Vind een top 10 Stukadoor

Selecteer het soort pleisterwerk
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
1.300.000+succesvolle aanvragen

Stukadoors in Stukadoor

Sorteren op
Bekijk de top 10 beste stukadoors in Stukadoor en omgeving op Trustlocal. Objectief & onafhankelijk. Voor het stucen van muren, plafonds, gevels en buitenmuren.
Alle diensten
Pleisterwerk binnen
Pleisterwerk buiten
Overig
0 bedrijven gevonden
Filters
Sorteren op
Werkzaamheden
Afstand
Trustlocal score

Over stukadoors in Stukadoor

Resultaat 1-10 van de beste stukadoors in Stukadoor. Het meest complete overzicht. Strakke plafonds en wanden met de beste stukadoors in uw regio. In Stukadoor kunt u een stukadoor vinden voor het stucen van uw muren, wanden, plafonds en gevels. Echt egaal stucwerk afleveren is een vak apart. Geef uw woonkamer, keuken, badkamer of gevel een strakke moderne uitstraling. Kies voor de juiste specialist voor uw stukadoors-klus: • Stucen binnen: stucwerk binnen kan aangebracht worden op uw muren en plafonds. U kunt hier kiezen of u het verf- en behangklaar wilt maken of er direct structuur aan wilt geven met sierpleister, spachtelputz of granol. • Stucen van uw gevel of buitenmuur: het stucen van de gevel of buitenmuur is een goede oplossing wanneer u de gevel mooi strak wilt maken. Ook kunt u kiezen of u het af wilt werken met een kleur naar keuze. • Lijstwerk of ornamenten: het maken en herstellen van lijstwerk en ornamenten in uw woning voor een mooiere uitstraling. In Stukadoor hebben wij NaN goede stukadoors gevonden. De specialisten in Stukadoor hebben een gemiddelde Trustoo-score van een NaN. Welke stukadoor u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw stucwerk. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende stukadoors. Zo kunt u eenvoudig de stukadoors vergelijken en de vakman kiezen die bij u past.
Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte stukadoor voor uw opdracht? Bij Trustlocal vraagt u gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste stukadoors in Stukadoor.

De beste {{nameProviders}} {{inCity}}

De beste stukadoors in Stukadoor

We laten de beste stukadoors zien die actief zijn in Stukadoor. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke stukadoor u het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf uw opdracht

Laat met enkele klikken weten wat u zoekt. U verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen stukadoors.

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Vergelijk prijzen en maak uw keuze

Ontvang prijsopgaven van de stukadoors die u het meest aanspreken. De meeste stukadoors reageren binnen 24 uur. Vind de beste stukadoor met de beste prijs.

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste stukadoor voor uw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na u het beste advies kunnen geven.

Wat kost een stukadoor in Stukadoor?

Een stukadoor kost per uur tussen de 30,- en50,- Een stukadoor mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een stukadoor kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

20
30
50
80

Veelgestelde vragen

Wat is een stukadoor?

U heeft er ongetwijfeld weleens over gehoord maar wat is een stukadoor nu eigenlijk? Een stukadoor is een specialist, een vakman of -vrouw, die deskundig is in het aanbrengen van stucwerk of bepleistering. Doorgaans is dit bepleistering aan uw muren, wanden, plafonds en gevels. Door de werkzaamheden van een stukadoor biedt u deze constructiedelen bescherming. Daarnaast kiezen mensen voor een stukadoor om deze delen te verfraaien. U kunt hierbij kiezen uit verschillende soorten bepleistering waarvan sierpleister en vlak pleisterwerk bekende en populaire voorbeelden zijn.

STUKADOORS ZIJN ECHTE VAKMENSEN
Zoals genoemd is een stukadoor thuis in het uitvoeren van werkzaamheden aan uw muur, wand, plafond of gevel. Deze werkzaamheden betreffen bepleistering in de breedste zin van het woord. Deze bepleistering bestaat veelal uit pleister of gipsmortel en specie. Gecombineerd maakt de stukadoor hiervan een afwerklaag. Deze afwerklagen bieden vervolgens bescherming van het constructiedeel dat u van bepleistering laat voorzien. Maar het oog wil uiteraard ook wat en daarom kunt u voor bepleistering kiezen dat naadloos aansluit op uw interieurstijl. De mogelijkheden daarin zijn zeer talrijk en uw stukadoor kan u hier alles over vertellen.

WERKWIJZE VAN STUKADOORS
Een stukadoor gaat zeer gestructureerd te werk. Zo beginnen stukadoors eerst met het voorbereiden van het oppervlak. Dit houdt in het schoonmaken en het verwijderen van bijvoorbeeld behang. Zodra dit gereed is plakken stukadoors de overgangsgebieden af. Dit zorgt ervoor dat scheuring voorkomen wordt. Daarna zal een stukadoor verdergaan met het voorstrijken van ondergronden om zich vervolgens met de aanmaak, de mix, van mortel bezig te houden. Als laatste brengt de stukadoor de mix aan en zal hij of zij de bepleistering uitvlakken en glad maken. Het eindresultaat is precies zoals u dat voor ogen had.

