trustlocal.be logo.png
De beste 200+ Tuinonderhoud bedrijven voor u

Vind een top 10 Tuinonderhoud bedrijf in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
tuinaanleg-en-tuinonderhoud.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle tuinonderhoud bedrijven in België

Sorteren op
De beste tuinonderhoudbedrijven in België. Voor tuinonderhoud, tuinrenovatie of tuinaanleg. Vind snel een tuinwerker of tuinman.
Alle diensten
Tuinrenovatie (bestaande tuin)
Tuinaanleg (nieuwe tuin)
Tuinonderhoud
Tuinontwerp
Bestrating (bijv. terras of oprit)
Boomverzorging
Schutting plaatsen
Andere tuiniersdienst

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Ik zoek een tuinier voor
Afstand
Trustlocal score

Over tuinonderhoud bedrijven in de buurt

Het meest complete overzicht van de beste tuinonderhoud bedrijven in België. De tuin van uw dromen dankzij de beste tuinonderhoud bedrijven in uw regio.

In België kunt u een tuinonderhoud bedrijf inhuren voor de renovatie, het onderhoud of de aanleg van tuinen. Behalve het snoeien en trimmen van planten, struiken en bomen, kunt u tuiniers ook inzetten voor complete tuinrenovaties of het aanleggen van terrassen, vijvers en andere tuinelementen. De tuinier die u inhuurt zal u van deskundig advies voorzien en aangeven wat de mogelijkheden zijn.

  • Tuinontwerp: Elke mooie tuin heeft een goed tuinontwerp nodig. Een tuinier of tuinarchitect zal kijken naar uw wensen en naar de tuin zelf, wat er in de tuin past en wat er mogelijk is. Vaak kunt u bij dit ontwerp ook een beplantingsplan maken, waarin het aantal en de soorten planten beschreven wordt.
  • Tuinrenovatie: Bij een tuinrenovatie haalt de tuinaannemer (een deel van) de tuin leeg en wordt de tuin opnieuw ingericht. Een tuinrenovatie kan eenvoudig zijn door nieuwe beplanting of bestrating aan te leggen, maar ook ingrijpend waarbij de gehele tuin vernieuwd wordt.
  • Tuinaanleg: Bij tuinaanleg legt een tuinaannemer een nieuwe tuin aan. Dit doet de tuinier vaak op basis van een tuinontwerp, beplantingsplan en bestratingsplan.
  • Tuinonderhoud: Het onderhoud van uw tuin kunt u uitbesteden aan een tuinier. Deze zal uw tuin reinigen, onkruid wieden, planten zaaien, bemesten en bomen en planten snoeien.

In België hebben wij NaN goede tuinonderhoud bedrijven gevonden. De tuiniers in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welk tuinonderhoud bedrijf u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw tuin. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende tuiniers. Zo kunt u eenvoudig de tuiniers vergelijken en de tuinier kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte tuinonderhoud bedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste tuinonderhoud bedrijven in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste tuinonderhoud bedrijven in de buurt

We laten de beste tuinonderhoud bedrijven zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke tuinonderhoud bedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen tuinonderhoud bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de tuinonderhoud bedrijven die u het meest aanspreken. De meeste tuinonderhoud bedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste tuinonderhoud bedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste tuinonderhoud bedrijf voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een tuinonderhoud bedrijf?

Een tuinonderhoud bedrijf kost per uur tussen de 35,- en50,- Een tuinonderhoud bedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een tuinonderhoud bedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
35
50
75

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over tuinonderhoud bedrijven of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over tuinonderhoud bedrijven voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over tuinonderhoud bedrijven in België.

Hoe kies ik een betrouwbaar tuinonderhoud bedrijf?

Wat is tuinaanleg en tuinonderhoud?

Wat kost een tuinier?

De beste tuinonderhoud bedrijven?

Wat doen tuinonderhoud bedrijven?