Vind een top 10 Gevelspecialist in Hoboken

Vertel ons wat u zoekt en bekijk de top 10 beste lokale bedrijven voor uw klus

Ik zoek een gevelspecialist voor
Plaats
gevelrenovatie.jpg
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
291.000+succesvolle aanvragen

Gevelspecialisten in Hoboken

Sorteren op
Resultaat 1-10 van 10 gevelspecialisten in Hoboken. Het meest complete overzicht. Uw gevel weer als nieuw met de beste gevelspecialisten in uw regio.

In Hoboken kunt u een gevelspecialist vinden voor het reinigen, renoveren en impregneren van uw gevel. Afhankelijk van de beschadiging of vervuiling aan de gevel kunnen verschillende methodes worden gebruikt. De gevelspecialist weet de beste manier om de gevel op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien:

• Gevelreiniging: afhankelijk van de graad van de vervuiling wordt gekozen tussen het zandstralen, chemisch reinigen of reinigen met water of stoom.
• Gevelrenovatie: scheuren of gaten in uw gevel kunnen opgelost worden door een gehele gevelrenovatie.
• Voegwerk herstellen: als de voegen poreus of versleten zijn, moeten de voegen vervangen worden. Hiermee voorkomt u vocht en lekkages.
• Impregneren: door een waterafstotende laag aan te brengen, wordt de gevel en uw woning beschermd tegen vocht.

In Hoboken hebben wij 10 goede gevelspecialisten gevonden. De specialisten in Hoboken hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een 8.9. Welke gevelspecialist u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de gevelrenovatie of gevelreiniging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
Abbi Industrie.jpg
5
5. Abbi Industrie
8,8 (32)

Gevelvernieuwing
Een gevel met mosvorming, losse voegen of zelfs scheuren brengt serieuze constructieve schade toe aan uw woning. ABBI, de specialist in gevelwerken voor Antwerpen en wijde omgeving, herstelt, restaureert en reinigt gevels op een professionele manier en is de aangewezen aannemer voor al uw gevelwerken. Een goed onderhouden of van een nieuw jasje voorziene gevel geeft uw huis een chique uitstraling en beschermt het bovendien tegen agressieve weersinvloeden.

Gevelrestauratie in drie fasen
Eerst de oude voegen verwijderen. Dit kan op verschillende manieren, handmatig uithakken of machinaal verwijderen met een voegenfrees. Bij oude poreuze stenen prefereren wij de hakmethode zodat er tegelijkertijd ook kapotte stenen gerepareerd of vervangen kunnen worden. Hardere oude voegen worden met een voegenfrees, met stofafzuiging, tot op de onaangetaste ‘gezonde’ metselspecie weggefreesd. Niet voor elke gevelreparatie hoeven alle voegen eruit, ABBI kan u hierover meer informeren.

Gevel reinigen en vernieuwen
Vervolgens de gevel reinigen. Afhankelijk van de staat en de soort van de stenen reinigen we de gevel met nevelstralen, stoom, korrelstralen of chemisch. Tenslotte kunnen we het aanzicht van de gevel vernieuwen. In deze laatste fase van de gevel herstellen kunt u twee kanten op. A, opnieuw voegen met een in een door u gewenste kleur voegmortel of B, een volledige gevel make-over door middel van niet meer van echt te onderscheiden steenstrips.

Abbi al jaren een begrip
Al meer dan 25 jaar is ABBI een begrip voor gevelwerken in Antwerpen en omgeving. Dankzij onze werkmethode van één werkverantwoordelijke per klus houden wij nauwlettend bij elk karwei de vinger aan de pols. De mensen van ABBI werken met respect voor de constructie en omgeving. Bij onze gevelwerken hechten we daarom belang aan het gebruikte materiaal en het milieu. Neem contact op met ABBI en kijk hoe een gevelrenovatie ook uw huis kan verfraaien.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hoboken
32 beoordelingen
13 jaar actief
Cogghe & Co.jpg
4
8. Cogghe & Co
FOD Erkende Aannemer
8,7 (33)

75 JAAR ZIJN WE UW BETROUWBARE BOUWPARTNER

ONZE MISSIE: UW DROOMHUIS OP MAAT
Met 75 jaar ervaring realiseren we bij Cogghe jaarlijks 100 à 150 nieuwbouweenheden. Dat doen we helemaal op maat van onze klanten: elk appartement en elke woning of villa werken wij tot in de puntjes af naar eigen smaak en wensen. Daarvoor werken we enerzijds a.d.h.v. eigen projectontwikkeling, maar we bouwen ook op uw eigen grond indien u dat wenst. Dankzij de jarenlange ervaring van onze specialisten kunt u rekenen op een geslaagd eindproduct.

