trustlocal.be logo.png
De beste 400+ Schoonmaakbedrijven voor u

Vind een top 10 Schoonmaakbedrijf in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
schoonmaakbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle schoonmaakbedrijven in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 poetshulpen in België met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van - | Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Algemene schoonmaak
Vloer- & tapijtonderhoud
Glasbewassing / Glazenwassen
Gevelreiniging
Bouw- & opleveringsschoonmaak
Industriële reiniging
Dieptereiniging / Ontsmetting
Overige schoonmaak

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Schoonmaakbedrijf voor
Aanvrager
Afstand
Trustlocal score

Over schoonmaakbedrijven in de buurt

Trustlocal biedt jou een uitgebreid overzicht van professionele schoonmaakbedrijven in België, zodat jij eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Zorg voor een grondige schoonmaak met de beste schoonmaakbedrijven in uw regio.

In België kan je een schoonmaakbedrijf inhuren voor de schoonmaak van je bedrijf, woning, kantoor, school of ander pand. De specifieke werkzaamheden worden vaak in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Daarbij geef je aan wat er schoongemaakt moet worden en welke punten extra aandacht nodig hebben. Er zijn een aantal schoonmaakdiensten die vaak voorkomen.

  • Algemene schoonmaak: bij een algemene schoonmaak worden werkzaamheden gedaan die vaak voorkomen, zoals het legen van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen, stofzuigen en dweilen.
  • Vloeronderhoud en reiniging: vloeronderhoud is een specialisme. De verschillende vloeren vragen om een verschillende reiniging of onderhoudsmethode. Regelmatig vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloer of tapijt.
  • Glazenwasser: een glazenwasser zal uw ramen wassen en vaak ook uw kozijnen schoonmaken. Regelmatig glazenwassen zorgt voor glanzende en streeploos schone ramen die de uitstraling van uw bedrijf of woning ten goede komt.

In België hebben wij NaN goede schoonmaakbedrijven gevonden. De schoonmaakbedrijven in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een undefined. Welk schoonmaakbedrijf je ook kiest, via Trustlocal maak je een goede keuze voor de schoonmaak van je bedrijf of woning. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven. Zo kan je eenvoudig de schoonmakers vergelijken en het schoonmaakbedrijf kiezen die bij jou past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte schoonmaakbedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste schoonmaakbedrijven in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste schoonmaakbedrijven in de buurt

We laten de beste schoonmaakbedrijven zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke schoonmaakbedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen schoonmaakbedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de schoonmaakbedrijven die u het meest aanspreken. De meeste schoonmaakbedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste schoonmaakbedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste schoonmaakbedrijf voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf kost per uur tussen de 9,- en30,- Een schoonmaakbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schoonmaakbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

9
9
30
40

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over schoonmaakbedrijven in België of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen over schoonmaakbedrijven samengesteld. Hieronder vindt u de antwoorden op de meestgestelde vragen over schoonmaakbedrijven.

Hoe kies ik een betrouwbare poetshulp?

Wat kost een poetshulp?

De beste poetshulp?

Wat doet een poetsbedrijf?