Vind een top 10 Dakwerker

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Dakwerkers in Dakdekker

Sorteren op
Bekijk de top 10 dakdekkers in Dakdekker met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van NaN | Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Dakrenovatie (vervanging)
Dakreparatie
Dakreiniging / onderhoud
Dakisolatie
Plaatsing van nieuw dak
Dakcoating aanbrengen
Dakgoot reparatie of vervanging
Andere dienst/klus
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Werkzaamheden
Afstand
Trustlocal score

Over dakwerkers in Dakdekker

Resultaat 1-10 van de beste dakwerkers in Dakdekker. Het meest complete overzicht. Een goed dak boven het hoofd met de beste dakwerken in uw regio. In Dakdekker kunt u een dakwerker inhuren om uw dak te repareren, dak te renoveren of om een nieuw dak te plaatsen. Er zijn verschillende materialen waarmee daken bedekt kunnen worden. De keuze van het materiaal hangt daarnaast af van het soort dak dat u heeft. Niet alle materialen zijn geschikt voor een plat dak en u kunt ook niet alle materialen op hellende daken plaatsen. • Bitumen dak: platte daken worden vaak gelegd met een bitumen dakbedekking, ook wel teerlaag of dakleer genoemd. Dit materiaal heeft een lange levensduur, is onderhoudsvriendelijk en is relatief goedkoop. • Dakpannen: dakpannen zijn de meest bekende vorm van dakwerken op hellende daken. Er zijn twee soorten dakpannen: betonnen dakpannen en keramische dakpannen (kleidakpannen). Kleipannen zijn over het algemeen genomen duurder dan betonpannen. • Kunststof dak: Kunststof dakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Er zijn verschillende kunststof daken, zoals EPDM of PVC. In Dakdekker hebben wij NaN goede dakwerkers gevonden. De dakwerkers in Dakdekker hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een NaN. Welke dakdekker u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor dakwerken. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende dakwerk bedrijven. Zo kunt u eenvoudig de dakwerken vergelijken en de dakwerker kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte dakwerker voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste dakwerkers in Dakdekker.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste dakwerkers in Dakdekker

We laten de beste dakwerkers zien die actief zijn in Dakdekker. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke dakwerker u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen dakwerkers.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de dakwerkers die u het meest aanspreken. De meeste dakwerkers reageren binnen 24 uur. Vind de beste dakwerker met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste dakwerker voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een dakwerker in Dakdekker?

Een dakwerker kost per uur tussen de 60,- en90,- Een dakwerker mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een dakwerker kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
60
90
120

Veelgestelde vragen

Wat kost dakbedekking?

Als u uw dak gerepareerd wilt hebben, of opnieuw bedekt, dan stelt u zichzelf vast de vraag: wat kost dakbedekking? Hiervoor lopen de kosten uiteen. Dit is voor een groot deel afhankelijk van welk soort dakbedekking u nodig heeft. Gaat het om een plat dak bijvoorbeeld, of om een hellend dak? Bij beide soorten daken heeft u daarnaast de keuze uit diverse soorten materialen. De kosten gerelateerd aan dakbedekking liggen doorgaans tussen de € 40,- en € 120,- per m2.

KOSTEN DAKBEDEKKING PLATTE DAKEN
Het soort materiaal dat u voor de dakbedekking nodig heeft is sterk van invloed op de uiteindelijke totaalprijs. Daarbij is het verstandig om de levensduur in ogenschouw te nemen en beide met elkaar te vergelijken. Zo kost het dekken van een plat bitumen dak ongeveer € 45,- per m2 en is de levensduur 25 jaar. Kiest u echter voor een EPDM dakbedekking dan betaalt u weliswaar een hogere m2-prijs maar is de levensduur ook langer. Bij EPDM dakbedekking moet u denken aan een levensduur van rond de 40 jaar.

KOSTEN DAKBEDEKKING HELLENDE DAKEN
Heeft u een hellend dak, dan zijn er eveneens tal van materiaalsoorten om uit te kiezen. Dakpannen zijn het meest bekend en daarin heeft u meerdere keuzeopties met elk een eigen levensduur en bijbehorende kosten. Betondakpannen zijn hierin het voordeligst met een levensduur van circa 30 jaar. Voor kleidakpannen betaalt u meer per m2 maar daarvan is de levensduur circa 40 jaar. Naast dakpannen kunt u uiteraard ook kiezen voor bedekking met riet of een metaalsoort. Wij raden u aan om vooraf altijd 3 tot 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

Wat kost een nieuw dak?

Besluit u om een nieuwe laag bedekking op uw dak aan te laten brengen of wilt u een nieuwe dakconstructie laten plaatsen? Dan wordt er niet over dakrenovatie gesproken maar over een nieuw dak. Als u dit overweegt dan vraagt u zich ongetwijfeld af: wat kost een nieuw dak eigenlijk? De kosten hiervan zijn afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst is de vraag of het een plat dak betreft of een hellend dak. Daarnaast is het op de kosten van invloed of u ook het dakbeschot wilt vernieuwen en dakisolatie wilt laten aanbrengen.

