trustlocal.be logo.png
De beste 675+ Aannemers voor u

Vind een top 10 Aannemer in de buurt

Selecteer waarvoor de aannemer nodig is
Plaats
aannemer.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
2.200.000+succesvolle aanvragen

Alle aannemers in België

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste aannemers in België en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk beoordeeld. Voor het renoveren, uitbouwen of verbouwen van uw woning.
Alle diensten
Renovatie / Verbouwing
Aanbouw / Uitbouw
Nieuwbouw

0 bedrijven gevonden

Filters
Sorteren op
Type opdracht
Afstand
Trustlocal score

Over aannemers in de buurt

Wij geven u het meest complete overzicht van de beste aannemers in België. Uw klus is in goede handen met de beste aannemers in uw regio.

In België kunt u een aannemer vinden om uw woning of bedrijf te bouwen of verbouwen. Bij het kiezen van een aannemer sluit u een contract af dat de werkzaamheden bevat waarvoor de aannemer verantwoordelijk is. De hoofdaannemer kan onderaannemers bij de verbouwing betrekken en hen een deel van het werk laten uitvoeren. Dit gebeurt als de hoofdaannemer niet de juiste expertise heeft over het bouwproject. Bouwprojecten zijn grofweg op te delen in drie types:

 • Verbouwing of renovatie: bij verbouwen of renoveren gaat het om het (gedeeltelijk) vernieuwen van de woning. Denk aan het verbouwen van de badkamer of keuken.
 • Aanbouw, uitbouw of opbouw: bij een aanbouw, uitbouw of opbouw wordt de woonruimte vergroot door een deel aan-, uit- of op te bouwen. Denk aan een uitbouw van de woonkamer of het plaatsen van een dakkapel.
 • Nieuwbouw: bij nieuwbouw gaat het om het geheel opbouwen van een woning of ander pand. Dit is vaak het geval als u een stuk grond heeft gekocht en daar een woning wilt bouwen.

In België hebben wij NaN goede aannemers gevonden. De aannemers in België hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een -. Welke aannemer u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor uw verbouwing of renovatie. We kunnen u daarnaast ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende aannemers. Zo kunt u eenvoudig de aannemersbedrijven vergelijken en de aannemer kiezen die bij u past.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte aannemer voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste aannemers in de buurt.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste aannemers in de buurt

We laten de beste aannemers zien die actief zijn in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke aannemer u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen aannemers.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de aannemers die u het meest aanspreken. De meeste aannemers reageren binnen 24 uur. Vind de beste aannemer met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste aannemer voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een aannemer?

Een aannemer kost per uur tussen de 35,- en45,- Een aannemer mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een aannemer kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

30
35
45
50

Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar informatie over aannemers in België of heeft u specifieke vragen? Bij Trustlocal hebben we de meestgestelde vragen over aannemers voor u verzameld. Ontdek hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen over aannemers.

Wat doet een aannemer?

Hoeveel kost een aannemer?

Wat is het uurtarief van een goede aannemer?

Waar moet u op letten bij een offerte van een aannemer?

De beste aannemer?

Wat anderen zeggen over Trustlocal

 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...
 • starstarstarstarstar

  ... ... ... ... ... ... ... ... ... Lees meer...

  ... ... ... ... ... ... ... ... ...