Vind een top 10 Gevelspecialist

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Gevelspecialisten in Gevelrenovatie

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste gevelspecialisten in Gevelrenovatie en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor gevelreiniging, gevelrenovatie, het herstellen van voegen en meer.
Alle diensten
Gevelreiniging
Voegwerk herstellen
Gevelrenovatie
Gevel impregneren
Overige gevelrenovatie of -reiniging
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Gevelspecialist voor
Afstand
Trustlocal score

Over gevelspecialisten in Gevelrenovatie

Resultaat 1-10 van de beste gevelspecialisten in Gevelrenovatie. Het meest complete overzicht. Uw gevel weer als nieuw met de beste gevelspecialisten in uw regio. In Gevelrenovatie kunt u een gevelspecialist vinden voor het reinigen, renoveren en impregneren van uw gevel. Afhankelijk van de beschadiging of vervuiling aan de gevel kunnen verschillende methodes worden gebruikt. De gevelspecialist weet de beste manier om de gevel op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien: • Gevelreiniging: afhankelijk van de graad van de vervuiling wordt gekozen tussen het zandstralen, chemisch reinigen of reinigen met water of stoom. • Gevelrenovatie: scheuren of gaten in uw gevel kunnen opgelost worden door een gehele gevelrenovatie. • Voegwerk herstellen: als de voegen poreus of versleten zijn, moeten de voegen vervangen worden. Hiermee voorkomt u vocht en lekkages. • Impregneren: door een waterafstotende laag aan te brengen, wordt de gevel en uw woning beschermd tegen vocht. In Gevelrenovatie hebben wij NaN goede gevelspecialisten gevonden. De specialisten in Gevelrenovatie hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een NaN. Welke gevelspecialist u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de gevelrenovatie of gevelreiniging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte gevelspecialist voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste gevelspecialisten in Gevelrenovatie.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste gevelspecialisten in Gevelrenovatie

We laten de beste gevelspecialisten zien die actief zijn in Gevelrenovatie. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke gevelspecialist u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen gevelspecialisten.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de gevelspecialisten die u het meest aanspreken. De meeste gevelspecialisten reageren binnen 24 uur. Vind de beste gevelspecialist met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste gevelspecialist voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een gevelspecialist in Gevelrenovatie?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de 1500,- en3000,- Een gevelspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een gevelspecialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1500
3000
4500

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbaar gevelrenovatiebedrijf?

Vind een betrouwbaar en betaalbaar gevelrenovatiebedrijf op basis van:

• Specialisme – zoals Gevelreiniging in België of Gevelrenovatie.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen gevelrenovatie.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per gevelrenovatiebedrijf verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare gevelrenovatiebedrijf in België.
VERGELIJK HIER GEVELRENOVATIEBEDRIJF UIT België!
Lees meer...

Wat kost gevelrenovatie?

Stel, de gevel van uw huis of bedrijf is in de loop der jaren vervuild of beschadigd geraakt. Dan schakelt u een erkend renovatiebedrijf in, maar wat kost gevelrenovatie? Wat de uiteindelijke kosten zullen zijn, is afhankelijk van meerdere factoren. Kiest u bijvoorbeeld voor alleen gevelreiniging of wilt u ook dat het voegwerk gerenoveerd wordt? En kiest u voor het eventueel impregneren van uw gevel? Wat uw keuze ook is, de kosten voor gevelrenovatie worden doorgaans per m2 bepaald. Gemiddeld moet u voor alleen gevelrenovatie rekening houden met een bedrag dat tussen de € 15,- en € 50,- per m² ligt.

Renovatie van gevels
Alleen het reinigen van uw gevels is uiteraard de voordeligste optie. Het reinigen van een kleine vervuiling door middel van stoomreiniging, kan al vanaf €5 per m². Als u de gevel ook wilt renoveren, dan komen daar meer kosten bij kijken. Om voegen te herstellen, worden ze meestal eerst verwijderd door het uithakken of uitslijpen van de voegen. Daarna worden de voegen opgevuld. Als u de gevel een nieuwe uitstraling wilt geven, kunt u de gevel laten verven of kaleien. Kaleien is het schilderen van de gevel met kalkpleister. Tot slot kunt u de gevel ook opnieuw laten bekleden met bijvoorbeeld een kunststof, metaal, kunstleien of houten gevelbekleding.