PLAT DAK OF HELLEND DAK
De gemiddelde kosten voor een nieuw plat dak liggen rond de € 75,- en € 100,- per m2. Voor een hellend dak moet u denken aan een kosten die tussen de € 75,- en € 130,- per m2 liggen. Het verschil bij beide wordt voor een groot deel veroorzaakt door de gekozen materiaalsoort voor het dak. Kiest u bij een plat dak bijvoorbeeld voor bitumendakbedekking of EPDM-folie? Bij hellende daken heeft u de keuze uit dakpannen van beton, klei en leisteen, metalen dakbedekking en bedekking met riet of stro.

VERNIEUWING DAKBESCHOT EN DAKISOLATIE
Naast nieuwe dakbedekking kunt u er eveneens voor kiezen om uw dakbeschot te vernieuwen en dakisolatie te laten plaatsen. Voor de vernieuwing van uw dakbeschot betaalt u gemiddeld tussen de € 90,- en € 150,- per m2. Kiest u voor dakisolatie, dan liggen de kosten rond de € 40,- en € 60,- per m2. Wat uw keuze ook is, wij raden u altijd aan om in ieder geval 3 tot 4 offertes op te vragen en met elkaar te vergelijken.
Lees meer...

Wat doet een dakwerker?

Als uw dak lekt of u wilt een speciaal soort dak laten leggen, dan schakelt u een dakwerker in. Maar wat doet een dakwerker precies? Een dakwerker voert de meest uiteenlopende werkzaamheden uit aan uw dak. Meestal komt dit neer op het dekken van daken. De verscheidenheid in de werkzaamheden van een dakwerker zit in de verschillende materiaalsoorten die voor daken gebruikt worden. Zo is een dakwerker thuis in onder meer pannendaken maar ook in platte daken en in sommige gevallen rieten daken.

VERSCHILLENDE SOORTEN DAKEN
De materialen waarmee daken bedekt worden lopen sterk uiteen. Naast pannendaken en platte daken die met bitumen worden bedekt zijn er ook rieten daken. Maar daar blijft het niet bij. De gemiddelde dakwerker voert ook werkzaamheden uit aan daken die een kunststofbedekking hebben, een metalen bedekking of een bedekking met leisteen. Kortom, vaak kunt u de meeste dakwerkers inschakelen ongeacht het soort materiaal waar uw dak uit bestaat. Doorgaans is het een uitzondering hierop als u exotische wensen heeft voor uw dak.

SPECIALISME
Wilt u bijvoorbeeld werkzaamheden aan uw rieten dak laten uitvoeren, dan kunt u het beste een dakwerker vragen die hierin gespecialiseerd is. Dit is meestal niet nodig als er een kleine reparatie moet plaatsvinden, maar wel als u hiervoor een grootschalige klus heeft. Verder kunnen de kosten voor een dakwerker soms sterk uiteenlopen. Daarom is het verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen waarin alle kosten gespecificeerd staan. Naast het uurtarief zijn dit ook de werksnelheid en de kosten voor de materialen.
Lees meer...

Wat kost een dakwerker?

Stel, u wilt een reparatie aan uw dak laten uitvoeren of u wilt uw dak met riet laten bedekken. U vraagt zich dan ongetwijfeld af: wat kost een dakwerker eigenlijk? Dit is sterk afhankelijk van de werkzaamheden die de dakwerker voor u moet verrichten en ook om welk soort materiaal het gaat. Het uurtarief van een doorsnee dakwerker ligt tussen de € 30,- en € 45,- per uur, inclusief BTW. Dit zijn echter niet de enige kosten waarmee u rekening moet houden als u een dakwerker in wilt schakelen.

WERKSNELHEID
Naast het uurtarief van de dakwerker is ook de werksnelheid van invloed. Zo kan een dakwerkersbedrijf dat u benadert een redelijk laag uurtarief hebben, maar wat als het bedrijf langer over de opdracht doen dan de concurrentie met een hoger uurtarief? Per saldo kan het dan zo zijn dat u toch meer geld kwijt bent bij het dakwerkersbedrijf met het redelijke lage uurtarief. Daarom is het verstandig om ook de werksnelheid te vergelijken in de offertes die u opvraagt.

MATERIAALKOSTEN
Datzelfde geldt voor de materiaalkosten. Ook deze kosten zullen deel uitmaken van de offertes die u opvraagt. De materiaalmogelijkheden voor daken lopen namelijk sterk uiteen. Behalve pannendaken en bitumen platte daken zijn er ook daken die bedekt zijn met kunststof, metaal of leisteen. In de meeste gevallen moet u een gespecialiseerde dakwerker inschakelen als u riet of stro als dakbedekking heeft. Het is daarom altijd raadzaam 3 tot 4 offertes op te vragen als u een dakwerker nodig heeft. Ongeacht de materiaalsoort.
Lees meer...

De beste dakwerker?

Het vinden van de juiste dakwerker is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over dakdekkers voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste dakwerker is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Belgie zo’n 3.000 dakwerkers met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Platte daken? Dakpannen? Kunststof daken?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd dakwerker?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle dakwerkers in Belgie. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE DAKDEKKERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste dakwerkers per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de dakdekkers selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de dakwerker gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 dakdekkers te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...