trustlocal.be logo.png
De beste 350+ Schilders voor u

Vind een top 10 Schilder in de buurt

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
schilder.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle schilders in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste schilders in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor schilderwerk buiten en het schilderen van muren, plafonds of kozijnen.
Alle diensten
Schilderwerk Buiten
Schilderwerk Binnen
Behangen

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Opdracht
Afstand
Trustlocal score

Over schilders in de buurt

Trustlocal biedt u een uitgebreid overzicht van de beste en meest professionele schilders in België, zodat u eenvoudig de juiste keuze kunt maken. Strak in de lak met de beste schilders in uw regio.

In België kunt u schilders vinden voor al uw schilderwerk. Het werk van de schilder begint bij het vaststellen van de ondergrond en het type verf. Vervolgens gaat de schilder het schilderwerk opmeten, afplakken, opschuren, afdekken en tot slot verven. Een schilder kan zowel binnen als buiten uw schilderwerk onderhouden of opnieuw laten schilderen.

 • Schilderwerk binnen: binnenschilderwerk, zoals deuren en kozijnen, moet eens in de 7 á 10 jaar onderhouden worden. Een binnenschilder heeft verschillende manieren van schilderen, zoals sausen en spuiten.
 • Schilderwerk buiten: buitenschilderwerk, zoals de kozijnen en dakkapel, moet eens in de 4 á 5 jaar onderhouden worden. Vaak zijn de kosten van een buitenschilder hoger door het gebruik van steigers, ladders en speciale buitenverf.

In België hebben wij NaN goede schilders gevonden. De schilders in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een undefined. Welke schilder u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw schilderwerk. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende schilders. Zo kunt u eenvoudig de schilders vergelijken en het schilderbedrijf kiezen dat bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte schilder voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste schilders in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste schilders in de buurt

We laten de beste schilders zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke schilder u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen schilders.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de schilders die u het meest aanspreken. De meeste schilders reageren binnen 24 uur. Vind de beste schilder met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste schilder voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een schilder?

Een schilder kost per uur tussen de 35,- en45,- Een schilder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schilder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
35
45
50

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over schilders of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over schilders voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over schilders die in België actief zijn op ons platform.

Hoe kies ik een betrouwbare schilder?

Wat kost een schilder?

Wat is het uurtarief van een goede schilder?

Wat zijn de kosten van buitenwerk schilderen?

Waar moet u op letten bij een schilders-offerte?

Wanneer het schilderwerk onderhouden?

Hoe vind ik de beste schilder?

Wat doet een schilder?

Wat anderen zeggen over Trustlocal

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...