Menu
Terug naar de top 10
Bent u eigenaar van dit bedrijf?

Abbi Industrie

Potaardestraat 74, Niel
14 jaar actief
8,8 (32)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Abbi Industrie
Gratis en vrijblijvend
Of neem rechtstreeks contact op
Over Abbi Industrie:
Gevelvernieuwing
Een gevel met mosvorming, losse voegen of zelfs scheuren brengt serieuze constructieve schade toe aan uw woning. ABBI, de specialist in gevelwerken voor Antwerpen en wijde omgeving, herstelt, restaureert en reinigt gevels op een professionele manier en is de aangewezen aannemer voor al uw gevelwerken. Een goed onderhouden of van een nieuw jasje voorziene gevel geeft uw huis een chique uitstraling en beschermt het bovendien tegen agressieve weersinvloeden.

Gevelrestauratie in drie fasen
Eerst de oude voegen verwijderen. Dit kan op verschillende manieren, handmatig uithakken of machinaal verwijderen met een voegenfrees. Bij oude poreuze stenen prefereren wij de hakmethode zodat er tegelijkertijd ook kapotte stenen gerepareerd of vervangen kunnen worden. Hardere oude voegen worden met een voegenfrees, met stofafzuiging, tot op de onaangetaste ‘gezonde’ metselspecie weggefreesd. Niet voor elke gevelreparatie hoeven alle voegen eruit, ABBI kan u hierover meer informeren.

Gevel reinigen en vernieuwen
Vervolgens de gevel reinigen. Afhankelijk van de staat en de soort van de stenen reinigen we de gevel met nevelstralen, stoom, korrelstralen of chemisch. Tenslotte kunnen we het aanzicht van de gevel vernieuwen. In deze laatste fase van de gevel herstellen kunt u twee kanten op. A, opnieuw voegen met een in een door u gewenste kleur voegmortel of B, een volledige gevel make-over door middel van niet meer van echt te onderscheiden steenstrips.

Abbi al jaren een begrip
Al meer dan 25 jaar is ABBI een begrip voor gevelwerken in Antwerpen en omgeving. Dankzij onze werkmethode van één werkverantwoordelijke per klus houden wij nauwlettend bij elk karwei de vinger aan de pols. De mensen van ABBI werken met respect voor de constructie en omgeving. Bij onze gevelwerken hechten we daarom belang aan het gebruikte materiaal en het milieu. Neem contact op met ABBI en kijk hoe een gevelrenovatie ook uw huis kan verfraaien.
Lees meer...
Trustlocal Top Score

Gevelspecialisten met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustlocal.

top_score
Diensten
Zandstralen
Gevelreiniging
Gevelrenovatie
Betonreparatie
Voegwerk herstellen
Ervaring & vakmanschap
14 jaar actief
32 beoordelingen
36 medewerkers

Reviews over Abbi Industrie
info_outline

Uitstekend 4,5
starstarstarstarstar_half
32 reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze gevelspecialist

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Abbi Industrie
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare gevelspecialisten in de buurt