trustlocal.be logo.png
De beste 300+ Gevelspecialisten voor u

Vind een top 10 Gevelspecialist in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
gevelrenovatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle gevelspecialisten in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste gevelspecialisten in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor gevelreiniging, gevelrenovatie, het herstellen van voegen en meer.
Alle diensten
Gevelreiniging
Voegwerk herstellen
Gevelrenovatie
Gevel impregneren
Overige gevelrenovatie of -reiniging

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Gevelspecialist voor
Afstand
Trustlocal score

Over gevelspecialisten in de buurt

Wij verzorgen het meest complete overzicht van de beste gevelspecialisten in België

.

In België kunt u een gevelspecialist vinden voor het reinigen, renoveren en impregneren van uw gevel. Afhankelijk van de beschadiging of vervuiling aan de gevel kunnen verschillende methodes worden gebruikt. De gevelspecialist weet de beste manier om de gevel op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien:

  • Gevelreiniging: afhankelijk van de zwaarte van de vervuiling wordt gekozen tussen het zandstralen, chemisch reinigen of reinigen met water of stoom.
  • Gevelrenovatie: scheuren of gaten in uw gevel kunnen opgelost worden door een gehele gevelrenovatie.
  • Voegwerk herstellen: als de voegen poreus of versleten zijn, moeten de voegen vervangen worden. Hiermee voorkomt u vocht en lekkages.
  • Impregneren: door een waterafstotende laag aan te brengen, wordt de gevel en uw woning beschermd tegen vocht.

In België hebben wij NaN goede gevelspecialisten gevonden. De specialisten in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een undefined. Welke gevelspecialist u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de gevelrenovatie of gevelreiniging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte gevelspecialist voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste gevelspecialisten in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste gevelspecialisten in de buurt

We laten de beste gevelspecialisten zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke gevelspecialist u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen gevelspecialisten.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de gevelspecialisten die u het meest aanspreken. De meeste gevelspecialisten reageren binnen 24 uur. Vind de beste gevelspecialist met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste gevelspecialist voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een gevelspecialist?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de 1500,- en3000,- Een gevelspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een gevelspecialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1500
3000
4500

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over gevelspecialisten? Bij Trustlocal hebben we een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen over gevelspecialisten samengesteld. Hier vindt u antwoorden op uw vragen over de diensten van gevelspecialisten in België.

Hoe kies ik een betrouwbaar gevelrenovatiebedrijf?

Wat kost gevelrenovatie?

De beste gevelspecialist?

Wat is gevelrenovatie?