Vraag vandaag nog 4 offertes op om de prijzen van verschillende stukadoors in de buurt te vergelijken.
Lees meer...

Wat kost een pleisterwerker?

U wilt uw muur, plafond of gevel beschermen en tegelijkertijd van een verfraaide uitstraling voorzien? Dan schakelt u het beste een specialist in en dat is een stukadoor. Maar wat kost een stukadoor? Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Zo betaalt u voor pleisterwerken aan muren en wanden minder dan voor bepleistering aan uw plafond. De gemiddelde kosten voor pleisterwerken aan muren en wanden liggen tussen de € 5,- en € 20,- per m2. Voor pleisterwerken aan plafonds betaalt u gemiddeld een bedrag dat tussen de € 15,- en € 25,- per m2 ligt. Inclusief loonkosten en materiaalkosten.

HET TE BEPLEISTEREN OPPERVLAK
Naast of het muren of plafonds betreft, is ook het te bepleisteren oppervlak van invloed op de kosten. Als u meerdere oppervlakken heeft die van een laag stucwerk moeten worden voorzien, lijkt het wellicht logisch om de opdracht te spreiden. Op die manier spreidt u ook de kosten hiermee. Toch is dat niet de beste optie. Uiteraard is het afhankelijk van uw te besteden budget, maar u kunt de opdracht het beste in één keer aan de stukadoor verstrekken. Stukadoors kunnen bij grotere oppervlakken namelijk veel efficiënter werken. Bovendien bespaart u hierdoor op extra kosten, waaronder de huur van een steiger en voorrijdkosten.

KORTING VAN DE STUKADOOR
Een ander voordeel van een grote opdracht in één keer door een stukadoor te laten uitvoeren, is dat u dan zeer waarschijnlijk korting krijgt. Stukadoors zijn over het algemeen genegen om u korting te geven bij grote opdrachten. Begint uw stukadoor hier niet zelf over? Breng het dan zeker naar voren, dit kan u veel geld besparen. Om te weten welke stukadoor het beste aansluit bij uw wensen, vraagt u 4 prijsopgaven op.
Lees meer...

De beste stukadoor?

Het vinden van de juiste stukadoor is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over stukadoors voor u op een rijtje gezet. Op die manier kunt u eenvoudig kiezen wie de beste stukadoor is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 stukadoors met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Muren? Plafonds?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd stukadoor?
- Hebben ze reviews? Hoeveel en op welke sites? Wat wordt er over hen gezegd?
- Is er veel informatie over hen bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle stukadoors in Vlaanderen. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE STUKADOORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste stukadoors per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de stukadoors selecteren die u het meeste aanspreken.

Heeft u de stukadoor gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 stukadoors te benaderen, zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een stukadoor?

Als u uw muren, plafonds of gevels wilt beschermen en/of verfraaien schakelt u een stukadoor in, maar wat doet een stukadoor precies? Stukadoors zijn echte vakmensen die bepleistering aanbrengen op uw muur, plafond of gevel. Deze bepleistering bestaat doorgaans uit specie en pleister of gipsmortel. Samen vormt de bepleistering een afwerklaag. Deze afwerklaag beschermt de betreffende constructie. Daarnaast wordt een stukadoor vaak ingezet om het interieur binnen te verfraaien in uw gewenste stijl. Omdat smaken nogal kunnen verschillen, zijn er verschillende soorten bepleistering waar u uit kunt kiezen.

VERSCHILLENDE SOORTEN PLEISTERWERKEN
Een bekende pleistersoort is sierpleister. Bij sierpleister werkt uw stukadoor uw muur of wand af met spachtelputz, barokpleister, parelpleister of rustiekputz. Hierin is volop variatie mogelijk waarbij u moet denken aan de kleur van het sierpleister en de gewenste korrelgrootte. Een andere populaire vorm waarvoor de stukadoor wordt ingeschakeld is vlak pleisterwerk. Hierbij worden pleisterlagen aangebracht zonder versieringen. Daarnaast wordt ook raapwerk veelvuldig aangebracht bij scheve en ruwe muren. Hierbij vindt een voorbewerking plaats met goudband. Vervolgens wordt het oppervlak keurig afgewerkt alvorens ander pleisterwerk aan te brengen.

VOORNAAMSTE WERKZAAMHEDEN
Ongeacht de pleistersoort die u wilt zijn er bepaalde werkzaamheden die elke stukadoor uitvoert. Denkt u hierbij aan het voorbereiden van het oppervlak, zoals het verwijderen van behang, het reinigen enzovoorts. Daarnaast plakt een stukadoor de overgangsgebieden af om scheuring te voorkomen. Verder behoort voorstrijken van de ondergrond tot de voornaamste werkzaamheden van de stukadoor, evenals het aanmaken van de mortel, het aanbrengen, het uitvlakken en het glad maken.

Heeft u een stukadoor nodig? Vraag dan 4 offertes op en kies de stukadoor die u de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.
Lees meer...