Vind een top 10 Elektricien

Selecteer waarvoor de elektricien nodig is
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Elektriciens in Elektricien

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste elektriciens in Elektricien en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor het aanleggen van bekabeling of installeren van elektrische apparatuur.
Alle diensten
Installatie / Aansluiting
Reparatie / Vervanging
Storing / Kortsluiting
Keuring
Overig
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Opdracht
Onderwerp
Afstand
Trustlocal score

Over elektriciens in Elektricien

Resultaat 1-10 van de beste elektriciens in Elektricien. Het meest complete overzicht. Al uw elektra goed geregeld met de beste elektriciens in de regio. In Elektricien kunt u een elektricien inhuren voor het aanleggen, vernieuwen of uitbreiden van een data- of elektriciteitsnetwerk. Verder kunt u bij de elektricien terecht voor het installeren of repareren van elektrische apparatuur of het verhelpen van een stroomstoring. • Installatie of aansluiting: heeft u een nieuwe woning gekocht? Dan wilt u natuurlijk genoeg aansluitpunten voor alle apparaten en lampen in uw woning. Ook moet tegenwoordig overal de verbinding met het internet - en uw slimme apparatuur! - goed zijn. De elektricien kan dit voor u regelen. Ook als u een bestaand netwerk wilt renoveren, een stopcontact of groep wilt toevoegen of een nieuw apparaat wilt aansluiten kan de elektricien u hierbij helpen. • Reparatie: als een van uw aansluitpunten of een elektrisch apparaat kapot gaat is dat erg vervelend. Zelf gaan sleutelen kan gevaarlijk zijn, schakel hiervoor dus altijd een professionele elektricien in. • Storing of kortsluiting: pas als de stroom uitvalt merken we hoe afhankelijk we zijn van onze elektrische apparatuur. Gelukkig bieden verreweg de meeste elektriciens hiervoor spoedservice, zo is uw storing binnen de kortste keren veilig verholpen. • Keuring: bij het verkopen van een woning, of periodiek bij bedrijfspanden moet de volledige elektrische installatie gekeurd worden. Als er één verstand heeft van elektrische installaties dan is het natuurlijk een gecertificeerde elektricien. In Elektricien hebben wij NaN goede elektriciens gevonden. De elektriciens in Elektricien hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een NaN. Welke elektricien u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw huis. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende elektriciens. Zo kunt u eenvoudig de elektriciens vergelijken en de expert kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte elektricien voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste elektriciens in Elektricien.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste elektriciens in Elektricien

We laten de beste elektriciens zien die actief zijn in Elektricien. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke elektricien u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen elektriciens.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de elektriciens die u het meest aanspreken. De meeste elektriciens reageren binnen 24 uur. Vind de beste elektricien met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste elektricien voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een elektricien in Elektricien?

Een elektricien kost per uur tussen de 40,- en50,- Een elektricien mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een elektricien kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
40
50
65

Veelgestelde vragen

Wat kost een elektricien?

Als u een professional zoekt voor het aanleggen van uw elektriciteit, dan schakelt u een elektricien in. Maar wat kost een elektricien? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Beschikt de elektricien in kwestie bijvoorbeeld wel over de nodige diploma’s en certificaten? Daarnaast is er vaak een verschil in kosten tussen elektriciens die een eenmanszaak hebben en elektriciens die in dienst zijn van een groot installatiebedrijf. Gemiddeld moet u rekening houden met een uurtarief dat rond de € 45,- ligt.

GARANTIE? KIES EEN PROFESSIONAL
U kunt er uiteraard voor kiezen een elektricien in te schakelen die u weliswaar weinig kost maar die geen diploma’s en certificaten heeft. Houdt u er dan rekening mee dat u geen garantie heeft op de verrichte werkzaamheden. Ook zal uw verzekering onverhoopte schade niet vergoeden. In plaats daarvan kunt u dus beter een erkende professional inschakelen. Voor een zelfstandige elektricien betaalt u een uurtarief dat gemiddeld tussen de € 30,- en € 50,- ligt.

KOSTEN PER PROJECT
Naast het verschil in uurtarieven tussen verschillende elektriciens zijn ook de kosten per project van invloed op de totaalprijs. Wilt u bijvoorbeeld de elektriciteit laten vernieuwen in een compleet huis of pand, dan betaalt u een projectprijs die gemiddeld tussen de € 2000,- en € 7000,- ligt. Hoeft er echter alleen een stopcontact aangelegd te worden dan ligt de gemiddelde prijs tussen de € 55,- en € 80,-. Vraag daarom altijd 3 tot 4 offertes op om een goede vergelijking te kunnen maken.
Lees meer...

De beste elektricien?

Het vinden van de juiste elektricien is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over elektriciens voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste elektricien voor uw situatie en in uw regio.

Er zijn in Vlaanderen honderden elektriciens met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste elektricien is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Elektrische installatie, zekeringkast, of domotica? En reparatie of aanleg?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze erkend installateur?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, bv gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle elektriciens in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE ELEKTRICIENS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste elektriciens per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de elektriciens selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de elektricien gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 elektriciens te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een elektricien?

Vaak wordt een elektricien ingeschakeld bij nieuwbouw, bij renovatie of wanneer er een extra ruimte is aangebouwd. Maar wat doet een elektricien precies? In tegenstelling tot wat sommige mensen denken wordt een elektricien niet ingeschakeld voor de reparatie van elektrische apparaten. Elektriciens zorgen ervoor dat deze apparatuur gebruikt kan worden. Dit doen zij door de infrastructuur van de elektra te installeren en te onderhouden. De enige reparatie die elektriciens uitvoeren is de reparatie aan de elektrische installatie zelf.

VOLLEDIGE ELEKTRICITEITSWERKEN
Of u nu een nieuw huis laat bouwen of uw badkamer gaat renoveren: het is altijd belangrijk om een professionele elektricien in te schakelen. Zo gebeuren uw complete elektriciteitswerken op een veilige manier en moet u nergens naar omkijken. Daarom kan het ook verstandig zijn om een ervaren elektricien te laten kijken naar bestaande installaties. Bijvoorbeeld als u een bestaand huis of pand heeft gekocht. Elektriciens waarborgen de veiligheid van de gehele infrastructuur: van de zekeringkast tot en met de stopcontacten.

SPECIALISTISCHE KENNIS
De meest voorkomende werkzaamheden van elektriciens zijn het aanleggen van een elektriciteitsnetwerk, van verlichting, van krachtstroom en het plaatsen van zekeringkasten. Daarnaast wordt algemeen onderhoud uitgevoerd en worden storingen verholpen. In sommige gevallen is specialistische kennis nodig. Bijvoorbeeld als u uw huis of pand wilt verduurzamen door middel van zonnepanelen. Dan schakelt u het beste een elektricien in die hierin is gespecialiseerd.

We raden u aan om 3 tot 4 offertes op te vragen. Zo kunt u verschillende professionele elektriciens met elkaar vergelijken en de beste keuze maken.
Lees meer...