ONZE VISIE: ALLE EXPERTISE VOOR U IN HUIS
Bij het realiseren van uw project hechten we veel waarde aan de drie onderstaande punten:

1. Alle activiteiten die we voor u uitvoeren, doen we in eigen beheer. Daarvoor maken we gebruik van:
-een eigen verkoopdienst;
-een eigen studie- en ontwerpbureau met ingenieurs en architecten;
-een eigen aluminiumschrijnwerkerij voor het vervaardigen van de ramen;
-een eigen houtschrijnwerkerij voor daktimmer en binnenschrijnwerk;
-een eigen aannemerij met een 60-tal metsers in vast dienstverband

2. Aangezien we alle activiteiten in eigen beheer nemen, stellen we de ideale mix van experten tot uw beschikking. Op die manier adviseren we u zo gericht mogelijk over bouwkundige, juridische, fiscale, architecturale of energetische vragen en onderwerpen.

3. Om u zo efficiënt mogelijk te ondersteunen, krijgt u vanaf ondertekening van het contract een vaste klantbegeleider toegewezen. Uw persoonlijke begeleider vormt vanaf het begin de schakel met ons als bouwonderneming en waarborgt een optimale, eenvoudige communicatie.
...

Gratis en vrijblijvend
Werkgebied Hoboken
33 beoordelingen
68 jaar actief
Filters
Gevelspecialist voor
Trustlocal score
Afstand

Wat kost een gevelspecialist?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de 1500,- en € 3000,- Een gevelspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een gevelspecialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1500
3000
4500

Veelgestelde vragen

Wat is gevelrenovatie?

Is het aanzicht van uw woning of bedrijfspand door de tand des tijds beschadigd of vervuild geraakt? Dan kunt u dit laten herstellen en reinigen. Maar wat is gevelrenovatie precies? Kort samengevat bestaat het renoveren van gevels uit het herstellen, repareren en reinigen van gevels en wanden. Afhankelijk van het type beschadiging of vervuiling worden hiervoor verschillende methodes ingezet. Voor renovatie kunt u denken aan het herstellen van voegen tot aan het vernieuwen van de gevel. Voor reiniging kunt u denken aan het schoonmaken met een hogedrukspuit of met chemische middelen. Omdat gevelrenovatie niet zonder risico is, kunt u hiervoor het beste een erkende gevelspecialist inschakelen.

Soorten gevelbeschadiging en -vervuiling
Een erkende gevelspecialist zal altijd een stappenplan hanteren bij het renoveren van het aanzicht van uw woning of bedrijfspand. Allereerst wordt gekeken naar de aard van de beschadiging en vervuiling. Zo heeft een gevel die vervuild is geraakt door neerslaand roet uiteraard een andere behandeling nodig dan een gevel die bijvoorbeeld witte muuruitslag heeft. Daarnaast zijn er ook gevels met schimmels door vochtvervuiling en gevels die beschadigd zijn geraakt door weersomstandigheden of verkeer. Is de oorzaak eenmaal geconstateerd, dan zal een erkend renovatiebedrijf vervolgens kijken wat de ondergrond van de gevel is.

De beste renovatiemethode
Op basis van de oorzaak en de ondergrond adviseert de gevelspecialist u over de beste renovatiemethode. Deze lopen sterk uiteen. Heeft uw gevel bijvoorbeeld hardnekkig vuil dat niet met water verwijderd kan worden, dan is stoomreiniging een optie. Hiermee wordt het vuil als het ware verzacht waarna uw gevel met water gereinigd kan worden. Als uw gevel schade heeft opgelopen of de voegen versleten zijn, dan kan de gevelspecialist de voegen uitslijpen en vervolgens de voegen opvullen. Andere methodes zijn het opnieuw verven of kaleien van de gevel, of een volledig nieuwe gevelbekleding plaatsen.

