Vind een top 10 Isolatiebedrijf

Selecteer het soort isolatie
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Isolatiebedrijven in Isolatie

Sorteren op
Bekijk de top 10 isolatiebedrijven in Isolatie en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor isolatie van dak, kelder, vloer, muur of andere isolatiewerken.
Alle diensten
Dakisolatie
Vloerisolatie
(Spouw)muurisolatie
Bodemisolatie (kelder/kruipruimte)
Gevelisolatie
Isolatieadvies / Isolatieplan
Geluidsisolatie
Isolatie overig
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Soort isolatie
Afstand
Trustlocal score

Over isolatiebedrijven in Isolatie

Resultaat 1-10 van de beste isolatiebedrijven in Isolatie. Het meest complete overzicht. Laat uw huis nu isoleren met met de beste isolatiebedrijven uit uw regio. In Isolatie kunt u een isolatiebedrijf inhuren voor het isoleren van daken, kelders, vloeren, muren of andere isolatiewerken. • Dak: warme lucht stijgt op, dus voor een lekker warme woning in de winter is goede isolatie voor uw dak van groot belang. Welke soort isolatie gebruikt kan worden is afhankelijk van of u een plat of een schuin dak heeft. • Vloer: het isoleren van de vloer wordt vooral gedaan om ervoor te zorgen dat kou uit de kruipruimte niet de temperatuur van uw vloer en woonruimte beïnvloedt. Dit kan zowel aan de onder- als aan de bovenkant van de vloer. • Muren/Gevel: als het isoleren van de spouw geen optie is, kan het isoleren van muren alsnog zowel aan de binnen- als aan de buitenkant gedaan worden. Aan de buitenkant is hierbij de meest wenselijke optie, maar zorg wel dat de gemeente hiermee instemt. • Spouwmuur: een spouwmuur bestaat uit twee muren met kleine ruimte ertussen, een spouw genoemd. Tussen deze muren kan isolatiemateriaal ingespoten worden. Dit is een van de meest effectieve manieren om de energiebesparing van uw huis te verhogen. • Kelder/Kruipruimte: het isoleren van uw kelder of kruipruimte is niet alleen belangrijk voor de warmte in huis, maar voorkomt ook vocht en schimmel. Afhankelijk van de toegankelijkheid van de ruimte is het isoleren van het plafond het meest effectief, maar is soms het isoleren van de vloer de enige optie. In Isolatie hebben wij NaN goede isolatiebedrijven gevonden. De isolatiebedrijven in Isolatie hebben een gemiddelde Trustlocal-score van NaN. Welk isolatiebedrijf u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor het isoleren van uw woning of pand. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende isolatiebedrijven en isolatiewerken. Zo kunt u eenvoudig de isolatiebedrijven vergelijken en het isolatiebedrijf kiezen dat bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte isolatiebedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste isolatiebedrijven in Isolatie.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste isolatiebedrijven in Isolatie

We laten de beste isolatiebedrijven zien die actief zijn in Isolatie. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke isolatiebedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen isolatiebedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de isolatiebedrijven die u het meest aanspreken. De meeste isolatiebedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste isolatiebedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste isolatiebedrijf voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een isolatiebedrijf in Isolatie?

Een isolatiebedrijf kost gemiddeld tussen de 2000,- en4000,- Een isolatiebedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een isolatiebedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

1000
2000
4000
10000

Veelgestelde vragen

Het beste isolatiebedrijf

Het vinden van het juiste isolatiebedrijf is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over isolatiebedrijven voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat het beste isolatiebedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen zo’n honderden isolatiebedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Welke materialen bieden ze aan?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze een gecertificeerd isolatiebedrijf?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle isolatiebedrijven in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE ISOLATIEBEDRIJVEN IN UW REGIO
Op basis van deze score hebben we een top 10 van beste isolatiebedrijven per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de isolatiebedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u het isolatiebedrijf gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 isolatiebedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een isolatiebedrijf?

U heeft besloten om een isolatiebedrijf in te schakelen voor het isoleren van uw huis. Wat bent u hier ongeveer aan kwijt? Dit hangt af van het isolatiemateriaal dat er gebruikt wordt, een belangrijk onderdeel van de kosten bestaat uit de materiaalkosten per m2. Daarbij komen natuurlijk de arbeidskosten, wat ervoor zorgt dat snellere manieren zoals spuitisolatie kostenbesparing kunnen opleveren. Ook is het van belang om te kijken naar subsidie voor het isoleren van uw huis, hier zijn veel mogelijkheden voor.