Reinigen, voegen en impregneren
Voor alleen het reinigen van gevels betaalt u een totaalbedrag dat gemiddeld tussen de € 300,- en € 900,- ligt. Kiest u naast reiniging ook voor het voegen van uw gevels, dan betaalt u gemiddeld een totaalbedrag dat tussen de € 1400,- en € 1800,- ligt. In sommige gevallen wordt daarnaast aanbevolen om uw gevels na reiniging en voegen ook te impregneren. Hierbij wordt een waterafstotende laag aangebracht. Het totaalbedrag voor reinigen, voegen en impregneren ligt gemiddeld tussen de € 3200,- en € 3800,-.

Vraag 4 offertes op voor een goede vergelijking tussen verschillende gevelreinigingsbedrijven bij u in de buurt.
Lees meer...

De beste gevelspecialist?

Het vinden van de juiste gevelspecialist is een persoonlijke keuze. Om deze keuze eenvoudig te maken hebben we alle informatie die te vinden is over gevelspecialisten voor u op een rijtje gezet. Op deze manier kunt u eenvoudig kiezen wie de beste gevelspecialist is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen zo’n 300 gevelspecialisten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Gevelreiniging? Gevelrenovatie? Voegwerk?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd gevelspecialist?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle gevelspecialisten in België. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, en dus objectief.

TOP 10 GEVELSPECIALISTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste gevelspecialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de gevelspecialist gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 à 4 gevelspecialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat is gevelrenovatie?

Is het aanzicht van uw woning of bedrijfspand door de tand des tijds beschadigd of vervuild geraakt? Dan kunt u dit laten herstellen en reinigen. Maar wat is gevelrenovatie precies? Kort samengevat bestaat het renoveren van gevels uit het herstellen, repareren en reinigen van gevels en wanden. Afhankelijk van het type beschadiging of vervuiling worden hiervoor verschillende methodes ingezet. Voor renovatie kunt u denken aan het herstellen van voegen tot aan het vernieuwen van de gevel. Voor reiniging kunt u denken aan het schoonmaken met een hogedrukspuit of met chemische middelen. Omdat gevelrenovatie niet zonder risico is, kunt u hiervoor het beste een erkende gevelspecialist inschakelen.

Soorten gevelbeschadiging en -vervuiling
Een erkende gevelspecialist zal altijd een stappenplan hanteren bij het renoveren van het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Allereerst wordt gekeken naar de aard van de beschadiging en vervuiling. Zo heeft een gevel die vervuild is geraakt door neerslaand roet uiteraard een andere behandeling nodig dan een gevel die bijvoorbeeld witte muuruitslag heeft. Daarnaast zijn er ook gevels met schimmels door vochtvervuiling en gevels die beschadigd zijn geraakt door weersomstandigheden of verkeer. Is de oorzaak eenmaal geconstateerd, dan zal een erkend renovatiebedrijf vervolgens kijken wat de ondergrond van de gevel is.

De beste renovatiemethode
Op basis van de oorzaak en de ondergrond adviseert de gevelspecialist u over de beste renovatiemethode. Deze lopen sterk uiteen. Heeft uw gevel bijvoorbeeld hardnekkig vuil dat niet met water verwijderd kan worden, dan is stoomreiniging een optie. Hiermee wordt het vuil als het ware verzacht waarna uw gevel met water gereinigd kan worden. Als uw gevel schade heeft opgelopen of de voegen versleten zijn, dan kan de gevelspecialist de voegen uitslijpen en vervolgens de voegen opvullen. Andere methodes zijn het opnieuw verven of kaleien van de gevel, of een volledig nieuwe gevelbekleding plaatsen.

Om te weten welke renovatiemethode het beste is voor uw gevel, is het raadzaam om 4 offertes op te vragen bij gevelrenovatiebedrijven.
Lees meer...