Vind een top 10 Traiteur in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
traiteur.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.100.000+succesvolle aanvragen

Alle traiteurs in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste cateraars in België en omgeving op Trustlocal. Vergelijk prijzen & reviews. Voor catering van een buffet, barbecue, diner of borrelhapjes.
Alle diensten
Buffet
Hapjes / Fingerfood
Barbecue
Walking dinner
Diner (á la carte)
Privé chef / Live cooking
Lunch
Ontbijt / Brunch
Iets anders

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Traiteur voor
Aantal personen
Afstand
Trustlocal score


Over traiteurs in de buurt

Bekijk de beste traiteurs in België. Wij geven u het meest complete overzicht. Regel heerlijke catering met de beste cateraars in uw regio.

In België kunt u een cateraar inhuren om uw bruiloft, feest, evenement of zakelijke afspraak van lekker eten te voorzien. Door een cateraar in te schakelen wordt u veel werk uit handen genomen. Het enige wat u bij de cateraar hoeft te doen, is uw wensen kenbaar maken. Denk hierbij aan het soort maaltijd, de keuken, het aantal personen en wat u van de catering verwacht.

  • Soort maaltijd: huur de traiteur in voor een lunch, diner, barbecue, buffet of voor hapjes bij een borrel.
  • Keuken: een cateraar biedt vaak één of meerdere keukens aan, denk daarbij aan de Nederlandse keuken, Mediterrane keuken, Aziatische keuken of een andere internationale keuken.
  • Aantal personen: wilt u de catering inhuren voor een klein gezelschap of juist voor een grote groep?
  • Bezorging of verzorging: een traiteur kan de maaltijden bezorgen, maar kan het ook op locatie bereiden en zelfs personeel leveren voor de bediening.

In België hebben wij NaN goede cateraars gevonden. De traiteurs in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke cateraar u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de catering. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende cateraars. Zo kunt u eenvoudig de cateraars vergelijken en de catering kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte traiteur voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste traiteurs in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste traiteurs in de buurt

We laten de beste traiteurs zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke traiteur u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen traiteurs.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de traiteurs die u het meest aanspreken. De meeste traiteurs reageren binnen 24 uur. Vind de beste traiteur met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste traiteur voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een traiteur?

Een traiteur kost per persoon tussen de 15,- en25,- Een traiteur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een traiteur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

5
15
25
40

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over traiteurs in België of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over traiteurs voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over traiteurs die actief zijn op ons platform.

Hoe kies ik een betrouwbare traiteur?

Wat kosten traiteurs in België?

De beste traiteur in België?

Wat doet een traiteur?

Wat kost een traiteur voor een bruiloft?

Wanneer een traiteur inhuren?