onderhoud. U spreekt zelf af met de tuinier hoe vaak hij of zij bij periodiek onderhoud langs moet komen. De gemiddelde tijd die een tuinier aan onderhoud kwijt is, is ongeveer 4 uur. De kosten variëren, maar doorgaans betaalt u hiervoor een bedrag tussen de € 35,- en € 55,- per uur.

Wilt u ook gebruik maken van een tuinier? Vraag 4 offertes op en maak uw keuze voor een tuinier bij u in de buurt.

Lees meer...

Wat kost een tuinier?

De meeste mensen kiezen ervoor om zelf het onderhoud aan hun tuin of groenvoorziening te doen. Maar helaas ontdekken zij ook dat het ze regelmatig aan de tijd ontbreekt om dit goed te doen. Bovendien hebben veel mensen niet de benodigde machines en materialen in huis om het onderhoud op de juiste manier uit te kunnen voeren. Allemaal redenen om een tuinier in te schakelen, maar wat kost een tuinier? Dit ligt eraan wat u wilt dat de tuinier voor u doet. Want naast onderhoud kunt u een tuinier voor nog veel meer zaken inschakelen.

ONDERHOUD EN AANLEG DOOR EEN TUINIER
De meest gekozen werkzaamheden door een tuinier hebben betrekking tot het onderhoud van tuinen en andersoortige groenvoorzieningen. Hiervoor betaalt u gemiddeld ongeveer € 35,- tot € 55,- per uur. Bij regelmatig onderhoud, ook wel periodiek onderhoud genoemd, is een tuinier gemiddeld 4 uur tijd kwijt per keer. Schakelt u een tuinier in voor de aanleg van uw tuin, terras, vijver of andersoortig element? Dan liggen de gemiddelde kosten tussen de € 40,- en € 70,- per uur.

TUINONTWERP EN ANDERE WERKZAAMHEDEN
Daarnaast is er de mogelijkheid om een tuinarchitect in te schakelen voor tuinontwerp. Daarvoor moet u denken aan gemiddelde kosten die tussen de € 150,- en € 350,- per ontwerp liggen. Andere zaken waarvoor u tuiniers inschakelt zijn insectenbestrijding, bemesting, beplanting en ga zo maar door. Vraag daarom in ieder geval 4 offertes aan bij verschillende tuiniers in de buurt. Zo kunt u de juiste afweging maken en kiezen voor de tuinier die past bij uw wensen.
Lees meer...

De beste tuinier?

Het vinden van de juiste tuinier is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over tuiniers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste tuinier is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen zo’n 1.000 tuiniers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Tuinonderhoud? Tuinaanleg? Bestrating?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd tuinier?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle tuiniers in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE TUINIERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste tuinier per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de tuinier selecteren dat u het meeste aanspreekt.

Heeft u de tuinier gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 tuiniers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustlocal?
We brengen u rechtstreeks in contact met de beste tuiniers in uw buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste tuiniers
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste tuiniers actief in Braine-l'Alleud Braine-l'Alleud.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat u nodig heeft. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Contacteer direct
3.
Contacteer direct
Het antwoord van de bedrijven direct in uw mailbox. We delen uw e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.