Om te weten welke renovatiemethode het beste is voor uw gevel, is het raadzaam om 4 offertes op te vragen bij gevelrenovatiebedrijven.
Lees meer...

Wat kost gevelrenovatie?

Stel, de gevel van uw huis of bedrijf is in de loop der jaren vervuild of beschadigd geraakt. Dan schakelt u een erkend renovatiebedrijf in, maar wat kost gevelrenovatie? Wat de uiteindelijke kosten zullen zijn, is afhankelijk van meerdere factoren. Kiest u bijvoorbeeld voor alleen gevelreiniging of wilt u ook dat het voegwerk gerenoveerd wordt? En kiest u voor het eventueel impregneren van uw gevel? Wat uw keuze ook is, de kosten voor gevelrenovatie worden doorgaans per m2 bepaald. Gemiddeld moet u voor alleen gevelrenovatie rekening houden met een bedrag dat tussen de € 15,- en € 50,- per m² ligt.

Renovatie van gevels
Alleen het reinigen van uw gevels is uiteraard de voordeligste optie. Het reinigen van een kleine vervuiling door middel van stoomreiniging, kan al vanaf €5 per m². Als u de gevel ook wilt renoveren, dan komen daar meer kosten bij kijken. Om voegen te herstellen, worden ze meestal eerst verwijderd door het uithakken of uitslijpen van de voegen. Daarna worden de voegen opgevuld. Als u de gevel een nieuwe uitstraling wilt geven, kunt u de gevel laten verven of kaleien. Kaleien is het schilderen van de gevel met kalkpleister. Tot slot kunt u de gevel ook opnieuw laten bekleden met bijvoorbeeld een kunststof, metaal, kunstleien of houten gevelbekleding.

Reinigen, voegen en impregneren
Voor alleen het reinigen van gevels betaalt u een totaalbedrag dat gemiddeld tussen de € 300,- en € 900,- ligt. Kiest u naast reiniging ook voor het voegen van uw gevels, dan betaalt u gemiddeld een totaalbedrag dat tussen de € 1400,- en € 1800,- ligt. In sommige gevallen wordt daarnaast aanbevolen om uw gevels na reiniging en voegen ook te impregneren. Hierbij wordt een waterafstotende laag aangebracht. Het totaalbedrag voor reinigen, voegen en impregneren ligt gemiddeld tussen de € 3200,- en € 3800,-.

Vraag 4 offertes op voor een goede vergelijking tussen verschillende gevelreinigingsbedrijven bij u in de buurt.
Lees meer...

De beste gevelspecialist?

Het vinden van de juiste gevelspecialist is een persoonlijke keuze. Om deze keuze eenvoudig te maken hebben we alle informatie die te vinden is over gevelspecialisten voor u op een rijtje gezet. Op deze manier kunt u eenvoudig kiezen wie de beste gevelspecialist is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Vlaanderen zo’n 300 gevelspecialisten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Gevelreiniging? Gevelrenovatie? Voegwerk?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd gevelspecialist?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle gevelspecialisten in België. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, en dus objectief.

TOP 10 GEVELSPECIALISTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste gevelspecialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de gevelspecialist gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 à 4 gevelspecialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...
Hoe werkt Trustlocal?
We brengen u rechtstreeks in contact met de beste gevelspecialisten in uw buurt
Kies uit de beste {{nameProviders}}
1.
Kies uit de beste gevelspecialisten
Geen urenlange zoektochten meer. Wij hebben alle informatie al op een rijtje gezet. Kies uit de beste gevelspecialisten actief in Hoboken.
Vergelijk en bespaar
2.
Vergelijk en bespaar
Beantwoord enkele vragen over wat u nodig heeft. En vraag binnen één minuut 4 prijsopgaven aan.
Contacteer direct
3.
Contacteer direct
Het antwoord van de bedrijven direct in uw mailbox. We delen uw e-mailadres niet met anderen en we rekenen geen commissie.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.