MATERIAALKOSTEN VOOR ISOLATIE
De materiaalkosten bepalen voor een groot deel de offerte die u krijgt voor het isoleren van uw huis. Niet alleen verschilt dit per type isolatie, ook de materialen zelf kunnen ver uiteenliggen. Bij spuitisolatie betaalt u tussen de 15 euro per m2 voor bijvoorbeeld gespoten glaswol, cellulose of piepschuimchips tot 30 euro per m2 voor Icynene en gemiddeld 25 per m2 voor PUR-schuim, isolatiekorrels of schelpenisolatie. Isolatiedekens zijn vaak goedkoper, beginnend bij 8 euro per m2 voor steenwol en glaswol, tot 20 euro per m2 voor schapenwol. Hier tussenin liggen de prijzen voor isolatieplaten met prijzen vanaf de 10 euro per m2 voor EPS en rond de 15 euro voor PIR en XPS. Belangrijk hierbij is om niet alleen te kijken naar de prijs per m2, maar ook naar hoeveel u bespaart, aangezien de verschillende materialen uiteenlopende isolatiewaarden hebben. Het isolatiebedrijf kan u hierbij van passend advies voorzien.

SUBSIDIE VOOR HET ISOLEREN VAN UW WONING
Zoals eerder genoemd is het verstandig om te kijken voor welke subsidies en andere regelingen u in aanmerking komt. Zo zijn er de Vlaamse premies voor dakisolatie of voor muur- en vloerisolatie. U kan echter ook in aanmerking komen voor een renovatiepremie. Daarnaast kan u via de netbeheerder of via de gemeente of provincie premies verkrijgen. Als u 3 energiebesparende renovaties doorvoert binnen 5 jaar, kan u zelfs aanspraak maken op een Totaalrenovatiebonus. Bij zo goed als elke premie is de voorwaarde dat de isolatiewerken uitgevoerd worden door een professional. U doet best een aanvraag bij meerdere isolatiebedrijven om zo ook de kostprijs te kunnen vergelijken.
Lees meer...

Wat doet een isolatiebedrijf?

Al sinds onze eerste dagen zoekt de mens bescherming van weer en wind in huizen. Het is dan ook erg vervelend als u thuis op de sofa wolkjes uitademt in de winter. Wat kan een isolatiebedrijf dan precies voor u betekenen? Een isolatiebedrijf heeft gespecialiseerde technieken om elke plek waar een huis mogelijk warmte verliest warm in te pakken, of te voorkomen dat er ongewenst vocht het huis binnenkomt. Niet alleen zorgt dit voor een fijn leefklimaat en scheelt het erg veel in stookkosten, het voorkomt ook de vorming van schimmel door toedoen van vocht.

DE BELANGRIJKSTE PLEKKEN OM TE ISOLEREN
Welke opties er zijn voor isolatie en hoe effectief het zal zijn voor uw situatie is vaak afhankelijk van welk deel van uw huis u wilt laten isoleren. Grofweg kunnen we zeggen dat een huis warmte verliest door het dak, de muren en ramen, en de kelder of kruipruimte. Verreweg de meest effectieve optie als uw huis hiervoor in aanmerking komt is het isoleren van de spouwmuur. Een spouwmuur betekent dat de buitenmuren van uw huis uit twee delen bestaan met een kleine ruimte ertussen. Het isolatiebedrijf kan door middel van kleine gaatjes in uw buitenmuur isolatiemateriaal in de tussenruimte spuiten. Dit kost maar een dag en u kunt gewoon in uw huis blijven tijdens de werkzaamheden. Het isoleren van de kelder is ook erg belangrijk, niet alleen voor de warmte, maar ook omdat er via deze ruimte vocht het huis binnen kan komen. Afhankelijk van de toegankelijkheid van de ruimte kan het beter zijn om de vloer van de begane grond te isoleren.

VEEL VERSCHILLENDE ISOLATIEMATERIALEN
Er zijn enorm veel mogelijkheden als het gaat om materialen. Isolatie komt vaak in de vorm van isolatiedekens of isolatieplaten, maar ook spuitisolatie. Waar isolatiedekens vooralsnog de goedkoopste optie zijn, is spuitisolatie verreweg de snelste en meest eenvoudige methode. Dit kan ervoor zorgen dat u alsnog bespaart als u voor spuitisolatie kiest, omdat er minder arbeidskosten bij komen kijken. Voor elke isolatievorm zijn er tegenwoordig ook ecologische alternatieven. Heeft u bijvoorbeeld liever een optie die beter voor het milieu is dan PUR-schuim? Laat cellulose(papiervlokken) isolatie spuiten, een relatief goedkoop alternatief met zeer goede isolerende eigenschappen.
Lees meer...