Vind een top 10 Schoonmaakbedrijf

Selecteer de dienst die u nodig heeft
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Schoonmaakbedrijven in Schoonmaakbedrijf

Sorteren op
Bekijk de top 10 poetshulpen in Schoonmaakbedrijf met in totaal 0 reviews en een gemiddelde Trustlocal-score van NaN | Bekijk, vergelijk & bespaar.
Alle diensten
Algemene schoonmaak
Vloer- & tapijtonderhoud
Glasbewassing / Glazenwassen
Gevelreiniging
Bouw- & opleveringsschoonmaak
Industriële reiniging
Dieptereiniging / Ontsmetting
Overige schoonmaak
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Schoonmaakbedrijf voor
Aanvrager
Afstand
Trustlocal score

Over schoonmaakbedrijven in Schoonmaakbedrijf

Resultaat 1-10 van de beste poetshulpen in Schoonmaakbedrijf. Het meest complete overzicht. Een grondige schoonmaak met de beste poetshulpen in uw regio. In Schoonmaakbedrijf kunt u een poetshulp inhuren voor de schoonmaak van uw bedrijf, woning, kantoor, school of ander pand. De specifieke werkzaamheden worden vaak in overleg met de opdrachtgever afgestemd. Daarbij geeft u aan wat er schoongemaakt moet worden en welke punten extra aandacht nodig hebben. Er zijn een aantal schoonmaakdiensten die vaak voorkomen. • Algemene schoonmaak: bij een algemene schoonmaak worden werkzaamheden gedaan die vaak voorkomen, zoals het legen van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen, stofzuigen en dweilen. • Vloeronderhoud en reiniging: vloeronderhoud is een specialisme. De verschillende vloeren vragen om een verschillende reiniging of onderhoudsmethode. Regelmatig vloeronderhoud zorgt voor een langere levensduur van uw vloer of tapijt. • Glazenwasser: een glazenwasser zal uw ramen wassen en vaak ook uw kozijnen schoonmaken. Regelmatig glazenwassen zorgt voor glanzende en streeploos schone ramen die de uitstraling van uw bedrijf of woning ten goede komt. • In Schoonmaakbedrijf hebben wij NaN goede poetshulpen gevonden. De poetshulpen in Schoonmaakbedrijf hebben een gemiddelde Trustlocal-score van een NaN. Welke poetshulp u ook kiest, via Trustlocal maakt u een goede keuze voor de schoonmaak van uw bedrijf of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende poetshulpen. Zo kunt u eenvoudig de schoonmakers vergelijken en het schoonmaakbedrijf kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte schoonmaakbedrijf voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste schoonmaakbedrijven in Schoonmaakbedrijf.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste schoonmaakbedrijven in Schoonmaakbedrijf

We laten de beste schoonmaakbedrijven zien die actief zijn in Schoonmaakbedrijf. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke schoonmaakbedrijf u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen schoonmaakbedrijven.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de schoonmaakbedrijven die u het meest aanspreken. De meeste schoonmaakbedrijven reageren binnen 24 uur. Vind de beste schoonmaakbedrijf met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste schoonmaakbedrijf voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een schoonmaakbedrijf in Schoonmaakbedrijf?

Een schoonmaakbedrijf kost per uur tussen de 9,- en30,- Een schoonmaakbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een schoonmaakbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

9
9
30
40

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare poetshulp?

Vind een betrouwbaar en betaalbare poetshulp op basis van:

• Specialisme – zoals Algemene schoonmaak in België of Vloer- & tapijtonderhoud.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen professioneel schoonmaken.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per poetshulp verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare schoonmaakbedrijven in België.
VERGELIJK HIER SCHOONMAAKBEDRIJVEN UIT België!
Lees meer...

Wat kost een poetshulp?

Als u een kantoor, winkel, bedrijfspand, hotel of grootkeuken heeft, dan maakt u waarschijnlijk incidenteel of regelmatig gebruik van een professionele poetshulp. Datzelfde geldt voor luchthavens, overheidsgebouwen en andere ondernemingen en instanties. De vraag die vaak gesteld wordt is: wat kost een kuisbedrijf u eigenlijk? Dit ligt er onder andere aan of u incidenteel een poetshulp wilt inschakelen of met regelmaat. Zo liggen de gemiddelde kosten voor het eenmalig schoonmaken van uw locatieruimtes tussen de € 16,- en € 30,- per uur.

