Vind een top 10 Schoonmaakbedrijf in Tournai

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
schoonmaakbedrijf.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
448.000+succesvolle aanvragen

Schoonmaakbedrijven in Tournai

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 7 schoonmaakbedrijven in Tournai. Het meest complete overzicht. Een grondige schoonmaak met de beste schoonmaakbedrijven in uw regio.

In Tournai kunt u een schoonmaakbedrijf inhuren voor de schoonmaak van uw bedrijf, woning, kantoor, school of ander pand. De specifieke werkzaamheden worden vaak in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Daarbij geeft u aan wat er schoongemaakt moet worden en welke punten extra aandacht nodig hebben. Er zijn een aantal schoonmaakdiensten die vaak voorkomen.

• Algemene schoonmaak: bij een algemene schoonmaak worden werkzaamheden gedaan die vaak voorkomen, zoals het legen van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen, stofzuigen en dweilen.
• Vloeronderhoud en reiniging: vloeronderhoud is een specialisme. De verschillende vloeren vragen om een verschillende reiniging of onderhoudsmethode. Regelmatig vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloer of tapijt.
• Glazenwasser: een glazenwasser zal uw ramen wassen en vaak ook uw kozijnen schoonmaken. Regelmatig glazenwassen zorgt voor glanzende en streeploos schone ramen die de uitstraling van uw bedrijf of woning ten goede komt.

In Tournai hebben wij 7 goede schoonmaakbedrijven gevonden. De schoonmaakbedrijven in Tournai hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een 8.5. Welk schoonmaakbedrijf u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de schoonmaak van uw bedrijf of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende schoonmaakbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de schoonmakers vergelijken en het schoonmaakbedrijf kiezen die bij u past.
Lees meer...
Fairy Cleaning.jpg
13
2. Fairy Cleaning
8,9 (5)

Schoonmaakbedrijf in Gent voor particulieren en bedrijven: Fairy Cleaning
Perfecte hygiëne op maat van uw woning of gebouw
Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in regio Gent voor uw eigen woning of om het onderhoud van uw bedrijf uit te voeren? Dan zit u goed bij Fairy Cleaning.
Ons schoonmaakteam staat elke dag klaar voor zowel particulieren als bedrijven in de provincies Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen & Brussel.

Schoonmaakdienst afgestemd op uw planning
Fairy Cleaning is een jonge onderneming onder leiding van Selda Akgun. We beschikken over een team van professionele schoonmakers die met veel enthousiasme uw woning, bedrijf of instelling poetsen. Om steeds op de hoogte te zijn van de nieuwste schoonmaaktechnieken, volgt ons team bovendien geregeld bijscholing en extra opleidingen.
Fairy Cleaning hanteert een efficiënte aanpak en werkt steeds op maat van uw planning.

All-in service waarop u kan vertrouwen
Onze schoonmaakdiensten omvatten enerzijds de standaard reinigingsklussen zoals ruiten wassen, residentieel onderhoud en het poetsen van grotere gebouwen zoals ziekenhuizen, scholen en instellingen. Anderzijds bieden we gespecialiseerde reinigingstoepassingen, zoals: éénmalige schoonmaak en opkuis na renovatie of schade, poetsen van zonnepanelen, wagenparkreiniging en facility services zoals het voorzien van toiletdames of tijdelijke onthaalmedewerkers. De uurroosters voor schoonmaak zijn 7/7 en 24/24 door u te bepalen.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Tournai
5 beoordelingen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste schoonmaakbedrijven aan te vragen
Ics Services.jpg
7. Ics Services
8,0 (9)

Een aangenaam werk- en leefklimaat hangt nauw samen met een verzorgde omgeving. Met ICS Services heeft u geen omkijken naar uw facilitaire processen. Met bijna 20 jaar ervaring kennen en begrijpen wij de wensen en behoeften van iedere onderneming. Geen oplossingen van het schap, maar naadloos op uw bedrijfsproces afgestemde dienstverlening.

ICS Services houdt rekening met de bijzonderheden van uw organisatie, uw activiteiten en uw medewerkers.

De toekomst is groen! ICS neemt duurzaamheid serieus. Niet alleen door het gebruik van milieuvriendelijke producten, maar ook door het terugdringen van CO2 uitstoot, waterbesparende reinigingstechnieken, het gebruik van dosseersystemen, een goed georganiseerde logistiek, korte levertijden en nog veel meer.

ICS ziet toe op zaken als ergonomisch toegeruste materialen en middelen, ontwikkelingsmogelijkheden, eerlijkheid en onderling respect. Zorg voor onze medewerkers is ondernemen met zorg voor de toekomst. Kortom, vandaag aan morgen denken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner? Met ons uitgebreid dienstenpakket bieden wij u nog veel meer. Professionaliteit speelt bij ICS een bepalende rol. Wij bieden alleen wat u werkelijk nodig heeft: perfect op uw situatie afgestemde, vakkundige en betrouwbare facilitaire oplossingen.

ICS is daar waar u ons nodig heeft. Betrouwbaar door grootte en flexibel door nabijheid.
...

Gratis en vrijblijvend
werkgebied Tournai
9 beoordelingen
8 jaar actief
Filters
Schoonmaakbedrijf voor
Aanvrager
Afstand
Trustlocal score

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf kost per uur tussen de 9,- en € 30,- Een schoonmaakbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schoonmaakbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

9
9
30
40

Veelgestelde vragen

Wat doet een schoonmaakbedrijf?

