Waarom bent u begonnen met dit type werk?
Omdat ik gebeten ben door horeca en lekker eten.
En ik 15 jaar geleden de switch heb moeten maken naar glutenvrije voeding. Ondertussen is melkvrij daar ook bijgekomen.
En automatisch heb ik over de jaren heen kennis gemaakt met de andere allergenen, waardoor ik hier heel veel aandacht aan besteed.
En ik 15 jaar geleden de switch heb moeten maken naar glutenvrije voeding. Ondertussen is melkvrij daar ook bijgekomen.
En automatisch heb ik over de jaren heen kennis gemaakt met de andere allergenen, waardoor ik hier heel veel aandacht aan besteed.
Op welke recente opdracht bent u trots en waarom?
Taarten/ gebakjes met een thema, veelal voor kinderen
Op instagram kan je mijn laatste creaties zien: https://www.instagram.com/biota.be/
Op instagram kan je mijn laatste creaties zien: https://www.instagram.com/biota.be/
Seg, zo zonder gluten of/en melk, is dat wel lekker?
Uiteraard!
Ik vind lekker eten enorm belangrijk, dus wordt alles uitvoerig getest.
Mijn thuisfront hoeft niet melkvrij of glutenvrij te eten, maar ze testen wel alles!
Ik vind lekker eten enorm belangrijk, dus wordt alles uitvoerig getest.
Mijn thuisfront hoeft niet melkvrij of glutenvrij te eten, maar ze testen wel alles!