DIENSTENCHEQUES VOOR PARTICULIEREN
Bent u een particulier? Dan kunt u beroep doen op een poetshulp met dienstencheques. Hiermee kunt u een poetshulp inschakelen aan een voordelig tarief. De kostprijs van een dienstencheque bedraagt bij aankoop € 9, maar door de fiscale tegemoetkoming (per persoon kun je jaarlijks 167 dienstencheques fiscaal inbrengen), ligt de werkelijke kostprijs op € 7,20. De werkelijke uurkost voor een poetsvrouw per gepresteerd uur is dus slechts € 7,20 na belastingvermindering.

SCHOONMAAKKOSTEN BIJ REGELMATIGE SERVICE
Wilt u als bedrijf regelmatig gebruik maken van schoonmaakdiensten, dan verschilt het gemiddelde uurloon. Kiest u bijvoorbeeld eenmaal per week voor een schoonmaakdienst, dan moet u rekening houden met een tarief tussen de € 25,- en € 30,- per uur. Bij tweemaal in de week ligt dit tarief gemiddeld tussen de € 20,- en 25,- per uur en bij driemaal in de week tussen € 18,- en € 20,- per uur. Wilt u dagelijks uw locatieruimtes laten schoonmaken dan bent u waarschijnlijk het voordeligste uit. De kosten voor viermaal per week schoonmaken liggen gemiddeld tussen de € 16,- en € 18,-.

FACTOREN DIE OP DE KOSTEN VAN INVLOED ZIJN
Behalve de regelmaat waarmee u een poetshulp inhuurt, is er ook een aantal andere factoren van invloed op de kosten. Zo is de soort ruimte bijvoorbeeld van invloed en datzelfde geldt voor de omvang van de werkzaamheden. Vaak gaat u voor aanvang van de schoonmaakdiensten samen met de poetshulp door de locatieruimtes. U geeft daarbij aan wat u schoongemaakt wilt hebben en welke punten extra aandacht behoeven. Dit kan van invloed zijn op de kosten. Vraag daarom altijd eerst 4 offertes op voordat u met een poetshulp in zee gaat.
Lees meer...

De beste poetshulp?

Het vinden van de juiste poetshulp is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over poetshulpen voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste poetshulp is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in België zo’n 1.000 poetshulpen met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Algemene schoonmaak? Ruiten wassen? Vloeronderhoud?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle poetshulpen in België. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE POETSHULPEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste poetshulpen per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de poetshulpen selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de poetshulp gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 poetshulpen te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een poetsbedrijf?

Bedrijven, kantoren, winkels, hotels, scholen en luchthavens hebben in ieder geval één ding gemeen: er moet regelmatig gepoetst worden. Datzelfde geldt voor grootkeukens, industriereiniging, glas- en gevelreiniging en ga zo maar door. Hiervoor wordt doorgaans een professionele schoonmaakfirma ingehuurd. Maar wat doet een schoonmaakfirma precies? Dit is onder meer afhankelijk van de locatie waarvoor u een poetsbedrijf wilt inschakelen en uiteraard van uw specifieke schoonmaakwensen. Zo heeft u logischerwijs andere diensten nodig voor een grootkeuken dan voor een fabrieksruimte.

VEELVOORKOMENDE SCHOONMAAKDIENSTEN
Hoewel de specifieke werkzaamheden (sterk) kunnen verschillen, zijn er verschillende schoonmaakdiensten die veel voorkomen. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het legen en poetsen van prullenbakken, het afstoffen van meubilair, vloeren vegen en dweilen en het ontvetten en reinigen van ramen. Daarnaast behoort ook het poetsen van het sanitair tot de veelvoorkomende services van poetsfirma's, evenals stofzuigen. Daarbij schat het poetsbedrijf in kwestie vaak zelf in welke hulpmiddelen gebruikt moeten worden. Zij dragen daarbij zelf zorg voor het onderhoud aan de schoonmaakapparatuur.

SPECIFIEKE SCHOONMAAKDIENSTEN
Naast algemene en veelvoorkomende diensten zijn er ook specifieke schoonmaakservices. Stel bijvoorbeeld dat u een fabrieksruimte heeft en uw machinepark professioneel wilt laten reinigen. Ook daarvoor kunt u een kuisbedrijf inschakelen. Datzelfde geldt voor apparatuur in onder andere grootkeukens. Veel poetshulpen vervullen daarbij ook een signaleringsfunctie als zij erachter komen dat reparaties nodig zijn. Zij melden dit dan bij de betreffende leidinggevende.

Om uzelf te verzekeren van de beste poetshulp voor uw onderneming of instantie vraagt u het beste 4 prijsopgaven op bij verschillende poetshulpen.
Lees meer...