Bedrijven, kantoren, winkels, hotels, scholen en luchthavens hebben in ieder geval één ding gemeen: er moet regelmatig schoongemaakt worden. Datzelfde geldt voor grootkeukens, industriereiniging, glas- en gevelreiniging en ga zo maar door. Hiervoor wordt doorgaans een professionele schoonmaakdienst ingehuurd. Maar wat doet een schoonmaakbedrijf precies? Dit is onder meer afhankelijk van de locatie waarvoor u een schoonmaakdienst wilt inschakelen en uiteraard van uw specifieke schoonmaakwensen. Zo heeft u logischerwijs andere diensten nodig voor een grootkeuken dan voor een fabrieksruimte.

VEELVOORKOMENDE SCHOONMAAKDIENSTEN
Hoewel de specifieke werkzaamheden (sterk) kunnen verschillen, zijn er verschillende schoonmaakdiensten die veel voorkomen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het legen en schoonmaken van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen en dweilen en het ontvetten en reinigen van ramen. Daarnaast behoort ook het schoonmaken van het sanitair tot de veelvoorkomende services van schoonmaakbedrijven, evenals stofzuigen. Daarbij schat het schoonmaakbedrijf in kwestie vaak zelf in welke hulpmiddelen gebruikt moeten worden. Zij dragen daarbij zelf zorg voor het onderhoud aan de schoonmaakapparatuur.

SPECIFIEKE SCHOONMAAKDIENSTEN
Naast algemene en veelvoorkomende diensten zijn er ook specifieke schoonmaakservices. Stel bijvoorbeeld dat u een fabrieksruimte heeft en uw machinepark professioneel wilt laten reinigen. Ook daarvoor kunt u een schoonmaakbedrijf inschakelen. Datzelfde geldt voor apparatuur in onder andere grootkeukens. Veel schoonmaakbedrijven vervullen daarbij ook een signaleringsfunctie als zij erachter komen dat reparaties nodig zijn. Zij melden dit dan bij de betreffende leidinggevende.

Om uzelf te verzekeren van het beste schoonmaakbedrijf voor uw onderneming of instantie vraagt u het beste 4 prijsopgaven op bij verschillende schoonmaakbedrijven.
Lees meer...

Wat kost een schoonmaakbedrijf?

Als u een kantoor, winkel, bedrijfspand, hotel of grootkeuken heeft, dan maakt u waarschijnlijk incidenteel of regelmatig gebruik van een professioneel schoonmaakbedrijf. Datzelfde geldt voor luchthavens, overheidsgebouwen en andere ondernemingen en instanties. De vraag die vaak gesteld wordt is: wat kost een schoonmaakbedrijf u eigenlijk? Dit ligt er onder andere aan of u incidenteel een schoonmaakbedrijf wilt inschakelen of met regelmaat. Zo liggen de gemiddelde kosten voor het eenmalig schoonmaken van uw locatieruimtes tussen de € 16,- en € 30,- per uur.

DIENSTENCHEQUES VOOR PARTICULIEREN
Bent u een particulier? Dan kunt u beroep doen op een poetshulp met dienstencheques. Hiermee kunt u een poetshulp inschakelen aan een voordelig tarief. De kostprijs van een dienstencheque bedraagt bij aankoop € 9, maar door de fiscale tegemoetkoming (per persoon kun je jaarlijks 167 dienstencheques fiscaal inbrengen), ligt de werkelijke kostprijs op € 7,20. De werkelijke uurkost voor een poetsvrouw per gepresteerd uur is dus slechts € 7,20 na belastingvermindering.

SCHOONMAAKKOSTEN BIJ REGELMATIGE SERVICE
Wilt u als bedrijf regelmatig gebruik maken van schoonmaakdiensten, dan verschilt het gemiddelde uurloon. Kiest u bijvoorbeeld eenmaal per week voor een schoonmaakdienst, dan moet u rekening houden met een tarief tussen de € 25,- en € 30,- per uur. Bij tweemaal in de week ligt dit tarief gemiddeld tussen de € 20,- en 25,- per uur en bij driemaal in de week tussen € 18,- en € 20,- per uur. Wilt u dagelijks uw locatieruimtes laten schoonmaken dan bent u waarschijnlijk het voordeligste uit. De kosten voor viermaal per week schoonmaken liggen gemiddeld tussen de € 16,- en € 18,-.

FACTOREN DIE OP DE KOSTEN VAN INVLOED ZIJN
Behalve de regelmaat waarmee u een schoonmaakbedrijf inhuurt, is er ook een aantal andere factoren van invloed op de kosten. Zo is de soort ruimte bijvoorbeeld van invloed en datzelfde geldt voor de omvang van de werkzaamheden. Vaak gaat u voor aanvang van de schoonmaakdiensten samen met het schoonmaakbedrijf door de locatieruimtes. U geeft daarbij aan wat u schoongemaakt wilt hebben en welke punten extra aandacht behoeven. Dit kan van invloed zijn op de kosten. Vraag daarom altijd eerst 4 offertes op voordat u met een schoonmaakbedrijf in zee gaat.
Lees meer...

Het beste schoonmaakbedrijf?

Het vinden van het juiste schoonmaakbedrijf is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over schoonmaakbedrijven voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie het beste schoonmaakbedrijf is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 schoonmaakbedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Algemene schoonmaak? Ruiten wassen? Vloeronderhoud?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle schoonmaakbedrijven in België. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE SCHOONMAAKBEDRIJVEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste schoonmaakbedrijven per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de schoonmaakbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u het schoonmaakbedrijf gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 schoonmaakbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustlocal?
We brengen u rechtstreeks in contact met de beste schoonmaakbedrijven in uw buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste schoonmaakbedrijven
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste schoonmaakbedrijven actief in Tournai.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat u nodig heeft. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Contacteer direct
3.
Contacteer direct
Het antwoord van de bedrijven direct in uw mailbox. We delen uw e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.